iphone üvegfólia

Még mindig nem elég luxus az Apple Vision Prója? Most itt van 18 karátos aranyban is a Caviar jóvoltából

Mielőtt rátérnénk az Apple Vision Pro kilátásaira, ne feledkezzünk meg egy fontos dologról: ha ezt a hírt is épp az iPhone-odon olvasod, akkor először is gondoskodj egy iPhone üvegfólia beszerzéséről, hogy még sok hasonlóan izgalmas újdonságot megtapasztalhass, tudván, hogy készüléked tökéletes biztonságban van:

 

Azok számára, akik úgy érzik, hogy az Apple legújabb térinformatikai headsetje még nem elég drága, az orosz Caviar luxus márkának sikerült egy teljesen új szintre emelnie, elérve egy csúcskategóriás autó árát. Ez a lépés nem lehet sokkoló egy olyan cégtől, amelyik a 18 karátos AirPods Maxot hozta el nekünk, mindegyiknek elképesztő, 100 000 dolláros árcédulája van. A Caviar Apple Vision Pro CVR Edition azonban új magasságokba emeli az extravaganciát. Nemcsak arannyal és bőrrel ékesíti az Apple amúgy is drága fejhallgatóját, hanem egy lehajtható napellenzőt is bevezet a Daft Punk-esztétikát kedvelők számára. (Ha az érdekességeket is az iPhone-odon olvasod, akkor mindeközben ne feledkezz meg iPhone üvegfólia kiegészítődről sem, hisz a kijelzőcsere sem épp olcsó mulatság…)

A Caviar leírása szerint “Rolls-Royce-élményt kínál a VR-ben”, és ez az összehasonlítás nem is akármilyen. A standard Apple fejpántot “legendás Connolly bőr” váltja fel, amelyet ugyanattól a beszállítótól szereztek be, aki a brit királyi udvarnak és a Rolls-Royce-nak is szállít.

Bár a Caviar azt állítja, hogy ez a “legnagyobb kényelmet biztosítja a tulajdonos számára”, ennek a kijelentésnek a gyakorlati következményei továbbra is bizonytalanok. Sok Vision Pro felhasználó megjegyezte, hogy a fülhallgató nehézkes és kényelmetlen, amit nem valószínű, hogy kizárólag a puha és tartós bőr fejpánt hozzáadása enyhít.

A Caviar azonban a puszta bőségen túl egy másik elemet is bevezet az elülső szemüvegtartó felhajtható borításával, amelyet a Tom Ford felhajtható szemüvegek és a Gucci símaszkok ihlettek. Bár egyesek talán kissé nyugtalanítónak találják az EyeSight funkciót, amely megpróbálja utánozni a szemünket, a 18 karátos arany maszk meglehetősen extravagáns és költséges eszköznek tűnik a kikapcsolására.

A Caviar új fejhallgatójának árát hivatalosan nem jelentették be; “kérésre” kapható. Ahogy a mondás tartja, ha az árról érdeklődni kell, akkor valószínűleg meghaladja a lehetőségeidet. Bár egyes források 39 900 dolláros induló árat valószínűsítenek, ez a szám egyelőre nincs megerősítve.

Mint a Caviar legtöbb csúcskategóriás különleges kiadása, a Vision Pro CVR Edition is rendkívül korlátozott példányszámban készül – mindössze 24 darabot terveznek gyártani, és csak a jövő év elején lesz elérhető. Ez a késedelem legalább némi időt biztosít a leendő vásárlóknak, hogy tovább tömjék a pénztárcájukat.

A fejhallgató mellett a Caviar egy egyedi “Vision” iPhone 15 Pro-t is kínál 8 060 dolláros áron, amelyet állítólag az Apple fejhallgató kiegészítésére terveztek. A kettő közötti szinergia azonban továbbra sem világos.

Hogy ezt perspektívába helyezzük, a Caviar AirPods Max Golden Black/White kiadásai az 549 dolláros fejhallgatót csillagászati 108 000 dollárra emelték. Azok azonban még exkluzívabbak voltak, minden színből csak egy darabot adtak ki világszerte – és mindegyikhez “személyes tanácsadó” is járt.

 

iphone üvegfólia

 

A Caviar néhány vállalkozása túlmutat azon, hogy az Apple-termékeket luxus arany- és bőrbevonatokkal díszítse. Három évvel ezelőtt bemutatták a 10 000 dolláros Jobs 4 Gold Edition iPhone 12 Pro Maxot, amely állítólag az Apple társalapítójának ikonikus garbójának egy hiteles darabját tartalmazta az Apple logójába ágyazva, felidézve az iPhone 4s múzeumi minőségű vonzerejét, amelyet Jobs korai halálának előestéjén mutatott be az Apple.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, akkor IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass iPhone üvegfólia és más Apple kiegészítő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük