iphone 13 pro kameravédő

iOS 17.4: Minden, amire a márciusi megjelenéskor számíthatunk

Egy még most is népszerű iPhone-on, mondjuk az iPhone 13 Prón akarod majd kipróbálni az iOS 17.4-et? Mielőtt továbblépsz, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező MagSafe tokod beszerzéséről:

 

Január végén az Apple hivatalosan is megerősítette az iOS 17.4 közelgő, márciusra tervezett megjelenését. Ez a közelgő frissítés különböző változásokat ígér és új, iPhone-felhasználókra szabott funkciókat vezet be. Ezeket korábban már érintettük, a sok kérdés miatt most azonban csokorba szedtük mindazt, amire a frissítés megjelenésekor számíthatunk. Nézd meg, milyen újításokra is számítunk – ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod őket kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy ne törött telefonon kelljen tenned.

Az iOS 17.4 egyik figyelemre méltó eleme az Európai Unió App Store-jának módosításait érinti. Ezek a módosítások, amelyek az Apple Payre és a Safarira is kiterjednek, az Európai Unió digitális piacokról szóló törvényéhez való igazodást szolgálják. A kifejezetten az EU 27 tagállamában élő iPhone-felhasználókra vonatkozó módosítások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy alternatív alkalmazáspiacokról származó alkalmazásokat telepítsenek. Emellett az EU App Store-on belüli alternatív fizetési lehetőségek is könnyebbé válnak. A nagyobb rugalmasság irányába tett lépésként a Safariban új alapértelmezett webböngésző-választási lehetőség lesz elérhető az uniós felhasználók számára, amely lehetővé teszi, hogy a harmadik féltől származó iPhone-webböngészők az Apple WebKit-től eltérő motorokkal működjenek. A frissítéssel a harmadik féltől származó mobiltárca-alkalmazások is hozzáférhetnek az iPhone NFC-chipjéhez, ami lehetővé teszi az érintés nélküli fizetési funkciókat.

Az iOS 17.4 izgalmas újdonsága még a podcast-átiratok bevezetése az Apple Podcasts alkalmazásban. Ez a funkció lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elolvassák egy epizód teljes szövegét, rákereshessenek bizonyos szavakra vagy kifejezésekre, és a megfelelő szövegre koppintva navigáljanak bizonyos szegmensekhez. Az Apple Music dalszöveg funkciójához hasonlóan az egyes szavak az epizód előrehaladtával kiemelésre kerülnek. Az átiratok automatikusan generálódnak az egyes podcast-epizódok közzététele után, és idővel fokozatosan hozzáadódnak a régebbi epizódokhoz. Ez a funkció sajnos egyelőre csak az angol, francia, német és spanyol nyelvű podcastokhoz lesz elérhető.

Emellett az iOS 17.4 kiterjeszti a SharePlay Apple Music vezérlést a HomePod hangszórókra és az Apple TV-re. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy a családtagok és a barátok a jóváhagyásodtól függően irányíthassák az otthonodban lejátszott zenét. A SharePlay ikon, ha megérinted, miközben egy dal szól az iPhone-on, egy QR-kódot generál, amelyet mások beolvasva hozzáférést kérhetnek a lejátszásvezérléshez.

A frissítés egy sor új emoji-karaktert is hoz, köztük egy főnixet, egy lime-ot, egy gombát, egy függőlegesen rázó fejet, egy vízszintesen rázó fejet, egy törött láncot és még sok mást.

Az iOS 17.4-en belüli érdekes felfedezés a CarPlay 2.0, az Apple továbbfejlesztett infotainment-rendszerének alapjait érinti, amely várhatóan 2024 végére debütál az új járművekben. Az iOS 17.4 béta verziója nyolc új CarPlay alkalmazás kódját tárja fel, betekintést nyújtva a közelgő funkciókba:

  • Automatikus beállítások: Kezeli a párosított iPhone-okat és módosítja a jármű beállításait.
  • Autókamera: Megjeleníti a jármű visszapillantó kamerájának képét.
  • Töltés: Megjeleníti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a töltés állapotát, a teljes feltöltésig hátralévő időt stb. az elektromos járművek esetében.
  • Klíma: Hozzáférést biztosít a jármű klímaberendezéséhez.
  • Lezárások: Figyelmeztet a nyitott járműajtókra, és esetleg más figyelmeztetéseket is megjelenít.
  • Média: Hozzáférés a Sirius XM, AM és FM rádióvezérlőkhöz a CarPlay-en belül.
  • Guminyomás: Megjeleníti a jármű gumiabroncsainak légnyomását.
  • Utazások: Vezetéssel kapcsolatos adatokat szolgáltat, beleértve az üzemanyag/energiahatékonyságot, az átlagsebességet, az utazási távolságot stb.

 

Fontos megjegyezni, hogy mivel az iOS 17.4 jelenleg a tesztelési fázisban van, a funkciók a nyilvános megjelenés előtt módosulhatnak, vagy teljesen elvetésre is kerülhetnek. Maradj velünk az iOS 17.4 vagy az iOS 18 újdonságaiért, melyről nap mint nap egyre többet tudunk meg és igyekszünk az elsők között be is számolni Nektek mindenről! Természetesen, csak a megfelelő iPhone 13 Pro kameravédő tok és más prémium védelmező kiegészítőink mellett.

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon is iPhone 13 Pro kameravédő funkcióval is rendelkező MagSafe tok és további prémium kiegészítőinkért.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük