iphone 15 átlátszó tok

Várva-várt iOS 17 funkciók, amiket csak később kapunk meg az évben

Mielőtt az iOS 17-re térnénk, csak szólunk, hogy már kapható az iGlass iPhone 15 átlátszó tok és más kiegészítőink az új széria megszokott, prémium minőségű, bombabiztos és stílusos védelméhez – ha tervezed beszerezni valamelyik modellt, akkor először is erről gondoskodj:

 

Borítókép: Spider’s Web

 

Az Apple új iOS 17 mobil operációs rendszere – amely kompatibilis az iPhone XS és későbbi iPhone XS készülékekkel – szeptember 18-án, hétfőn jelent meg a nyilvánosság számára. Mint azt már láthattuk, a frissítés számos új és izgalmas funkciót tartalmaz, de sajnos, szokás szerint nem minden lesz elérhető, amit az Apple júniusban bejelentett, az iOS 17.0 első kiadásában. Nézzünk meg három új várva-várt iOS 17 funkciót, amelyeket az Apple a weboldalán úgy jelölt meg, hogy “még ebben az évben jön” és valószínűleg egy iOS 17.1-es vagy iOS 17.2-es frissítésben érkeznek. Döntsd el Te, hogy megéri-e várni rájuk. Ha pedig már újdonságok, akkor ne felejts el iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőnkre sem lecsapni új iOS 17-kompatibilis iPhone-odhoz.

 

Napló alkalmazás

 

Hát, ezt mi már nagyon várjuk, de úgy tűnik, hogy még egy kis ideig muszáj lesz. Az Apple a WWDC 23-on mutatta be a vadonatúj Journal alkalmazást, mondván, hogy az alkalmazással “leírhatod a tapasztalataidat, értelmes meglátásokat találhatsz, és a naplóírási javaslatok és az írás-felkérések segíthetnek az elindulásban”. Az alkalmazás értesítést is küld, ha az új naplóírási javaslatokkal áll elő. Azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók zenét és podcastokat adjanak hozzá a naplóikhoz. Számos más új funkció is készülőben van, de még várnunk kell egy kicsit, hogy élvezhessük őket – szerintünk nagyon menő lesz.

 

AirDrop csak Internet kapcsolattal

 

Ez a funkció kevésbé terjedt el, ám mégis hasznos lesz, ha végre megjelenik: lehetővé teszi ugyanis, hogy az AirDrop átvitel az interneten keresztül folytatódjon, amikor a hagyományos AirDrop módszer hatótávolságán kívül vagy. Neked és a címzettnek is be kell jelentkeznetek egy iCloud-fiókba ehhez – de ha iPhone-os vagy, akkor nagy eséllyel ezt már amúgy is megtetted.

 

Közös lejátszási listák az Apple Music-on

 

Az Apple Music új közös lejátszási listák funkciója lehetővé teszi majd, hogy több személyt adjunk hozzá, szerkesszünk és átrendezzünk megosztott lejátszási listákat. Egyelőre mindezt csak a saját lejátszási listáinkkal tudjuk csak megtenni, amíg nem jön meg az új funkció.

Egyéb “coming soon” funkciók…

 

A matricák funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy üzenetre matricával reagáljanak a plusz gomb vagy a Tapback menü segítségével.

A “catch up” nyíl, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely csoportos beszélgetésben gyorsan az első olvasatlan üzenetre ugorjanak, egyszerűen a jobb felső sarokban látható nyílra koppintva.

Az Üzenetek az iCloudban szinkronizálja az üzenetbeállításokat, például a szöveges üzenetek továbbítását, a küldési és fogadási fiókokat és az SMS-szűrőket az eszközök között.

A podcastok lejátszhatók vagy szüneteltethetők, illetve egy Apple News+ hanganyagot közvetlenül az Apple News widgetből lehet lejátszani.

A Zene alkalmazás tartalmazni fog egy Kedvenc dalok lejátszási listát, amelyben még több kedvenc lesz, beleértve a dalokat, albumokat, lejátszási listákat és előadókat.

Továbbfejlesztett automatikus kitöltés és intelligens űrlapfelismerés PDF-ek esetében.

Az Apple Fitness+ Audio Focus funkciója prioritást ad az edzők hangjának vagy a zene hangerejének.

Az Apple ID közeli bejelentkezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy bejelentkezett és megbízható iPhone-t vagy iPadet vigyenek a közelükbe, és a részfelhő beolvasásával párosítsák az eszközöket, automatikusan bejelentkezve.

 

Mikor érkeznek?

 

Az Apple munkatársai állítólag egyszerre tesztelik az iOS 17.1-et és az iOS 17.2-t. Ha az Apple tartja magát a hagyományos szoftverciklus kiadási időkeretéhez, akkor az iOS 17.1 valószínűleg valamikor október folyamán, míg az iOS 17.2 valamikor decemberben érkezik a nagyközönség számára. A nyilvános bétatesztek valószínűleg az egyes frissítések végleges kiadását megelőző hetekben is elérhetőek lesznek.

 

Te mit vársz a legjobban, és melyik az eddigi kedvenc iOS 17 funkciód? Írd meg a véleményed hozzászólásban és ne feledkezz meg iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőd beszerzéséről sem.

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledd el megnézni iPhone 15 átlátszó tok és más vadiúj iPhone 15 kiegészítőinket sem.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük