iphone 15 pro szilikon tok

Titán iPhone 15 Pro: mennyivel lesz könnyebb a korábbi rozsdamentes acélnál?

Ha már tudod, hogy iPhone 15 Pród lesz (vagy majd ez a cikk meggyőz róla), akkor már most gondolkodhatsz befektetésed biztos védelméről, mert már kapható nálunk az iPhone 15 Pro szilikon tok:

 

Szerencsére a mi iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk ismét szuper könnyű lett. Na de milyen nehéz lesz maga a készülék, vagyis inkább, milyen könnyű? Az iPhone 15 Pro ugyanis rozsdamentes acél helyett titánkeretet használ majd, és ennek köszönhetően a készülék észrevehetően könnyebb lesz. De mennyivel is?

Az iPhone 12, 13 és 14 hasonló méretű és formájú, mint az iPhone 12 Pro, 13 Pro és 14 Pro. Az alumínium és a rozsdamentes acélkeret közötti különbség azonban körülbelül 30 gramm súlykülönbséghez járul hozzá. Egy iPhone 14 Pro használata után az ugyanolyan méretű iPhone 14 ehhez képest üreges héjnak fog tűnni. A titániumtól még mindig nem lesz olyan könnyű az iPhone Pro, mint az alumínium modellek. A különbséget azonban csökkentenie kell. Azzal a kitétellel, hogy rengeteg más változó van, beleértve a kamera hardverét és az akkumulátor kapacitását – de jóslatokat azért tehetünk, és az elemzők meg is tették.

 

Milyen nehéz lehet az iPhone 15 Pro?

 

Az elemzői előrejelzések alapján az iPhone 15 Pro egy kicsit könnyebb lenne, mint az iPhone 14 Plus. Az iPhone 14 Pro viszont egy kicsivel nehezebb, mint az iPhone 14 Plus. Az iPhone 15 Pro Max még mindig a legnehezebb lenne az új termékcsaládban, de több mint 14 grammal csökkenhet. Egyes elemzők a 15 Prót 178 grammra, a Pro Maxot pedig 207 grammra becsülték korábban, ami egy kicsit túl optimista, de még akkor is érezhető lehet a különbség, ha ennél nehezebb lesz a végső szám.

Egy ismert szivárogtató @Tech_Reve (Revegnus), részleteket közölt a várható súlycsökkentésekről. Szerinte az iPhone 15 Pro az iPhone 14 Pro 206 grammjáról 191 grammra csökken, ami 15 grammos súlycsökkenést jelent. Az iPhone 15 Ultra súlyából 19 grammot faragnak le, így a 240 grammról 221 grammra csökken a súlya. Feltételezve, hogy ezek pontos adatok, mindkettő jelentős súlycsökkentést jelent, és kiemeli az egyik egyértelmű előnyét annak, hogy az Apple következő generációs zászlóshajó iPhone-ok esetében acélról titánra váltottak.

A megbízható ellátási lánc elemző, Ming Chi Kuo szerint az Apple közelgő iPhone 15 Pro Max tömeges szállítása már a héten megkezdődik” az ellátási lánc problémájáról szóló jelentések ellenére is. Kuo erős darabszámú szállítást is jósol, szemben más elemzőkkel, akik bukásnak jósolták a 15 Pro modelleket. Kuo azonban kitart a 80 millió szállított iPhone 15 mellett, miközben 250 millió iPhone-szállítást vetít elő 2024-re. Az elemző úgy véli továbbá, hogy az Apple 2023-ban megelőzheti a Samsungot a leszállított darabszámban.

 

“A Samsung okostelefon-szállításai idén 220 millió darabra csökkentek” – írja Kuo. “Ha az Apple változatlanul tartja a 2H24-es iPhone-megrendeléseket, akkor az iPhone-szállítások 2023-ban várhatóan elérik a 220-225 millió darabot, és ezzel megelőzik a Samsungot, mint a legnagyobb okostelefon-márkát”.

 

Kuo arra számít, hogy az iPhone 2024-ben is megelőzi a Samsungot.

Nemrég számoltunk be továbbá arról, hogy az Apple már nem kínál majd arany színű opciót az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékhez. Ehelyett az Apple egy “Titan Gray” színnel helyettesíti, amely az új titánium keretet használja. A különleges kiadású Deep Purple színt pedig egy új sötétkék opció váltja majd fel. Az Apple várhatóan szeptember 12-én mutatja be  az iPhone 15 termékcsaládot. Az Apple valószínűleg augusztus 29. és szeptember 5. kedd között teszi majd hivatalossá az időpontot.

Ha mostmár végképp biztos vagy abban, hogy Neked már iPhone 15 Pród lesz, akkor irány a webshopunk, mert nálunk már be is szerezheted hozzá a prémium, és szintén szuper könnyű iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítődet!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük