iphone 13 pro kameravédő

Üzenetküldő app tippek az iPhone-odra

Egy népszerű iPhone-on, mondjuk az iPhone 13 Prón akarsz üzeneteket küldeni? Mielőtt továbblépsz, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező MagSafe tokod beszerzéséről, hogy kívülről is biztosítva legyen az a beszélgetés:

 

Ha azonnali üzenetküldésről van szó iPhone-on, az első, ami beugrik, az valószínűleg az iMessage. Az Apple mindent megtett azért, hogy az iMessage tényleg remek alkalmazás legyen az iPhone-felhasználók számára és ha a legtöbb csevegőpartnered szintén almás, akkor a legjobb választásod – többnyire – az iMessage. Ez a legkényelmesebb módja annak, hogy más iPhone-felhasználókkal beszélgess, de határozottan nem az egyetlen módja. Van élet az iMessage-n túl is, hisz ma már öbb tucat azonnali üzenetküldő alkalmazás van, amelyeket ingyenesen letölthetsz és kipróbálhatsz. Mutatjuk, mik a legjobb opciók – ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod őket kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy ne törött telefonon kelljen tenned.

 

WhatsApp

 

A WhatsApp az egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő alkalmazássá vált – és nem véletlenül. A WhatsApp volt az egyik első olyan alkalmazás, amely lehetővé tette, hogy online beszélgessünk barátainkkal vagy családtagjainkkal, és ennyi idő alatt a legtöbbek számára ez lett a legmegfelelőbb opció, ám itthon talán kevésbé használják, mint külföldön. Pedig a WhatsApp segítségével bárkinek írhatsz, beszélgethetsz vagy videohívást kezdeményezhetsz. Még csoportos hívásokat is kezdeményezhetsz barátaiddal és családtagjaiddal.

Az azonnali üzenetküldő alkalmazásokban található új funkciók többsége azért létezik, mert a WhatsApp indította el a trendet. Igaz, ez az alkalmazás nem tekinthető olyan privátnak, mint a listán szereplő többi lehetőség, de még mindig egy megbízható választás, amelyet nagyjából bárkivel használhatsz a világon. És pillanatok alatt használhatod a számítógépeden vagy más eszközökön is.

 

Telegram

 

A Telegram az iMessage és a WhatsApp egyik legjobb alternatívája. Ez a platform gyors és megbízható, és rengeteg olyan menő funkcióval rendelkezik, amelyeket nem sok azonnali üzenetküldő alkalmazásban találsz meg.

Ami például nagyon menővé teszi a Telegramot, az a csatornák vagy csoportok azonnali megtalálása. Míg az olyan alkalmazásoknál, mint a WhatsApp, csak meghívást kaphatsz vagy csoportokat hozhatsz létre, a Telegrammal véletlenszerűen találhatsz embereket a világ minden tájáról. Ez tökéletes arra, hogy olyan emberek csoportjait találd meg, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre, mint Neked, vagy hogy megbízható hír- és információforrást találj.

Egy másik funkció, ami a Telegramot megbízható választássá teszi, az a felhőalapú rendszere. A Whatsapp vagy az iMessage minden képet vagy videót az iPhone-odon tárol, ami gyorsan fogyasztja a tárhelyedet. A Telegram ezzel szemben a médiafájlokat a felhőben menti, így több százezer fájlt is tárolhatsz a felhőben anélkül, hogy aggódnod kellene a tárhely miatt.

 

Mielőtt tovább olvasnál, állj meg egy pillanatra és csekkold iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokunkat és más kiegészítőinket!

 

Signal

 

Ha valami olyasmit szeretnél, ami magánjellegűnek számít, akkor a Signal lehet a másik megfelelő opció. Ami a felhasználói felületét illeti, nem olyan barátságos, mint a listán szereplő többi lehetőség, legalábbis addig nem, amíg meg nem tanuljuk a használatát. Azonban ez egy nagyon biztonságos alkalmazás, amelyet üzenetküldésre használhatsz. Abszolút minden, amit a Signalon teszel vagy megosztasz, végponttól végpontig titkosítva van. Ráadásul lehetőség van eltűnő üzenetek küldésére is, ha akarod.

E biztonsági funkciók mellett a Signal úgy működik, mint bármely más azonnali üzenetküldő alkalmazás. Küldhetsz és fogadhatsz szövegeket és más típusú médiát. Ráadásul a történetek megosztásával naprakészen tájékoztathatod barátaidat és családtagjaidat az életedről. Ha pedig valami személyesebbre vágysz, egyszerűen hang- vagy videohívást kezdeményezhetsz bármelyik kapcsolatoddal a világ bármely pontjáról.

 

Messenger

 

A Messenger a Facebook mögött álló Meta egyik alkalmazása. Bár mind a közösségi médiaplatformnak, mind a vállalatnak megvoltak a maga biztonsági problémái, a Messenger még mindig jó lehetőség arra, hogy elérd azokat a barátokat és családtagokat, akikkel nem beszélsz olyan gyakran.

Az alkalmazásban az a nagyszerű, hogy automatikusan hozzáadja az összes kapcsolatodat a beszélgetésre alkalmas személyek listájához, így zonnal megtalálhatod a barátaidat. Ráadásul, mivel a Messenger a Facebook része, a Facebook piacteréről is beszélhetsz az eladókkal vagy a lehetséges vevőkkel.

Emellett rengeteg olyan egyedi funkciót is találsz, amelyek nem sok más platformon érhetőek el. Például csoportos csevegéseket hozhatsz létre, és szavazást küldhetsz, hogy végre eldöntsd, melyik filmet nézzétek meg mindannyian a hétvégén.

 

Viber

 

A Viber egy elég egyszerű alkalmazás, de mindent tartalmaz, amire szükséged van a csevegéshez vagy a barátaid felhívásához. A végponttól-végpontig titkosítás mellett a Viber lehetővé teszi ideiglenes üzenetek küldését, amelyek egy idő után automatikusan törlődnek.

Ráadásul az alkalmazást iPhone-on vagy számítógépen is használhatod, így a csevegést attól függetlenül folytathatod, hogy éppen mit csinálsz. A Viber nyilvános csatornákat is tartalmaz, amelyekhez csatlakozhatsz, és olyan embereket találhatsz, akik ugyanazokról a témákról szeretnének beszélgetni, mint te.

 

Neked melyik vagy melyek a kedvenc üzenetküldőid? Többnyire egyet, kettőt használsz, vagy az a típus vagy aki minden ismerősével másik platformon cseveg?

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is iPhone 13 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező MagSafe tok és további prémium kiegészítőinkért.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük