iPhone 15 Pro MagSafe tok

Rózsa Titánium színben jöhet az iPhone 16 Pro

Ha Te pont a 15-ös széria valamelyik tagjára csaptál le, akkor Neked ez jó hír lehet és valószínűleg még nem fogsz a 16-osra váltani. Szerezd be készülékedhez iPhone 15 Pro MagSafe tok vagy más új kiegészítőinket:

 

Új szín alert! Az iPhone-ok évekig korlátozott színpalettát kínáltak, jellemzően a szürke, a fehér és az arany árnyalataiban. 2018-ban azonban az iPhone XR az élénk színek kirobbanását hozta, míg a magasabb kategóriájú iPhone XS megőrizte a visszafogottabb választékot. Mégis, 2019-ben az Apple egy csipetnyi színt fecskendezett be a Midnight Green iPhone 11 Pro-val, ezzel elindítva az iPhone Pro termékcsalád megkülönböztető árnyalatok bevezetésének éves hagyományát. Nézd meg, milyen színt kaphat az idei 16 Pro, milyen opciók vannak még az asztalon, és csekkold iPhone 15 Pro MagSafe tok választékunkat is is, ha Neked még jövőre nem lesz aktuális a váltás.

Ezt a trendet követve az iPhone 12 Pro Pacific Blue színben érkezett, amelyet az iPhone 13 Pro esetében a Sierra Blue, az iPhone 14 Pro esetében pedig a Deep Purple követett. Emellett az iPhone 13 Pro hat hónappal később egy alpesi zöld változatot is kapott, ami egy ritka, a ciklus közepén megjelenő színfrissítés, amely igazodik a többi Pro modell sötétebb kiviteléhez.

Az iPhone 15 Pro termékcsalád titániumra váltásával az Apple a “Titanium” színtémát karolta fel, amely a fekete titániumot, a fehér titániumot és a természetes titániumot, valamint a csendes-óceáni kék iPhone 12 Pro-ra emlékeztető kék titániumot tartalmazta.

Ahogy az iPhone 16 Pro iránti várakozás növekszik, az Apple színválasztásával kapcsolatban rengeteg a spekuláció, különösen a régóta ismert arany kivitel hiánya miatt, amelyet a 2017-es iPhone X óta először a “Natural Titanium” vált fel.

Történelmileg az iPhone X csak ezüst és űrszürke opciókat kínált, emlékeztetve a korábbi modellekre, például az iPhone 5-re. Az arany bevezetése az iPhone 5s-szel egybeesett a szerencsétlenül járt iPhone 5c-vel, ami eltérést jelentett a korszak egyszerűségétől.

A legújabb pletykák két lehetséges új színt sejtetnek az iPhone 16 Pro számára: Desert Yellow (sivatagi titán) és Cement Gray (titánszürke) – ezekről még múlt hónapban számolt be a Majin Bu nevű szivárogtató. Ezek a korábbi árnyalatoknál mélyebbnek és súlyosabbnak leírt opciók friss lehetőségeket kínálnak. Egy másik kiszivárgás egy rózsaarany-szerű árnyalatra utal, amely valószínűleg a “Rose Titanium” vagy egyszerűen csak “Rose” nevet viseli, és arra készül, hogy felváltja az iPhone 15 Pro kék titániumát és természetes titániumát.

Ez a legújabb pletyka egy Weibo-forrásból származik, amelyet a ShrimpApplePro osztott meg a Twitter/X-en. Nem világos, hogy az Apple “Rose Titanium” vagy egyszerűen csak “Rose” névvel fogja-e illetni, de úgy vélik, hogy nemcsak a Blue Titanium, hanem az iPhone 15 Pro természetes titániumát is felváltja majd.

Bár ezek a pletykák izgalmasak, továbbra is spekulatívak maradnak. A titánium tavalyi hangsúlyozása elavultnak tűnhet, ami a márkajelzés megváltoztatására késztetheti az iPhone 16 Pro termékcsaládot. A cementszürke felválthatja a természetes titániumot, míg a fekete titánium sötétebb lehet, emlékeztetve a Space Black iPhone 14 Pro-ra. A White Titanium utódja pedig az iPhone 14 Pro ezüstfehér kivitelére hasonlíthat.

Ezeket a jelentéseket azonban bizonytalanság övezi, mivel a korábbi színpletykák gyakran célt tévesztettek. Bár érdekes, a rózsaarany színhez való visszatérés lehetősége egyszerűen a korábbi iPhone-iterációk, például az iPhone 6s és az iPhone 7 iránti nosztalgiát tükrözheti. Amíg az Apple meg nem erősíti, ezeket a spekulációkat nem szabad készpénznek venni.

 

Te mit gondolsz? Milyen színnek örülnél leginkább, és mire tippelsz, miket fog bevezetni az Apple? A semlegesebb vagy az ilyen játékosabb színeket tartod praktikusabbnak? Írd meg kommentben a véleményed, kíváncsiak vagyunk, most pedig csekkold változatos színpalettát kínáló kiegészítőinket is.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha épp a tavalyi szériát szerezted be, akkor csapj le iPhone 15 Pro MagSafe tok és további kiegészítőinkre is befektetésed védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük