iphone 15 pro max szilikon tok

Fogadjunk, hogy ezek még Neked sem tűntek fel az iPhone-odon

Mielőtt rátérnénk az iPhone érdekességekre, megragadjuk az alkalmat, hogy megmutassuk, hogy már a közelgő iPhone-okra is elérhetők iPhone 15 Pro Max szilikon tok és más kiegészítőink, ha már előre megvédenéd ezt a hamarosan esedékes befektetést:

 

Oké, ha már megnézted az iPhone 15 Pro Max tok kiegészítőnket és további újdonságainkat, akkor itt az idő, hogy az iPhone-odba is egy kicsit jobban belenézz! Mert az iPhone-od valójában tele van olyan érdekes dolgokkal, amelyeket valószínűleg észre sem vettél. Igen, rengeteg olyan lenyűgöző dolog van elrejtve az iPhone-odban, amiről valószínűleg nem is tudtál. Akár új felhasználó, akár hardcore Apple-rajongó vagy, íme néhány szórakoztató apróság, amit megtalálhatsz az iPhone-odon, ha elég alaposan megnézed. (És nézd meg új tokjainkat, például az iPhone 15 Pro Max szilikon tok újdonságot is, ha még nem tetted.)

 

A Nyitott könyv emoji-n nem véletlen a szöveg

 

iphone 15 pro max szilikon tok

 

Az igazán lenyűgöző az, hogy az Apple vette a fáradságot minderre. Míg a legtöbben csak egy nyitott könyvet látnak, az Apple időt szakított arra, hogy beleírja az Apple történetének egyik legnagyobb kampányát. A könyv tulajdonképpen egy népszerű Apple-idézetet tartalmaz, amely Rob Siltanentől származik, aki az Apple Think Different kampányának felelőse volt.

Íme a híres szöveg:

Az őrültekre. A kívülállókra. A lázadókra. A bajkeverőkre. A szögletes lyukakba zárt kerek csapokra.

Azokra, akik másképp látják a dolgokat. Nem szeretik a szabályokat. És nem tisztelik a status quo-t. Idézheted őket, nem érthetsz velük egyet, dicsőítheted vagy szidhatod őket.

Az egyetlen dolog, amit nem tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod őket. Mert ők megváltoztatják a dolgokat. Ők viszik előre az emberi fajt. És míg egyesek őrültnek tartják őket, mi zseninek látjuk őket. Mert azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy azt higgyék, meg tudják változtatni a világot, azok meg is teszik.

 

Az Óra alkalmazás ikonja tényleg egy működő óra

 

Ha figyelmes vagy, valószínűleg már észrevetted ezt a titkot, de mint kiderült, a Kezdőképernyőn lévő Óra alkalmazás valóban működik. Most rögtön odamehetsz, és megnézheted, hogy a másodpercmutató mozog. Így valóban ellenőrizheted az időt a kezdőképernyőn anélkül, hogy az iPhone jobb felső sarkában lévő tényleges órát használnád. Igaz, valószínűleg egyszerűbb, ha csak megnézed, de ez mégis egy aranyos apróság, ami az Apple részletekre való figyelmességéről árulkodik.

Nagyjából olyan felfedezni az iPhone-unkat, mint egy nagy filmet, amit annyira alaposan rendeztek, hogy sokszor meg kell nézni, mire mindennek megértjük a jelentőségét.

 

Steve Jobs szemüvege is az iPhone-odon rejtőzik

 

iphone 15 pro max szilikon tok 2

 

Még ha nem is vagy Apple-rajongó, valószínűleg tudod, ki az a Steve Jobs. Neki köszönhetően vált az Apple azzá a céggé, amit ma ismerünk, és ő a legnagyobb oka annak, hogy olyan menő kütyükkel rendelkezünk, mint az iPhone. Mint kiderült, valóban megtalálhatod Steve Jobs ikonikus szemüvegét elrejtve az iPhone-odban. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyitod a Safari alkalmazást az iPhone-on, majd megérinted a képernyő alján található könyvjelző gombot. A felbukkanó új menü tetején azonnal észre fogod venni a szemüveget. Hát, ha Steve Jobs is olyan jól látott vele, ahogy működik, akkor sok könyvet olvashatott!

 

A Hangjegyzetek alkalmazás ikonja azt mondja: “Apple”

 

Az iPhone-odon valójában egy másik kis Steve Jobs-utalás is van, méghozzá egy igazán egyedi. A Hangbejegyzések ikonja ugyanis egy olyan hullámforma, amelyen valaki az “Apple” szót mondja, ami már önmagában is menő. De hogy még érdekesebb legyen, a pletykák szerint ez valójában nem más, mint Steve Jobs, aki az “Apple” szót mondja.

 

A Naptár alkalmazás is működik

 

Nem az Óra alkalmazás az egyetlen, ami valós időben működik az iPhone kezdőképernyőn. Ha megnézed a Naptár alkalmazást, észreveheted, hogy a mai dátum is szerepel rajta. Persze, ha egy teljes méretű naptár widgetet használsz, a Naptár alkalmazás talán nem tűnik olyan lenyűgözőnek, de még mindig remek módja annak, hogy tudd, milyen nap van.

 

Hát, az Apple tényleg imádja a részleteket, és ez még csak nem is minden. Maradj velünk, mert hamarosan több apróságot is megmutatunk, amik a lenyűgözőségükről árulkodnak. Addig is csekkold újdonságainkat, mint például az iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőnk, ami már a webshopon kapható!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük