applewatch szíj

Utolsó pillanatos WWDC 2023 pletykák: iOS 17, watchOS 10, közvetítés és más

 

Ha AppleWatch tulajdonos vagy és számodra is kiemelten izgalmas, hogy mit tartogat majd a watchOS 10, akkor az új operációs rendszer mellé ne feledkezz meg egy új, stílusos AppleWatch szíj beszerzéséről sem, amihez van néhány tippünk:

 

Végre elérkezett a nagy nap, hamarosan kezdődik a WWDC 2023, ami az évtized eseménye lehet az Apple számára – a vállalat bejelentéseit minden eddiginél nagyobb várakozás övezi. A helyi idő szerint hétfő reggeli nyitó keynote előtt most itt van néhány utolsó pillanatban felröppent pletyka és ízelítő. Az alábbiakban olvashatod a legfrissebb híreket az iOS 17-ről, a watchOS 10-ről, az Apple Reality Pro headsetről és még sok másról, és egy AppleWatch szíj tippet is adunk, ha számodra is a watchOS az egyik legjobban várt bejelentés okosóra-tulajdonosként.

 

Reality Pro headset demók

A WWDC-t megelőzően az egyik fő kérdés az volt, hogy az Apple kínál-e majd bemutatókat az új Reality Pro AR/VR headsetből. Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint a vállalat pontosan ezt tervezi – és egy egész épületet épített az Apple Parkban, amely a demóknak ad otthont.

Gurman még pénteken számolt be arról, hogy az Apple ezen a héten AR/VR-headset-demókat kínál az Apple Parkban. A jelentés szerint a headset-demók “néhány résztvevő és a média” számára lesznek elérhetőek a WWDC 2023-on. Az Apple emellett további demólehetőségeket is tervez tartani az év hátralévő részében. Az Apple Parkban a headset-demó terület “a kosárlabdapályáknál található, a dolgozói fitneszközpont közelében”. A Twitteren Gurman meg is osztott egy felülnézeti felvételt az Apple Parkról, amelyen maga a demószerkezet látható.

 

A személyes WWDC esemény részletei

Ami a fejlesztők és a sajtó számára szervezett WWDC 2023-as személyes eseményt illeti, Gurman elmondása szerint az Apple az Apple Park ugyanazon területén tartja majd az eseményt, mint tavaly. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők, a Swift Student Challenge győztesei és a sajtó képviselői az Apple Park gyűrűjéből nézhetik majd az eseményt.

Az Apple állítólag kissé módosította a felállást, hogy idén több árnyékos területet kínáljon tekintettel arra, hogy a résztvevők ne égjenek le a napon. A vállalat mégis azt javasolja, hogy mindenki használjon naptejet az esemény alatt. A cupertinói előrejelzés szerint a hőmérséklet meleg lesz ugyan, de az égbolt részben felhős lesz. Gurman azt is elmondta, hogy a keynote után a Steve Jobs Theaterben lesz egy gyakorlati bemutató terület, amely a fejlesztők számára is nyitva áll.

 

watchOS 10 és iOS 17 hírmorzsák

A watchOS 10-ről szóló korábbi beszámolók mellett Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint az Apple Watch idén az iPhone alkalmazáshoz hasonló, újratervezett Időjárás alkalmazást kap. Az iPhone Wallet appja a hírek szerint a hitelkártyaegyenlegek követésének lehetőségét is hozzáadja majd. Ha pedig már watchOS 10, akkor hadd említsük meg azt is, hogy itt a tökéletes alkalom egy új AppleWatch szíj beszerzésére is!

Végül Gurman szerint az iOS 17-ben a “Hey Siri” előhívő kifejezés egyszerűen “Siri”-re változhat. Ez egy olyan funkció, amelyről először tavaly novemberben röppent fel a pletyka, hogy fejlesztés alatt áll. És ha efelől bármi kétség lenne, @aaronp613 a Twitteren azt mondta, hogy ő már lát néhány iOS 17-hez kapcsolódó változást az Apple szervereinek backendjén. Ő a Safari 17-et is kiszúrta ezekben a változásokban.

 

Mikor lesz a WWDC 2023?

A WWDC ma, június 5-én, hétfőn kezdődik. Az Apple az egyhetes eseményt egy különleges keynote-tal nyitja meg június 5-én, ottani idő szerint 10 órakor. Ezen a keynote-on az Apple bejelenti az iPhone, az iPad, a Mac és az Apple Watch főbb frissítéseit. Bemutatja továbbá a Reality Pro headsetet és az xrOS szoftverplatformot.

A WWDC 2023 keynote várhatóan egy előre felvett videó lesz, nagy gyártási értékkel, gyönyörű videóképekkel az Apple Parkról, valamint több Apple-vezető és mérnök megjelenésével. Az idei WWDC 2023 a fejlesztők és a sajtó képviselői számára egy személyes komponenst is tartalmaz. A fejlesztőknek lehetőségük lesz részt venni a hétfői keynote-on, túrákat tenni az Apple Parkban, és részt venni az Apple bejelentéseire összpontosító speciális üléseken.

Szintén június 5-én az Apple bejelenti az Apple Design Awards győzteseit, és már be is jelentette az idei ünnepség döntőseinek körképét. A keynote-ot követően az Apple megtartja a Platforms State of the Union-t is, amely az Apple bejelentéseiről nyújt majd részletesebb részleteket. Különleges esti program is lesz, amelyet az Apple szerint a résztvevők “nem akarnak majd kihagyni”.

 

Hogyan nézheted otthonról a WWDC 2023-at?

 

Az Apple több csatornán keresztül élőben közvetíti az egész WWDC-t. A WWDC keynote-ra az Apple weboldalán, az Apple Developer alkalmazáson, az Apple TV alkalmazáson és a YouTube-on keresztül lehet majd ráhangolódni. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközön keresztül nézheted, beleértve az iPhone-t, az iPadet, a Macet és az Apple TV-t.

A Platforms State of the Union az Apple Developer alkalmazáson és a weboldalon keresztül 13:30-kor (PT) és 16:30-kor (ET) lesz megtekinthető. Az Apple június 5-én 18:30-kor PT/ 21:30-kor ET élőben közvetíti az Apple Design Awards díjátadót is.

 

A WWDC 2023 hatalmas eseménynek ígérkezik az Apple számára. Az esemény nem csak az Apple meglévő éves szoftverfrissítéseit tartalmazza majd, hanem a 2014-es Apple Watch óta az Apple első új szoftverplatformját is bemutatja.

 

Te mit vársz a legjobban a WWDC 2023-on? Oszd meg velünk kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Apple Watch tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted Sport Band AppleWatch szíj, ITT pedig milánói acél AppleWatch szíj termékünket okosórádhoz.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük