iphone 15 pro magsafe tok

Pletykák, amik nem váltak valóra az iPhone 15-ről – Szerinted kár értük?

Ha Te az iPhone 15 Próra teszed le a voksod, akkor jó hírünk van: már elérhető az iGlass iPhone 15 Pro Magsafe tok kiegészítő befektetésed stílusos és biztos védelméhez, itt be is szerezheted:

 

Idén mondhatjuk, hogy kitettek magukért a szivárogtatók, ugyanis a nagyobb pletykák szinte mind valóra váltak az új iPhone-ok kapcsán. Majdnem minden, ami az iPhone 15-ről és az iPhone 15 Pro-ról kiderült, már hetek, sőt néha hónapok óta keringett a megjelenést megelőzően. Ez igaz a nagy, egyértelmű dolgoktól kezdve, mint az USB-C-re való váltás és a Dynamic Island kiterjesztése a standard modellekre, egészen az olyan meglepőbb változásokig, mint az új 48 megapixeles kamerák és még kisebbek, mint az AirPods Pro 2 USB-C tokja, a Wi-Fi 6E az iPhone 15 Pro modelleken és a világoszöld iPhone 15. De volt néhány híresztelés is, ami végül nem jelent meg az eseményen. .Olvass tovább, hogy megtudd, mik ezek – az pedig biztosan valóra vált, hogy a 15-ös széria nem lett éppen olcsó mulatság, ezért gondolj a védelmére is egy iPhone 15 Pro Magsafe tok beszerzésével fentebb.

 

iPhone 15 Ultra

 

Ugye emlékszel, hogy a Pro Maxot majdnem Ultrának jósolták? Pontosabban: sosem volt teljesen világos, hogy ez egy ötödik iPhone modell lenne-e, amely az iPhone Pro termékcsalád fölött helyezkedik el, vagy egyszerűen csak egy új név az iPhone Pro Max számára.

Az iPhone 15 Ultra koncepciója augusztus végén bukkant fel újra, és egy kissé kétes forrás azt állította, hogy egy ötödik iPhone van készülőben. Más szivárogtatók azonban azt jelezték, hogy az “Ultra” legfeljebb csak valami olyasmi volt, amit az Apple az iPhone 15 Pro Max alternatívájaként fontolgatott, de végül mégis ellene döntött.

 

Gyorsabb töltés

 

A korábbi hírek szerint legalább néhány iPhone-modell támogatta volna a 35 wattos vezetékes töltést USB-C-n keresztül, így kompatibilisnek kellett volna lenniük az Apple 35 W-os Dual-USB töltőjével.

De erről semmit nem hallottunk. Az Apple legalábbis nem mondott semmit a gyorsabb töltésről, és egy 35 wattos töltésre történő általános bumpról érdemes lett volna beszélni. A specifikációs oldalak alapján úgy tűnik, nem sok minden változott, ami azt jelentené, hogy az iPhone 15 modellek továbbra is ugyanabban a 20-29W-os tartományban töltődnek, mint elődeik.

Pozitívum, hogy úgy tűnik, hogy az univerzálisabb 15W-os vezeték nélküli töltésről szóló hírek viszont pontosak voltak, és az új iPhone-ok USB-C-je teljesen megfelel az iparági szabványnak.

 

Áremelkedés

 

Amit hallottunk: azt jósolták, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max ára 100 és 200 dollár közötti mértékben emelkedhet. Egy jelentés ezt azzal enyhítette, hogy az iPhone 15 Pro ára változatlan marad, és csak az iPhone 15 Pro Max ára emelkedik 100 dollárral, 1099 dolláros kezdőárral.

Valóság: oké, technikailag ez utóbbi rész valahogyan valóra vált, mivel a belépőszintű iPhone 15 Pro Max ára mostantól 1099 dollár. Amit azonban ez a pletyka nem talált el, az az, hogy az iPhone 15 Pro Max tárhelye mostantól szintén 256 GB-ról indul, nem pedig a jósolt 128 GB-ról. Gyakorlatilag ezzel ugyanannyiba kerül, mint a tavalyi 256 GB-os iPhone 14 Pro Max, így valójában nem is árnövekedésről van szó, csupán egy olcsóbb modell kieséséről a kínálatból.

 

Színes USB-C kábelek

 

Augusztusban több kiszivárogtató azt állította, hogy kiszúrták az Apple beszállítói által gyártott színes USB-C kábeleket, amelyeket feltehetően az idei iPhone 15 modellekhez csomagoltak volna.

De végül ugyanazt a régi fehér Apple-kábelt kaptuk, USB-C és Lightning kombináció helyett két USB-C véggel. Hogy a kiszivárogtatók által megosztott fotók valódi Apple-kábelekről készültek-e, nem világos, de ha igen, akkor Mac-kábelek lehettek. Hiszen az USB-C-re való átállással az Apple valószínűleg a Mac-dobozokban lévő Lightning-kábeleket is USB-C-kábelekre kezdi cserélni.

 

2 TB-os iPhone

 

Egy augusztusi kiszivárgás az ellátási láncban azt jósolta, hogy az Apple idén kiad egy 2 TB-os iPhone-t, valószínűleg a Pro termékcsaládban. A legnépszerűbb elmélet szerint az Apple megduplázta volna mindkét iPhone 15 Pro modelljének tárolókapacitását, amely 256 GB-ról indult volna, és egészen 2 TB-ig terjedve.

Ehelyett az Apple megszüntette a 128 GB-os iPhone 15 Pro Maxot, de nem tett hozzá semmit felülről, hogy ezt pótolja. A nagyobb iPhone Pro már csak három tárolókonfigurációban érhető el, míg az iPhone 15 Pro ugyanabban a négyben, mint tavaly, 128GB-tól 1TB-ig.

 

Van olyan, amit sajnálsz, hogy nem valósult meg és szívesen látnád a jövőben?

 

Köszönjük a figyelmed! Nézz körül a webshopon, ahol már elérhető az iGlass iPhone 15 Pro Magsafe tok és sok más kiegészítő az új szériához is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük