iphone üvegfólia

Így hallgass YouTube videókat lezárolt iPhone-on ingyen, harmadik alkalmazás nélkül – Tutorial és iPhone üvegfólia tipp a biztonságos iPhone-ozáshoz

Először is, ha iPhone-os vagy, gondoskodj egy iPhone üvegfólia beszerzéséről a biztonságos YouTube-ozáshoz és iPhone-ozáshoz:

 

A lezárolt iPhone-on a YouTube videók hallgatásához általában YouTube Premium előfizetésre vagy valamilyen kétes eredetű, reklámokkal teli harmadik féltől származó videólejátszó applikációra van szükség, de van egy szuper hasznos megoldás, amely lehetővé teszi, hogy akkor is hallgathass egy videót, amikor az iPhone nincs feloldva. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan működik és ne feledkezz meg az iPhone üvegfólia kiegészítőd beszerzéséhez sem a biztonságos zenehallgatáshoz és minden máshoz!

A YouTube népszerűségének növekedésével a Google úgy döntött, hogy a videohoszting szolgáltatás számos funkcióját fizetős fal mögé helyezi, például a reklámmentes megtekintést, a SharePlay-t iOS-en, és azt a lehetőséget, hogy az alkalmazás bezárásakor is hallgathassuk tovább a YouTube videó hangját. Sajnos a YouTube Premium havonta 11,99 dollárba kerül, ha szeretnénk hozzáférni ezekhez a funkciókhoz. Ha azonban csak a YouTube által tárolt hanganyagokat, például podcastokat, zenét vagy előadásokat szeretnél hallgatni, amikor az iPhone le van zárva és a zsebedben van, akkor szerencsére van rá mód, hogy ezt az előfizetés kifizetése nélkül is megtehesd.

A következő lépésekből megtudhatod, hogyan működik. Megjegyeznénk, hogy sajnos ez a módszer nem teszi lehetővé, hogy a YouTube-hangot továbbra is hallgassuk a háttérben, amikor más alkalmazásokat használunk az iPhone-on.

 

  1. Nyisd meg a Safarit az iPhone-odon, és látogass el a youtube.com webhelyre, majd keresd meg azt a videót, amelynek a hangját meg szeretnéd hallgatni. Ha van YouTube appod az iPhone-odon, akkor is a böngésződben nyisd meg a YouTube weboldalt.
  2. Ezután koppints a Safari felső címsorában az aA gombra, majd válaszd a felugró menüből az Asztali webhely kérelmezése lehetőséget.
  3. A kiválasztott videó elindításához koppints a lejátszás gombra, miközben figyelmen kívül hagyod vagy elutasítod a YouTube mobilalkalmazás megnyitására ösztönző felugró ablakokat. (A videó lejátszásának megkezdése előtt valószínűleg meg kell nézned vagy át kell ugranod néhány reklámot.)
  4. Ezután zárold le az iPhone készüléket a telefon oldalsó gombjával.
  5. A hang meg fog állni, de a lejátszás folytatásához egyszerűen megérintheted a lejátszásvezérlő widget Play gombját.
  6. A fenti lépések követése után a YouTube hangja addig fog szólni a zárolt iPhone-on, amíg a videó tart, így szabadon zsebre teheted a készüléket, és fejhallgatóval hallgathatod tovább a zenét vagy más hanganyagot.

Amikor az iPhone-unkat használjuk, különösen akkor, amikor zsebre tesszük vagy fejhallgatót használunk, gyakran nem vesszük figyelembe a potenciális veszélyeket, amelyek károsíthatják a készüléket. Az iPhone üvegfólia azonban megoldást kínálhat erre a problémára, védelmet nyújtva a képernyőnek a karcoktól, ütődésektől és egyéb sérülésektől.

Ha az iPhone-ot zsebre tesszük, fennáll annak a kockázata, hogy összeérhet más tárgyakkal, például kulcsokkal vagy apró érmékkel. Ezek a tárgyak könnyen károsíthatják az érzékeny kijelzőt, és végleges karcolásokat okozhatnak rajta. Az iPhone üvegfólia kiváló védelmet nyújt a karcolások ellen, így bátran elrakhatod a telefonodat a zsebedbe anélkül, hogy aggódnod kellene ezen sérülések miatt. A fejhallgató használatakor is felmerülhet a veszélye annak, hogy az iPhone kiesik a kezedből vagy zsebedből. Előfordulhat, hogy megakad valamin, és a készülék lecsúszik, vagy egyszerűen csak véletlenül kiejted.

Az iGlass iPhone üvegfóliák kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartós védelmet nyújtanak a készüléknek. A professzionális változat kifejezetten az iPhone kijelzőjének védelmére lett tervezve, ultra-vékony kialakítással, amely megőrzi az érintőképernyő érzékenységét és a képminőséget. Az iGlass Privacy Pro üvegfólia pedig további védelmet nyújt a kíváncsi tekintetek ellen, lehetővé téve, hogy csak te lássad a kijelzőn megjelenő tartalmat.

Tehát, ha szeretnéd elkerülni az iPhone kijelzőjének sérüléseit, amelyeket a zsebben tartás vagy a fejhallgató használata okozhat, az iGlass iPhone üvegfólia a legjobb választás. Nem csak megóvja a készülékedet a karcolásoktól és ütődésektől, hanem megőrzi a kijelző tisztaságát és élességét is. Ne feledkezz meg az iPhone üvegfólia beszerzéséről, hogy biztonságosan élvezhesd az iPhone minden funkcióját!

 

Köszönjük a figyelmed, reméljük hasznosnak találtad ezt a tutorialt is! Ha iPhone-os vagy, akkor IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass iPhone üvegfólia és más Apple kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük