iphone 15 pro max szilikon tok

Egyre közelebb lehet a sci-fibe illő, szinte keret nélküli dizájn az iPhone 16 Pro Max-szal

Ha pont tavaly váltottál a Pro Max modellre, akkor először is szerezd be iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőnket:

 

Nem éppen újdonság, hogy az Apple idén növelni tervezi a Pro modell iPhone-ok méretét. Már tavaly ilyenkor, még az iPhone 15 termékcsalád megjelenése előtt hallottunk híreket egy 6,9 hüvelykes iPhone 16 Pro Max modellről. A közelmúltban láttunk olyan műformákat és alumíniumból készült modelleket, amelyeken egyértelműen látszik, hogy mind az iPhone 16 Pro, mind az iPhone 16 Pro Max mérete és termete növekszik. Egy új kiszivárgás azonban nem csak vizuális ábrázolást ad, hanem milliméterre pontosan megosztja a közelgő iPhone 16 Pro Max tényleges méreteit, és új betekintést nyújt abba is, hogy mire számíthatunk a képernyő körüli keretektől – amiről eddig nem hallottunk túl sok konkrétumot. Nézzük is az újdonságokat, viszont ha Te pont nemrég váltottál egy friss Pro Max-ra, akkor itt az ideje egy iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőt is megrendelned.

Ez a legújabb információ Ice Universe-től (@UniverseIce) származik az X-en, az egyik sorozatos kiszivárogtatótól, aki gyakran oszt meg részleteket a Weibón. Bár a méretek nem jelentenek nagy meglepetést, a kiszivárogtató megjegyzi, hogy az idei modellek minden eddiginél közelebb kerülhetnek a „keretek nélküli sci-fi formafaktorhoz”.

 

iphone 15 pro max szilikon tok

 

Ha ez ismerősen hangzik, az azért van, mert az Ice Universe tavaly hasonló jóslatot tett az iPhone 15 Pro Maxról, és olyan méretekkel szolgált, amelyekről kiderült, hogy pontosak.

Bár annak a modellnek a keretei valóban karcsúsodtak egy kicsit az elődjéhez képest, elérve az 1,55 mm-t, és megdöntve a Xiaomi 13 által korábban tartott rekordot, nem sokáig tartott, amíg a Samsung megelőzte az Apple-t a Galaxy S24 Ultra 1,5 mm-es határaival.

A jó hír az, hogy úgy tűnik, az Apple az idei iPhone 16 Pro Max-szal tervezi visszavenni a vezetést, az Ice Universe előrejelzése szerint a kereteket soha nem látott 1,15 mm-re fogják zsugorítani. Eközben az iPhone 16 Pro, amely várhatóan 6,3 hüvelykes képernyővel rendelkezik majd, szintén jelentősen csökkenteni fogja a kereteit, az iPhone 15 Pro 1,71 mm-es értékéről 1,2 mm-re csökken, ami mindössze 0,05 mm-rel több, mint a nagyobb testvérénél.

Ez nem lesz észrevehető különbség azok számára, akik egy iPhone 15 Pro modellről frissítenek, de sokak számára, akik egy iPhone 14 Pro vagy iPhone 13 Pro modellről frissítenek, lenyűgöző változásnak kell lennie. Az Ice Universe megosztott néhány összehasonlító fotót, amelyeken az iPhone 16 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max közötti éles kontraszt látható.

A vékonyabb kereteket állítólag az új Border Reduction Structure (BRS) technológia eredményezi, hogy a képernyők a lehető legközelebb kerüljenek a peremhez. Úgy vélik, hogy ez is az egyik tényező, ami gondot okoz a beszállítóknak az új képernyőkkel kapcsolatban, aminek van értelme, mivel a többi specifikáció várhatóan nem változik. A BRS csak a legújabb a technológiák sorában, amelyeket az Apple alkalmaz a jobb minőségű képernyők gyártása és a zavaró keretek kiküszöbölése érdekében; tavaly az alacsony befecskendezéses nyomású túlfröccsöntés (LIPO) volt a megoldás.

A kereteken túl az iPhone 16 Pro Max várhatóan 3,1 mm-rel nő a magasságában és 0,88 mm-rel a szélességében, miközben egyetlen millimétert nyer vastagságban. Az iPhone 16 Pro megtartja elődjével megegyező mélységét, miközben magasságban hasonlóan 3 mm-rel, szélességben pedig 0,85 mm-rel nő. Mindkét modell várhatóan valamivel nehezebb lesz: 7 gramm az iPhone 16 Pro és 4 gramm az iPhone 16 Pro Max esetében.

Összefoglalva, bár a keretméret és a méretek változásai jelentősek, tükrözik az Apple folyamatos törekvését a dizájn finomítására és a felhasználói élmény javítására. A szinte keret nélküli dizájnra való áttérés figyelemre méltó előrelépést jelent, amely potenciálisan új mércét állít fel az okostelefonok esztétikája és funkcionalitása terén. A BRS-hez hasonló fejlett technológia és a várható méretnövekedés kombinációjával az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max még magával ragadóbb és prémiumabb élményt ígér a felhasználók számára.

Te örülnél már a “keret nélküli” jövőnek?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te jelenlegi Pro Max készülékedre keresel védelmet, akkor szerezd be iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőnket, ami már kapható a Tokok menüben.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük