iphone 15 pro magsafe tok

Hoppá, még egy plusz 48MP-es kamera jöhet a meglévő mellé a jövő évi iPhone 16 Próban

Már égetően közel van az iPhone 15 széria (vele együtt pedig az iPhone 15 Pro MagSafe tok és egyéb kiegészítőink) megjelenése, de azoknak, akik szeretnek hosszú távon gondolkodni, érdemes a jövő évi iPhone-ról szóló hírekkel is lépést tartani. Nyugi, nemcsak az iPhone 15 Pro MagSafe tok termék készítése köt le, hanem ezekről is gondoskodunk. És hogy miért is érdemes? Nos, ha fontos számodra a profi fotózás, videózás, akkor ez a hír elgondolkoztathat azon, hogy frissíts-e idén, vagy várd meg a jövő évi iPhone 16 Prót…

Ez a legfrissebb pletyka a Haitong International Securities elemzőjétől, Jeff Pu-tól származik, akinek neve mostanában gyakran felmerül az iPhone kiszivárgások kapcsán. A jelentés azt állítja, hogy a jövő évi magasabb kategóriás iPhone-ok a tervek szerint egy plusz, jobb minőségű 48 megapixeles (MP) ultraszéles kameraérzékelőt kapnak, amely csatlakozik a tavalyi iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modellekkel bevezetett 48 megapixeles főkamerához.

Bár a nagyobb felbontású Ultra Wide közel sem lenne annyira érzékelhető, mivel ezt az objektívet nem használják olyan gyakran, a 0,5X képek készítésekor, gyenge fényviszonyoknál és 48MP-es ProRAW képek készítésénél lehetővé tenné a jobb rögzítést. Ennél is fontosabb, hogy az Apple a jobb érzékelőt – a neurális motorjának táplálására szolgáló több adattal – a számítástechnikai fotózás javítására használhatná.

Pu és a jól ismert Kuo is arra számítanak, hogy a 48MP-es érzékelő az idei standard iPhone 15 modellekbe is bekerül, így az Ultra Wide 48MP-re emelése az iPhone 16 Pro-ban egy újabb módja lehet a megkülönböztetésnek az alapmodellektől. Eközben az iPhone 16 Pro Max az idei iPhone 15 Pro Max-hoz érkező periszkópos lencserendszer továbbfejlesztett változatán keresztül egy szuper-telefotó kamerát is kaphat.

Ha úgy érzed, nem tudsz tovább várni és Te épp az iPhone 15-öt szerzed majd be, akkor stay tuned, mert már készülnek az iGlass iPhone 15 Pro MagSafe tok és egyéb kiegészítőink!

 

Egyéb érdekes iPhone 16 infók

 

Pu megerősíti Ming-Chi Kuo elemző azon korábbi jelentését is, miszerint az iPhone 16 termékcsalád Wi-Fi 7 támogatást kap. Míg Pu jegyzete csak az iPhone 16 Pro modellekre vonatkozik, Kuo azt gondolja, hogy ez a teljes 2024-es iPhone-családra érkezik, ami valószínűbbnek tűnik – ha persze egyáltalán megtörténik.

Bár az Apple nem mindig az első, aki új vezeték nélküli technológiákat alkalmaz, és a Wi-Fi 7 még mindig egy kicsit határeset, 2019-ben Wi-Fi 6-t adott az iPhone 11-hez, mindössze néhány hónappal azután, hogy a Samsung Galaxy S10 lett az első okostelefon, amely elfogadta az új szabványt. Jövő őszre a Wi-Fi 7 valószínűleg ugyanabban a stádiumban lesz, mint akkor a Wi-Fi 6 volt. Az is figyelemre méltó, hogy az Apple még a Wi-Fi 6E-t sem fogadta el az iPhone-on. Csak a legfrissebb, 2023-as Macek és az M2-üzemű iPad Pro modellek támogatják az újabb szabványt, és bár várhatóan idén ősszel az iPhone 15 termékcsaládba is bekerül, egyes jelentések szerint az Apple a Wi-Fi 6E-t az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modellekre korlátozhatja. Ha ez igaz, akkor ez lenne az első alkalom, hogy az Apple jobb vezeték nélküli kapcsolatot kínál a prémium iPhone Pro modelleken, ami előkészítheti az utat a Wi-Fi 7 számára, amely hasonlóan csak az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max modellekre korlátozódna.

Az elmúlt hónapok során más pletykák azt állították, hogy az iPhone 16 a kijelző alatti Face ID-t, az iPhone 16 Pro Max 6,9 hüvelykes kijelzőjénél nagyobb kijelzőt, és esetleg a Pro modelleknél általános méretnövekedést kaphat. Azonban mint minden pletykát – különösen a koraiakat – ezeket is jókora adag szkepticizmussal kell fogadni. Még ha ezek a dolgok szerepelnek is az Apple tervében, ami korántsem biztos, akkor is rengeteg idő van még arra, hogy a dolgok változzanak mostantól a jövő évig.

Azonban, ha a közeljövőben aktuális számodra a váltás, akkor fontos, hogy már most tudd, mire lehet majd a következőkben számítani. Te mit gondolsz, az iPhone 15 vagy a 16-os szériából kerül majd ki a következő telefonod, és mi alapján döntesz az egyik vagy a másik mellett? Írd meg kommentben, és figyelj minket, mert közeleg az iPhone 15 Pro Magsafe tok megjelenése is!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük