iphone 12 tok

Mit várunk az Apple-től 2024-ben? Összefoglaló

Ha épp egy régebbi iPhone-od van, és pont az idei modellre vársz, akkor addig is szerezz be mellé például egy iPhone 12 tok kiegészítőt, hogy biztosan kibírja még addig:

 

Boldog új évet! Ahogy 2023-ban búcsút intünk az Apple-termékek izgalmának, érezhető hiányosságok mutatkoztak a kínálatban. De ne féljetek, mert 2024 izgalmas évnek ígérkezik, mivel az Apple arra készül, hogy ezeket az űrt egy sor új kiadással töltse be, az AirPodoktól kezdve az iPadeken át a várva várt Vision Pro-ig. A 2023-as év kiemelkedő pillanatai közé tartozott az Apple Vision Pro és az iPhone 15 termékcsalád nagyszabású bemutatása, amely nevezetesen áttért az USB-C-re. Mégsem ez volt az egész történet. Tanúi lehettünk az Apple szilícium átállásának befejezésének az M2 Ultra meghajtású Mac Pro-val, a nagyobb, 15 hüvelykes M2 MacBook Airrel és az Apple Watch termékcsalád úttörő teljesítményugrásával. Az iPad azonban feltűnően hiányzott a tavalyi évből, 2010-es debütálása óta először fordult elő, hogy az Apple nem mutatott be új modellt. Hasonlóképpen, az AirPods Pro esetében is csak egy kisebb frissítés történt, a Lightning tokot USB-C változatra cserélték. De tartsunk ki, hiszen az Apple messze nem tétlenkedett. A 2024-es év lenyűgöző termékek sokaságát hozza majd, és a várakozások szerint már e hónap végén tanúi lehetünk az első villanásoknak. Merüljünk bele, milyen izgalmas termékcsaládra számíthatunk az Apple-től 2024-ben és nézd meg iPhone 12 tok tippünket is, ha még ezzel a modellel húznád ki szeptemberig.

 

1. Az Apple Vision Pro:

A várhatóan február elejére a boltok polcaira kerülő Vision Pro a maga 3500 dolláros árcédulájával talán nem mindenkinek szól, de a demóból a valóságba való átmenet izgalmas élményt ígér. Ahogy az Apple Store-ok megnyitják kapuikat, a felhasználók végre kipróbálhatják a Vision Prót, és betekintést nyerhetnek az erre a térbeli számítástechnikai platformra készített alkalmazásokba. Egy megfizethetőbb verzió is a láthatáron van, igazodva az Apple azon céljához, hogy ezt a technológiát szélesebb közönség számára is elérhetővé tegye.

 

2. Egy új 12,9 hüvelykes iPad Air:

Miután az iPad 2023-ban kimaradt, az Apple 2024-ben szeretné pótolni a hiányt, és nagy várakozásokkal tekint a felfrissített termékcsaládra. A figyelem középpontjában egy nagyobb, 12,9 hüvelykes iPad Air áll, amely tágasabb vásznat kínál az iPad Pro prémium árcédulája nélkül. Ez a modell valószínűleg megtartja a jelenlegi iPad Airben található Liquid Retina LCD technológiát, néhány Pro funkció, például a True Depth kamerák és a 120 Hz-es ProMotion kijelző nélkül.

 

3. Egy OLED iPad Pro:

Az előrejelzések szerint 2024 lesz az az év, amikor az Apple iPadjei átveszik az OLED technológiát, kezdve a zászlóshajó iPad Pro modellekkel. A 12,9 hüvelykes és a 11 hüvelykes iPad Pro modellek OLED-képernyőkkel lesznek felszerelve, három év után először igazítva őket egymáshoz. Ezek a 120 Hz-es ProMotion képességekkel rendelkező új képernyők várhatóan márciusban debütálnak a kibővített iPad Air családdal együtt.

 

4. Az “iPad mini 7” és a 11. generációs iPad:

Egy hetedik generációs iPad mini és egy felfrissített 11. generációs standard iPad is része a 2024-es kínálatnak. Míg az iPad mini várhatóan specifikációs bővítést kap, addig a 11. generációs iPad szerényebb frissítéseket kaphat, amelynek célja, hogy megőrizze pozícióját, mint megfizethető, mégis megbízható opció.

 

5. M3 MacBook Air:

Az M3 MacBook Pro modellek őszi bevezetése után várhatóan a MacBook Air is követi majd ezt a példát. Mivel az M3 szilícium várhatóan az elsődleges frissítés lesz, érdemi dizájnváltozások nem valószínűek, tekintettel az M2 szériával 2022 közepén végrehajtott jelentős átdolgozásra.

 

6. Két új “AirPods 4” modell:

A 2023-as várakozásokkal ellentétben 2024-ben a hagyományos AirPods két új verziójának megjelenése várható. Egy “lite” készlet a pénztárcabarát felhasználók számára kínál frissítést, míg egy drágább változat aktív zajszűrést (ANC) tartalmaz. Mindkét modell ugyanazzal a fizikai kialakítással rendelkezik, de a márkaépítés részletei továbbra sem tisztázottak.

 

7. Új AirPods Max:

Az AirPods Max sikere körüli vita ellenére az Apple 2024-ben tervezi felfrissíteni őket USB-C porttal és új színválasztékkal. Bár jelentős frissítések nem várhatóak, az USB-C port támogathatja a vezetékes veszteségmentes digitális hangot, a legújabb H2 chipek pedig az AirPods Pro új szoftveres funkcióit hozhatják.

 

8. Az “Apple Watch X”:

Az Apple Watch tizedik évfordulója alkalmából 2024-ben jelentős újratervezést láthatunk. A spekulációk között szerepel egy új pántrögzítési rendszer, valamint a magas vérnyomás és az alvási apnoe érzékelői és algoritmusai mellett. A jogi viták potenciálisan befolyásolhatják az olyan funkciókat, mint a vér oxigénszenzor vagy az EKG.

 

9. Az iPhone 16 sorozat:

Az Apple zászlóshajója, az iPhone az iPhone 16-os termékcsaláddal tér vissza idén. A várhatóan szeptemberben megjelenő Pro modellek titán dizájnnal és a jobb optikai zoomot biztosító tetraprizmás lencse technológiával rendelkezhetnek. Nagyobb képernyők, akkumulátorok és a kamera elrendezésének lehetséges változtatásai is a láthatáron vannak, ami újabb innovációs ugrást jelent. (Ne felejtsd el beszerezni iPhone 12 tok kiegészítődet, ha addig is ezzel a készülékkel “vagy el”.)

 

Ahogy a pletykák és a jelentések tovább keringenek, a színpadon egy izgalmas év áll az Apple rajongói számára, amely sokféle terméket kínál, amelyek a legkülönbözőbb preferenciáknak és igényeknek felelnek meg. Tarts velünk ezeknek az újításoknak a kibontakozásán, ahogy az Apple 2024-ben újabb lépést tesz a jövőbe.

 

Te mit vársz a legjobban? Mit látnál még szívesen az Apple-től?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megnézheted iPhone 12 tok és egyéb iPhone kiegészítőinket is a webshopon, hogy a telefonod védelme biztosítva legyen, amíg az újdonságokra vársz 2024-ben.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük