iphone 15 pro magsafe tok

Kuo, az iPhone jós szerint dizájnban nagyjából semmi új nem történik majd az iPhone 16-tal (Ha épp idén váltottál, akkor ünnepeld ezt a hírt egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítővel)

Ha Te pont a 15-ös széria valamelyik tagjára csaptál le, akkor Neked ez örömteli hír lesz és valószínűleg még nem fog fájni a fejed, hogy a 16-osra kellett volna váltani. Szerezd be készülékedhez iPhone 15 Pro MagSafe tok vagy más új kiegészítőinket:

 

Ming-Chi Kuo, a már sokat emlegetett ellátási lánc elemző szerint a közelgő iPhone 16 talán nem lesz olyan korszakalkotó, mint várták – legalábbis külsőleg. Kuo szerint az Apple akár 15%-kal is visszavágja az iPhone-szállításokat, ami jelentős csökkenés a korábbi évekhez képest. Ez a csökkentés állítólag a kulcsfontosságú félvezető alkatrészek szállításainak csökkentéséből ered. Kuo továbbá külön kiemeli azt is, hogy az Apple állítólag nem integrálta a generatív AI funkciókat, mint hozzájáruló tényezőt. Ezt szembeállítja a Samsunggal, amely a Galaxy S24 sorozatának szállítását növelte a fejlett AI-funkciók zászlóshajó készülékein való bevezetése által generált keresletnek köszönhetően. Nézd meg, miért gondolja mindezt az iPhone jós, ha pedig ez Neked jó hír, mert épp idén újítottál egy 15-öst, akkor nézz mellé egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítőt is.

Míg több jelentés és Kuo korábbi nyilatkozatai arra utaltak, hogy az iOS 18 jelentős fejlesztéseket hoz a Siri és más funkciók terén, Kuo most azt sugallja, hogy ezek a pletykált generatív AI funkciók legkorábban 2025-ig nem fognak megvalósulni. Ez ellentmond azoknak a várakozásoknak, amelyek szerint az Apple a júniusi Worldwide Developers Conference (WWDC) alkalmával mutathatja be ezeket a fejlesztéseket.

Kuo elemzése kiterjed az Apple iPhone 15 szállításokról szóló előrejelzésére is, amelyet lefelé módosított. Ezt a generatív AI funkciók hiányának tulajdonítja, és azt sugallja, hogy a tendencia az iPhone 16 esetében is fennmaradhat. Más források és Kuo korábbi nyilatkozatai azonban azt feltételezték, hogy az iPhone 16 jobb mikrofonokat fog beépíteni a Siri élmény fokozása érdekében.

Továbbá Kuo azt állítja, hogy az Apple legkorábban 2025-ig nem fog jelentős dizájnváltozásokat vagy egy differenciált GenAI ökoszisztémát bevezetni az iPhone-okhoz. Ez a késedelem Kuo szerint hatással lehet az iPhone-szállítások lendületére és az ökoszisztéma növekedésére.

Az Apple a kínai piacon is kihívásokkal néz szembe, a visszaesés a Huawei újbóli felemelkedésének és a high-end felhasználók körében az összehajtható telefonok növekvő preferenciájának tulajdonítható.

Ami az iPhone 16 lehetséges funkcióit illeti, pletykák szerint nagyobb képernyőkről és egy új Capture Buttonról lehetett hallani, néhány változtatás esetleg a Pro modellekre korlátozódhat. Az iPhone 16 Pro várhatóan tartalmazni fog egy 5X tetraprizmás lencsét és egy 48 megapixeles Ultra Wide kamerát. Vannak találgatások egy iPhone 16 Ultra, esetleg egy átnevezett Pro Max modellről is, amely olyan különálló funkciókkal rendelkezik, mint például a szuper-telefotó kamera.

Kuo azonban azt sugallja, hogy a standard iPhone 16 módosításai szerényebbek lehetnek. A korai prototípus renderek arra utalnak, hogy visszatérnek az iPhone 12-ben látott tandem kameraelrendezéshez, valószínűleg a térbeli videofelvétel megkönnyítése érdekében. A potenciális Capture Button és az iPhone 15 Pro Action gombjának hozzáadásán kívül a standard iPhone 16 nem hozhat lényeges változásokat.

Fontos megjegyezni, hogy Kuo meglátásai elsősorban az Apple beszállítói láncából származnak, és nem biztos, hogy az Apple terveinek teljes körét megragadják, különösen a szoftveres oldalon. A generatív AI funkciókat övező bizonytalanság rávilágít arra a kihívásra, hogy az Apple szoftveres újításait kizárólag az ellátási lánc elemzésén alapuló előrejelzéssel lehet megjósolni. Mint minden pletyka esetében, itt is óvatosságra int. Míg Ming-Chi Kuo a hardveres előrejelzések terén komoly sikereket tud felmutatni, az Apple szoftveres fejlesztéseinek előrejelzése továbbra is összetett feladat. Az iPhone 16 valódi természete csak akkor fog kiderülni, amikor az Apple hivatalosan is bemutatja, valószínűleg szeptemberben.

Köszönjük a figyelmed! Ha épp az idei szériát szerezted be, akkor csapj le iPhone 15 Pro MagSafe tok és további kiegészítőinkre is befektetésed védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük