iphone 15 pro magsafe tok

Tetraprizmás kamera és hűvösebb akksi is jöhet az iPhone 16 Próba – Minden, amit eddig tudunk (és egy iPhone 15 Pro Magsafe tok tipp, ha Te pont idén váltottál)

Ha pont idén szerezted be a legújabb modellt, akkor számodra talán kevésbé érdekes a jövő évi széria – mutatunk Neked egy iPhone 15 Pro Magsafe tok tippet, hogy még biztosan kibírja egy évig – és tovább – új telefonod:

 

Az Apple tervei a közelgő iPhone 16 Pro-val kapcsolatban kezdenek kibontakozni, az ellátási lánc forrásaiból és a kiszivárogtatóktól származó új részletek fényt derítenek a lehetséges funkciókra, az eddigi hírek pedig meglehetősen ígéretesek. Nézd meg, mit tudunk eddig! Ha pedig jövőre még nem aktuális Neked a csere, hisz annyira új a telefonod, akkor inkább védd meg iPhone 15 Pro Magsafe tok kiegészítőnkkel.

Az iPhone 16 Pro várhatóan az iPhone 15 Pro termékcsaládra épül, és megtartja az olyan elemeket, mint a titánium keret és a Művelet gomb, így a jelentések szerint finom újratervezésről van szó. A spekulációk szerint a képernyő mérete megnövekedhet, valószínűleg 6,3 hüvelykes lesz, amit vagy csökkentett szélekkel, vagy a keret teljes méretének megnövelésével érnek el. Az utóbbi forgatókönyv valószínűbbnek tűnik az iPhone 15 Pro Max-ban bevezetett tetraprizmás lencserendszer elhelyezéséhez, amely lehetővé teszi a megnövelt, 5X optikai zoomot.

A korábbi gyakorlattól eltérően, ahol a nagyobb Pro modellek alkalmanként különálló fejlesztésekkel rendelkeztek, az iPhone 16 Pro várhatóan a kisebb társaihoz igazodik. Ming-Chi Kuo elemző azzal számol, hogy mindkét iPhone 16 Pro modell hozza majd a tetraprizmás kamerarendszert, és az előrejelzések szerint 2024-ben 130%-kal nő az Apple megrendelése a Largan beszállítótól ezekre a kamerákra. Elismerve az iPhone 15 Pro Max gyártása során felmerült kihívásokat, amelyek az új lencsék 40%-os hozamát eredményezték, Kuo megjegyzi, hogy legalább 70%-ra javul a helyzet. Ez a növekedés kulcsfontosságú az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max követelményei szempontjából.

A pletykák szerint az iPhone 16 Pro Max számára egy kibővített 6,9 hüvelykes képernyő is készül, amely valószínűleg egy 300 mm-es vagy annál nagyobb gyújtótávolsággal rendelkező “szuper-telefotó” kamerának ad helyet, ami 12,5X optikai zoomra utal. Ezek a részletek azonban egyelőre csak spekulációk maradnak, és egyelőre csak megfontolások lehetnek a jövőbeli iPhone-modellekre vonatkozóan, ha még nem tudod, hogy be akarod-e majd szerezni.

 

Egy hűvösebb rendszer

 

Bár ez azért nem olyan izgalmas, mint egy új kamerarendszer, úgy tűnik, hogy az Apple az iPhone 16 Pro belső hőháztartásának javítását is fontolgatja. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max idei megjelenését ugyanis számos olyan jelentés kísérte, miszerint az új pro modellek túl forróak voltak. Bár a hőmérséklet nem volt elég ahhoz, hogy tüzet gyújtson vagy akár megégesse a bőrt, sok új iPhone-tulajdonos számára kényelmetlen és aggasztó volt a helyzet.

Bár erre azóta megérkezett a megoldás az iOS frissítésével, az Apple kétségtelenül továbbra is biztosítani szeretné, hogy a legnagyobb teljesítményű iPhone-modellek ne váljanak a túlzott hőhatás áldozatává, különösen, mivel készül a szinte biztosan még erősebb “A18 Pro” chipre a jövő évi iPhone 16 Pro termékcsaládban. Ebből a célból úgy tűnik, hogy az Apple egy új akkumulátor-kialakításon dolgozik fém borítással és újratervezett csatlakozóval, amint az a Kosutatmi által az X-en (a korábban Twitter néven ismert közösségi oldalon) megosztott kiszivárgott fotósorozaton is látható.

A fotók állítólag egy korai iPhone 16 Pro prototípus akkumulátorát ábrázolják. A kép 3 355 mAh-s kapacitást mutat, ami nagyjából megegyezik az idei iPhone 15 Pro 3 274 mAh-s akkumulátorával, és hasonló fizikai kialakítással rendelkezik. Bár még korai lenne megmondani, hogy ez lesz-e a végleges kialakítás, a külső fémhéj valószínűleg segítené a hőelvezetést, ami valószínűleg javítaná ezeknek az akkumulátoroknak a hosszú távú egészségét is. Mindazonáltal, bár a Kosutami elég jó tapasztalatokkal rendelkezik, ez még mindig egy “korai fázisú” prototípus nagyon korai kiszivárgása, ezért jelentős fenntartásokkal kell kezelnünk.

Te mikor váltottál legutóbb iPhone-t, gondolkozol a 16-os szérián? Mit szeretnél benne mindenképp látni?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha az idei széria tulajdonosa vagy, akkor ne feledd, hogy a webshopon már kaphatók iPhone 15 Pro Magsafe tok és más hozzá való prémium kiegészítőink is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük