iphone 14 plus átlátszó tok

A Bloomberg megjósolta, mi várható az Apple “Rémisztően gyors” eseményén

Ha ezt a hírt, sőt még az eseményt is az iPhone-odon tervezed majd nézni, akkor addig ne görgess tovább, amíg nem csekkoltad, hogy tökéletesen véded-e! Ehhez most itt egy iPhone 14 Plus átlátszó tok tipp:

 

Már csak a hétvége választ el minket az Apple Scary Fast, azaz Rémisztően gyors eseményétől, a már sokat említett Mark Gurman pedig egy végső összefoglalót készített mindarról, aminek bejelentésére számít ezen a bemutatón. A fő dobás természetesen az M3 Pro és M3 Max lapkákkal ellátott új MacBook Pro modellek lehetnek, de nézzük, pontosan mit várhatunk és eláruljuk azt is, hogyan tudod majd követni élőben a furcsa időpontra tett virtuális eseményt. Ha pedig az iPhone-odon nézed majd, akkor gondoskodj az iPhone 14 Plus átlátszó tok vagy más, készülékednek megfelelő védelemről is, mert betört telefonról nem sokat lehetne látni!

 

MacBook Pro

 

A Bloomberg jelentés szerint két új MacBook Pro modellt láthatunk majd, J514 és J516 kódnéven, és nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy ezeket 14 és 16 hüvelykes modellekre dekódoljuk. Gurman szerint ezek “valószínűleg” M3 Pro és M3 Max chipeket tartalmaznak majd, ami szükségtelenül óvatos megfogalmazásnak tűnik. Ami az új chipektől várható teljesítményt illeti, a jelentés szerint az Apple az M3 Pro és az M3 Max különböző változatait tesztelte. Az előbbi esetében:

 

Az egyik készülő alapváltozat 12 fő processzormaggal rendelkezik, amelyek hat nagy teljesítményű és hat nagy hatékonyságú magból állnak. Általánosságban elmondható, hogy minél több mag van, annál erősebb a chip. A termék emellett 18 maggal rendelkezik a grafikai feldolgozásra.

 

Egy másik, a fejlesztők által tesztelés során látott M3 Pro chip 14 fő feldolgozómaggal rendelkezik, ebből 10 a nagy teljesítményű és négy a hatékony működéshez szükséges, valamint 30 grafikus maggal.

Az M3 Max esetében Gurman csak a tesztelt csúcsváltozatról számol be:

 

Az M3 Max-nak több változata is tesztelés alatt áll, köztük egy csúcsváltozat 16 fő feldolgozómaggal – 12 a nagy teljesítményhez és négy a hatékonysághoz – és 40 grafikus maggal.

 

A tesztelt új memóriaváltozatok között 24 GB-os és 48 GB-os konfigurációk is szerepelnek. Végül a jelentés szerint az új chipek az iPhone 15 Pro A17 Pro chipjéhez hasonlóan jobb játékteljesítményt nyújtanak majd – ez egyértelmű utalás a hardveres sugárkövetésre.

 

iMac

 

Egy új iMac már régóta váratott magára, és Gurman arra számít, hogy az Apple kihagy egy M2 modellt, és az M1-ről egyenesen egy új M3 modellre ugrik. A külső dizájn várhatóan nagyrészt változatlan marad, de egy “megújult” állványra számít, és azt mondja, hogy bár a színválaszték hasonló lesz az M1-es modellhez, néhány változtatást láthatunk majd. A tesztelt M3 chip állítólag négy magas hatékonyságú, négy hatékonysági és 10 grafikus maggal rendelkezik.

 

USB-C tartozékok

 

A kiszivárgott színes USB-C kábelek, amelyekről eredetileg azt pletykálták, hogy az iPhone 15-höz készülnek, szinte biztosan az új iMac modellekhez szánt tartozékok.

Az M1 iMach színben passzoló kiegészítőkkel (Magic Keyboard és Magic Trackpad vagy Magic Mouse), valamint egy USB-C Lightning kábellel érkezik a párosításhoz és töltéshez. Valószínűleg hétfőn számíthatunk ezekre a kábelekre, valamint a Magic Keyboardra, a Magic Trackpadre és a fejjel lefelé töltő Magic Mouse USB-C változatára.

Az USB-C csatlakozókra való szélesebb körű átállás részeként a vállalat valószínűleg a kiegészítők frissített változatait fogja piacra dobni, amelyek elhagyják a régi Lightning-portokat.

 

Hol nézheted majd az eseményt?

 

Az Apple “Rémisztően gyors” Mac eseménye október 30-án 17:00 órakor kezdődik (PT / ET 20:00).

  • Nézd a YouTube-on: ha bejelentkeztél a YouTube-ra, kattints az “Értesítés” gombra, hogy az esemény előtt emlékeztetőt kapj.
  • Nézd meg az Apple Események weboldalán és adj hozzá emlékeztetőt a “Hozzáadás a naptáradhoz” gombra kattintva.
  • Vagy nézd az Apple TV alkalmazással bármely kompatibilis eszközön (október 30-án keresd a “Scary fast” eseményt).
  • Emlékeztetőt is kaphatsz az eseményről, ha lájkolod az Apple tweetjét.

 

 

Köszönjük a figyelmed! A várakozás közben ne feledkezz meg iPhone-od védelméről sem, amelyhez megtalálod iPhone 14 Plus átlátszó tok és más prémium kiegészítőinket is a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük