iphone 12 tok

Az Apple 2024-ben: erre fog majd fókuszálni a vállalat, jóslataink szerint

Ha épp egy régebbi iPhone-od van, és pont az idei dobásra vársz az Apple-től, akkor addig is szerezz be mellé például egy iPhone 12 tok kiegészítőt, hogy biztosan kibírja még addig:

 

Borító: Tom’s Guide

 

Visszatekintve, az Apple 2023-ban megtett útja tagadhatatlanul sikeres volt. A vállalat számos úttörő termék megjelenésével jelentős lépéseket tett, és olyan újításokkal hagyott kitörölhetetlen nyomot, mint az USB-C beépítése az iPhone-ba és az Apple Vision Pro bevezetése. Mindez azonban csak előszele volt annak, amit az Apple 2024-re tartogat. Bár a vállalat a titoktartás aurájának fenntartásán dolgozik, a jövőbeli törekvéseibe való bepillantás azt sugallja, hogy 2024-ben számos úttörő fejlesztésnek lehetünk tanúi. A következő év új élmények bőséges tárházát ígéri az Apple jóvoltából. A VR-headset megjelenésétől kezdve az Android-felhasználókkal való zökkenőmentes kommunikáció kilátásáig az Apple és zászlóshajójának, az iPhone-nak a helyzete jelentős változások előtt áll. Nézzünk meg néhány izgalmas előrejelzést az Apple 2024-es évére vonatkozóan és nézd meg iPhone 12 tok tippünket is, ha még ezzel a modellel húznád ki szeptemberig vagy tovább.

 

Új iPadek a láthatáron

 

Az Apple 2023-ban szusszanásnyi szünetet tartott az iPad-család frissítésében, mivel feleslegesnek tartotta megjavítani azt, ami nem volt elromolva. Ennek ellenére a pletykák szerint 2024-ben új iPadek érkezhetnek, és az időzítés a vártnál hamarabb is bekövetkezhet.

Állítólag az iPad Air frissítést kap, és nem egy, hanem két modell is debütálhat. A pletykák szerint a már megszokott 10,9 hüvelykes változat mellett egy nagyobb, 12,9 hüvelykes változat is folytatódhat. Ezek a megújult iPadek várhatóan az Apple félelmetes M2 chipjével büszkélkedhetnek majd, ami a jelenlegi M1-es iPad Air teljesítményét is felülmúlja. Ezzel párhuzamosan az iPad Pro is frissítésre készülhet, amely a nagyobb modell méretének 12,9 hüvelykről 13 hüvelykkel markánsabbra történő növelését fontolgatja. Ez a látszólag szerény módosítás jelentős hatást gyakorolhat.

 

Hangsúly a virtuális valóságon

 

Úgy tűnik, 2024 lesz az az év, amikor az Apple egyre nagyobb hangsúlyt fektet a virtuális vagy kiterjesztett valóságra (VR/AR). A várva várt Apple Vision Pro, egy VR-headset megjelenését 2024. február 2-ára tervezik. Ez az eszköz a VR-térséget forradalmasíthatja majd a magával ragadó képességeivel.

A headseten túl az Apple már tett lépéseket a VR-integráció terén az iPhone 15 Pro termékcsaláddal, a Spatial Video bevezetésével. Ez a funkció a fő- és ultraszéles kamerákat kihasználva 3D-ben rögzíti a videókat, amelyeket az Apple Vision Pro készülékkel való optimális élvezhetőségre szán.

 

A fókusz áthelyezése az iPhone-ról

 

Egy 2023 vége óta kitartó pletyka szerint az Apple fontolgatja, hogy eltávolodik az iPhone-ra való erős támaszkodásától. Annak ellenére, hogy az Apple éves bevételének körülbelül a felét teszi ki, úgy tűnik, a vállalat szívesen diverzifikálná termékportfólióját.

Míg az iPhone-ok gyártása kétségtelenül folytatódni fog, a találgatások a viselhető eszközökre helyezett nagyobb hangsúlyra utalnak. Olyan termékek kerülhetnek reflektorfénybe, mint az Apple Vision Pro, az AirPods és az Apple Watch – a folyamatban lévő jogi kihívások megoldásától függően.

 

A rejtélyes iPhone Ultra

 

A 2023 eleje óta kavargó pletykák 2024-ben végre beteljesülhetnek az iPhone Ultra formájában. A prémium, csúcskategóriás iPhone koncepciója – amelyet kezdetben iPhone 15 Ultra néven spekuláltak – újra felbukkanhat. Bár a részletek egyelőre hiányosak, a várakozások szerint erősebb processzorral, nagyobb kijelzővel és megnövelt akkumulátorral rendelkezik.

 

Egy átdolgozott iPhone SE

 

A 2024-re vonatkozó meggyőző előrejelzés egy felújított, megfizethetőbb iPhone SE bevezetését vetíti előre. Az Apple történelmi trendjére építve, miszerint a régebbi iPhone-ok testét kortárs belső egységekkel olvasztja össze, az új iPhone SE eltérhet a megszokott iPhone 8 dizájntól. A lehetőségek között szerepel az iPhone X vagy az iPhone XR által inspirált dizájn, vagy akár az iPhone 14 esztétikája felé történő evolúció. Ez az átmenet bevezethetné a Face ID-t, eltüntethetné a hangsúlyos állat, és esetleg újra bevezethetné a megosztó notchot.

 

Generatív AI integráció a Sirivel

 

A mesterséges intelligencia (AI) virágzó birodalma 2024-ben jelentős előrelépésnek lehet tanúja az Apple részéről. A spekulációk új generatív AI technológia bevezetésére utalnak, amely várhatóan a Siri jelentős frissítésén keresztül fog megnyilvánulni. Ha ezek a pletykák igaznak bizonyulnak, a Siri egy intelligensebb virtuális asszisztenssé fejlődhet, amely képes az egyéni használati szokások alapján személyre szabott ajánlásokat készíteni.

 

Üzenetküldés az Android-felhasználókkal

 

Az Apple üzenetküldő tájképének figyelemre méltó átalakulása 2024-re várható. Az iMessage-re és az SMS-re utaló kék és zöld szövegbuborékok körüli, régóta tartó vita feloldódhat, mivel az Apple elfogadja a Rich Communication Services (RCS) üzenetküldő szabványt. Az RCS beépítése várhatóan javítja az üzenetküldés dinamikáját, és az Android-felhasználókkal való interakciók befogadóbb környezetét segíti elő.

 

Harmadik féltől származó alkalmazások App Store támogatása Európában

 

Az Apple alkalmazásboltokkal kapcsolatos politikájában szeizmikus változás állhat a küszöbön, különösen Európában. Az Apple hagyományosan szigorú az alkalmazások telepítésével kapcsolatban, de a szabályozási nyomásnak engedhet, és engedélyezheti a régióban a harmadik féltől származó alkalmazásboltok támogatását.

Te mire számítasz, és minek örülnél a legjobban a felsoroltak közül az Apple-től? Írd meg kommentben, de csak miután csekkoltad, hogy van-e már iPhone 12 tok vagy más védelmező kiegészítőd!

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megnézheted iPhone 12 tok és egyéb iPhone kiegészítőinket is a webshopon, hogy a telefonod védelme biztosítva legyen, amíg az újdonságokra vársz 2024-ben.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük