iPhone 15 átlátszó tok

Az összes iPhone 15 szín, amiből választhatsz – Neked melyik a kedvenced? (És egy iPhone 15 átlátszó tok ajánlás, hogy megmutathasd)

Bármelyik gyönyörű színt is választod, egy iPhone 15 átlátszó tok segít benne, hogy megvédd értékes új telefonodat, miközben a színt is megvillantod! Az iGlass iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt már be is szerezheted itt:

 

Végre itt vannak az új iPhone-ok, és még ha végre el is döntötted, melyik modellt válaszd, további nagy kérdés az, hogy melyik színben tedd mindezt. Az iPhone-okat ugyanis nemcsak a belső értékeik, hanem a gyönyörű külső miatt is imádjuk. Az idei színek pedig határozottan érdekesek, ráadásul az Apple ezúttal más megközelítést választott a már ismert színskálához képest. Most megmutatjuk, milyen színekben is elérhető az új iPhone 15, ha pedig megszületett a döntés, szerezd be iPhone 15 átlátszó tok kiegészítődet is, amely segít megvillantani azt, miközben biztonságban is tartja új befektetésedet.

 

Milyen színekben választhatsz most iPhone 15-öt?

 

Ha üde színfoltra vágysz, akkor nem meglepő módon csak az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus az opcióid. Az iPhone 15 Pro termékcsalád színeihez képest legalábbis sokkal szélesebb palettából választhatsz, és persze (szándékosan) minden színt vidámabbnak érzel, mint a Pro modellek esetében. Ezzel együtt az Apple idén úgy döntött, hogy kevésbé élénk színeket használ az idei iPhone 15 és iPhone 15 Plus modelleknél is. Határozottan látszik a különbség az iPhone 15 és az iPhone 14 között, ami persze nem feltétlenül baj. Íme az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus idei színei.

 

Fekete

 

Idén a fekete a legkomolyabb, professzionálisabb szín az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus esetében. Ha nem rajongsz a színekért, vagy ha hivatalos megjelenésre van szükséged a munkához vagy az iskolához, akkor ez a szín a Neked való. Egyszerű és elegáns, és bármilyen típusú kiegészítővel jól megy, amit magaddal viszel, az iPhone 15 átlátszó tok kiegészítővel például biztosan nem ronthatod el.

 

Kék

 

Az idei kék iPhone-t akár babakéknek is hívhatta volna az Apple: élénk kék helyett ez most szinte egy fehér iPhone egy finom világoskék árnyalattal, ami persze egyáltalán nem hátrány, sőt! De aki vidám égszínkékre számított, az lehet, hogy csalódni fog.

 

Zöld

 

Bár ez a halványzöld nem olyan élénk, mint más zöld árnyalatok, amiket a múltban láttunk, de mindenképpen újdonság, amivel nem igazán foghatsz mellé.

 

Sárga

 

A kékhez hasonlóan a sárga színt is láttuk már az Apple-től. Sőt, a vállalat idén év elején bemutatott egy sárga iPhone 14-et. Mind tudjuk, hogy a sárga a boldogságot és az optimizmust szimbolizálja, így ha ez a kedvenc színed, és szeretnéd megosztani a jó hangulatot a környezeteddel, akkor valószínűleg ezt az iPhone-t kell beszerezned.

 

Rózsaszín

 

Úgy tűnik, hogy a rózsaszín lesz az idei év slágere. Az új rózsaszín iPhone 15 mellett az Apple Watch Series 9 is kapott egy új, gyönyörű rózsaszín kivitelezést. Igaz, a rózsaszín nem mindenki kedvence, és valószínűleg inkább a lányok körében lesz népszerű, de ez a rózsaszín szín tényleg el lett találva. Ha nem tervezel tokot használni vagy átlátszót választasz az iPhone-odhoz, és azt szeretnéd, hogy mindenki tudja, hogy az új iPhone 15-öt használod, akkor a rózsaszín a megfelelő választás.

 

Jöhet még új iPhone 15 szín?

 

Az Apple az elmúlt években új hagyományt kezdett el: úgy tűnik, minden év alap iPhone modelljéhez egy új színt is kiad később. A vállalat ezt a trendet 2021-ben kezdte el a lila iPhone 12-vel, majd 2022-ben ismét, amikor az Apple új zöld színt dobott piacra a teljes iPhone 13-as termékcsaládhoz. Aztán idén tavasszal az Apple bemutatta az új sárga színt az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus számára. Bár ez már elégszer megtörtént ahhoz, hogy trendnek nevezzük, nincs rá garancia, hogy idén is megtörténik. Az Apple dönthet úgy, hogy ezúttal kihagyja az új színt, és egyelőre nincsenek olyan pletykák, amelyek elárulnák, hogy mi lehet ez az új szín.

 

Írd meg kommentben, hogy Neked melyik a kedvenced és milyen új színre tippelsz vagy minek örülnél!

 

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledkezz meg készüléked stílusos védelméről sem az iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőnkkel, ami már kapható a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük