iphone 14 tok

Így készíts interaktív ellenőrző listát a Jegyzetek alkalmazásban – Szuper hasznos iPhone guide bevásárló-, kívánság-, teendő- és más listákhoz

Ha egy új iPhone, például a 14-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 14 tok beszerzéséről, hogy biztonságban készíthesd azokat a listákat és jegyzeteket:

 

Az Apple az iOS és az iPadOS legújabb verzióiban sokkal hasznosabbá és jobbá tette a Jegyzetek alkalmazást, és számos olyan funkciót adott hozzá, amelyeket a rivális jegyzetalkalmazások már egy ideje kínálnak. Az egyik ilyen funkció az ellenőrzőlisták készítésének lehetősége. Mutatjuk, hogyan működik, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet és egy iPhone 14 tok tippet is adunk a biztonságos jegyzeteléshez és iPhone-ozáshoz, ha egy új iPhone tulajdonosa vagy.

Amikor a Jegyzetek alkalmazásban létrehozol egy ellenőrzőlistát, minden egyes listaelem mellett egy kör alakú ikon van, amelyet befejezettként lehet megjelölni, ami kényelmes a bevásárlólisták, kívánságlisták, teendőlisták és sok más ellenőrzéséhez.

Az alábbi lépések segítenek az első ellenőrzőlista elkészítésében. Mielőtt azonban belekezdenél, győződj meg róla, hogy a Jegyzeteket az iCloud segítségével állítottad be, vagy hogy a jegyzeteidet elmentetted a készülékeden. A Jegyzetek iClouddal történő elmentéséhez lépj a Beállítások -> Jegyzetek -> Alapértelmezett fiók menübe, majd válaszd az iCloudot. Ha csak a készülékeden szeretnéd beállítani a Jegyzeteket, keresd fel a Beállítások -> Jegyzetek menüpontot, majd válaszd a saját fiók lehetőséget.

 

Ellenőrzőlista létrehozása a Jegyzetek alkalmazásban

 

iphone 14 tok

 

 • Nyisd meg a Jegyzetek alkalmazást, majd koppints a képernyő jobb alsó sarkában lévő Létrehozás gombra egy új jegyzet létrehozásához.
 • Adj meg egy címet a jegyzethez, és koppints a Vissza gombra.
 • A lista elindításához katt a billentyűzet feletti eszköztáron található Ellenőrző lista gombra.
 • Minden egyes alkalommal, amikor a visszatérés gombra koppintasz, egy új elem kerül a listára.
 • Érintsd meg az üres kört egy elem mellett, hogy befejezettnek jelöld azt.

Ennyi az egész. Ha listát akarsz létrehozni egy meglévő jegyzetben, egyszerűen helyezd a kurzort oda, ahol el akarod kezdeni, majd koppints az Ellenőrző lista gombra.

 

Ellenőrzőlisták rendezése és megosztása

 

Ha már elkészítetted az ellenőrző listát, többféleképpen is elrendezheted és kezelheted azt. Íme néhány dolog, amit például megtehetsz:

 • Rendezd át a tételeket húzással és ejtéssel: Egyszerűen húzd a listában lévő elemet a kívánt helyre.
 • Lapozás a tételek behúzásához: A listaelemek behúzásához húzd jobbra, a behúzás visszafordításához pedig balra.
 • A bejelölt elemek automatikus alulra helyezése: Válaszd a Beállítások -> Jegyzetek menüpontot, koppints az Ellenőrzött elemek rendezése elemre, majd a Manuálisan vagy Automatikusan elemre.

 

Ha pedig meg szeretnéd osztani a listát – csak hogy néhány példát említsünk: megoszthatod a bevásárlólistád a család többi tagjával, a szülinapi kívánságlistádat a pároddal, és a többi-és a többi…

 • Nyisd meg a Jegyzetek alkalmazást.
 • Menj a listás jegyzethez, majd koppints a képernyő jobb felső sarkában lévő Megosztás gombra (a négyzet, amelyből egy nyíl mutat kifelé).
 • Válaszd a Együttműködés lehetőséget, hogy mások is szerkeszthessék a jegyzetet, vagy csak a Másolat küldése lehetőséget, majd válaszd ki, hogyan szeretnéd elküldeni a meghívót.

 

Az iGlass Case 2.0 iPhone 14 tok elengedhetetlen kiegészítővé válhat, amikor az iPhone-odat használod a bevásárlás során vagy a napi feladatok elvégzése közben. De nem csak a bevásárlásnál, hanem a napi feladatok elvégzése közben is rendkívül praktikus az iPhone 14 tok használata. Amikor a kezedben tartod az iPhone-odat, például amikor főzöl vagy takarítasz, fennáll annak a veszélye, hogy véletlenül leejted vagy megsérül. Az iGlass Case tok erős védelmet nyújt a készüléknek, megelőzve az esetleges ütődéseket és karcolásokat, így nyugodtan végezheted a napi teendőidet, anélkül hogy aggódnod kellene az iPhone-od biztonsága miatt.

Az iGlass Case 2.0 iPhone 14 tok stílusos és funkcionális védelmet nyújt az eszközödnek, miközben a mindennapi feladatokat végzed. Ne hagyd, hogy az iPhone használata közben folyamatosan óvatosnak kellj lenned! Vásárolj egy ilyen praktikus tokot még ma, és élvezd a biztonságot és kényelmet az iPhone 14 vagy más modell használata során.

 

Köszönjük a figyelmed. Csekkold prémium iPhone 14 tok termékeinket is a mindig biztonságos jegyzetelés mellé:

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük