iphone 15 átlátszó tok

Úgy érzed, Te vagy a világ legnagyobb Apple-fanja? Mostmár versenyezhetsz is a címért, itt van, hogyan

Reméljük, nem tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy az itt lévők nagy része Apple rajongó, de legalábbis iPhone-os. Miközben készülünk az iPhone 15 átlátszó tok és más termékeink bemutatására, elgondolkodtunk azon is, hogy hány éve rajongunk már mi magunk is az Apple-ért, hiszen a kezdetektől az a küldetésünk, hogy ezekhez a prémium készülékekhez méltó stílusos (az iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőnk például nagyon az lesz, de psszt…) védelmet nyújtsunk. De gondoltad volna, hogy már teszt is van, amely segít kideríteni, hogy Te vagy-e A legnagyobb fan? Ráadásul, ha igen, akkor még egy Apple Watchot is nyerhetsz egy SellCell nevű honlap jóvoltából, akik elindították a versenyt.

Igen, jól olvastad. Egy versenyen próbálják megtalálni a világ legnagyobb Apple-rajongóját, a győztes pedig a végső Apple-szuperrajongóvá koronázzák, és egy Apple Watch-ot nyer. A SellCell.com árösszehasonlító oldal által indított Battle of the Apple Fans (Az Apple-rajongók csatája) olyan megrögzött Apple-rajongókat keres, akik “az éjszaka közepén pánikszerűen, forró verejtékben ébrednek, mert szeretett iPhone-juk nincs az éjjeliszekrényükön”.

Pontosabban így hangzik a leírás, hogy még drámaibbak legyünk:

“Éled, eszed és lélegzed az Apple-t és termékeit?

Az éjszaka közepén pánikszerűen, izzadva ébredsz, mert szeretett iPhone-od nincs az éjjeliszekrényeden? Nehezen vonszolod el magad az irodából, mert nem bírod elviselni, hogy kikapcsold nagyra becsült Macbookodat?

Vagy amikor a barátaid a legújabb Netflix-sikerről beszélgetnek, nem tudsz csatlakozni, mert csak Apple TV-t nézel? Ha igen, akkor lehet, hogy pont Te vagy az a fajta kocka, aki részt vehet egy új versenyen, amely a világ legnagyobb Apple-rajongóit hivatott megünnepelni.”

A SellCell csapata a leírás szerint tele van a világszerte nagy rajongótáborral rendelkező márka rajongóival. A versenyre a vállalat azt szeretné kideríteni, hogy valójában ki a legnagyobb rajongó.

“Az Apple-rajongók a legodaadóbbak közé tartoznak a világon” – mondta Sarah McConomy a vállalattól. “Mivel a következő hetekben várhatóan bejelentik az új iPhone-t, úgy gondoltuk, jó móka lenne megtalálni a márka leghűségesebb rajongóit.”

A fáradozásukért a verseny végső győztese egy Apple Watch Series 8 órát nyer, akár 399 dollár vagy ennek megfelelő valuta értékben. A verseny formátuma egy időben korlátozott online kvízzel kezdődik, az internetes keresés megakadályozása érdekében rövid időkorlátozással. A kvízben a leggyorsabb idő alatt 100%-os eredményt elérő 20 legjobb rajongót szeptemberben, az Apple különleges eseményének ideje körül keresik fel, hogy egy hirtelen halálos fordulóban meghatározzák a győztest. A versenyben bárki részt vehet, aki elmúlt 18 éves, bárhol a világon, kivéve az alkalmazottakat és magához a versenyhez kapcsolódó személyeket.

Tény és való, hogy ha márkahűségről van szó, kevesen tudnak lépést tartani az Apple-lel, és a verseny a technológiai márka legnagyobb rajongóit kívánja ünnepelni a világ minden tájáról. Ha kívül-belül ismered az iPhone-odat, szeretsz filmeket nézni az iPadeden, és szívesen dolgozol a MacBookodon, akkor az Apple legnagyobb szuperrajongóit kereső verseny talán Neked szól. Na és persze nekünk is itt az iGlass-nél, úgyhogy mi rohanunk is kitölteni a tesztet két iPhone 15 átlátszó tok tervezgetés között.

A versenyzőknek egy sor, az Apple és termékei történetével kapcsolatos agytornáztató kérdésre kell válaszolniuk, és csak rövid időt kapnak a válaszadásra, hogy ne az interneten keressék meg a válaszokat. Az első forduló kérdései a könnyebb “Az Apple története” kérdésektől az Apple szélesebb termékkörére vonatkozó, nagyobb kihívást jelentő kérdésekig terjednek. (Ehhez érdemes nálunk is olvasgatni a blogon bemelegítésképp!) Csak a leggyorsabban 100%-os eredményt elérő 20 legjobb rajongó kap meghívást az Apple szupergeekek hirtelen halálos összecsapására. A verseny első fordulója szeptember elejéig tart, a döntőre pedig az Apple tervezett szeptemberi nagy bevezető eseménye körül kerül sor. A döntő olyan kérdéseket tartalmaz majd, amelyeket csak a tökéletes Apple Agy tudhat – ez egy igazi teszt arról, hogy mi kell ahhoz, hogy a világ legnagyobb Apple-szuperfanjává koronázzanak valakit.

A kvízt ide kattintva érheted el. Ha kitöltötted, írd meg, neked hogyan ment, és ne feledkezz meg arról sem, hogy a bemutató környékén nem csak az eredményhirdetés jön, hanem az iPhone 15 átlátszó tok és más kiegészítőink is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük