iphone 14 plus átlátszó tok

Az iPhone 14 formáját kaphatja majd az új iPhone SE

Neked is bejött az iPhone 14, annyira, hogy épp ezt a szériát választottad? Nálunk minden modellhez találsz kiegészítőket, nézd meg például az egyik legnépszerűbbet, ami az iPhone 14 Plus átlátszó tok:

 

Sokak számára egy jó hír: ismét hallunk a következő iPhone SE-ről. A MacRumors új jelentése szerint pedig a sokat pletykált iPhone SE 4 az alap iPhone 14 modellre fog hasonlítani. Az iPhone SE 4 állítólag D59-es készülékazonosítóval is rendelkezik, és a “Ghost” projekt kódnevet viseli. Amikor végre megérkezik, a készülék a jelenlegi, harmadik generációs iPhone SE-t váltja majd fel, végleg nyugdíjba küldve az Apple olcsó iPhone modelljének utolsó két generációjában használt iPhone 8 stílusú dizájnt. Helyette az iPhone SE 4 modernebb külsőt kap, nagyobb kijelzővel és a tavalyi iPhone 14-es alapmodellhez jobban hasonlító, nagyobb kijelzővel. Nézd meg, mit is tudunk róla még és nézd meg iPhone 14 Plus átlátszó tok tippünket is, ha Te már elköteleződtél a 14-es széria mellett és inkább a nagyobb iPhone-ok felé húz a szíved.

A szóban forgó közlemény olyan adatokhoz jutott hozzá, amelyek szerint az iPhone SE 4 az iPhone 14 készülékházának módosított változatát fogja használni. Az új készülék méretei állítólag tökéletesen megegyeznek az iPhone 14 alapmodellel és már nincs benne Touch ID-s home gomb, helyette a Face ID-t használja biometrikus azonosításra.

Az iPhone SE 4 várhatóan könnyebb lesz, körülbelül 165 grammot nyom majd, ami mintegy 6 grammal kevesebb, mint az iPhone 14 súlya. A csökkentett súly valószínűleg annak köszönhető, hogy az Apple egy kamerával tervez dolgozni a készülékben. Az iPhone SE 4 egyetlen hátsó kamerával rendelkezik majd, ami 48 megapixeles és “Portland” kódnéven fut. Ez a kamera vakuja hasonlóan helyezkedik el, mint az előző SE 3 modell esetében. Az SE 4 egyedi hátlapot is kap majd.

Hogy az olvasóknak képet adjanak a jelenlegi iPhone SE 3 és a közelgő iPhone SE 4 közötti méretkülönbségekről, a MacRumors mindkét készülék méreteit és súlyát bemutatta:

 

Az iPhone 14 méretei és súlya:

Hosszúság: 146,7 mm
Szélesség: 71,5 mm
Vastagság: 7,80 mm
Súly: 172 g

Az iPhone SE 3 méretei és súlya:

Hosszúság: 138,4 mm
Szélesség: 67,3 mm
Vastagság: 7,3 mm
Súly: 144 g

 

Az iPhone SE minden korábbi változata egykamerás kialakítást alkalmazott, tehát az Apple logikus döntése, hogy ezen az úton marad. A belső dokumentumok kiemelik, hogy ez egy kulcsfontosságú változás az iPhone 14 dizájnjához képest. Az Apple valószínűleg ugyanazokat az anyagokat fogja használni, mint az iPhone 14, beleértve az üveg hátlapot és a 6013 T6 alumíniumot. Az iPhone SE 4 színeit illetően egy prototípust fekete színben láttak, ami hasonló az iPhone 14 Midnight kiviteléhez.

Bár az iPhone SE 4 mérete szinte megegyezik az iPhone 14 méretével, a MacRumors jelenti, hogy a készülék két új funkcióval fog rendelkezni, amelyek megkülönböztetik az iPhone 14-től: USB-C port és egy többfunkciós Művelet gomb.

Ez a Művelet gomb, amit a felhasználó konfigurálhat, a hangerőgombok felett helyezkedik el, és helyettesíti a hagyományos csengőkapcsolót. Lehetővé teszi a felhasználók számára a készülék kamerájának vagy zseblámpájának aktiválását, hangjegyzet rögzítését, fordítást, nagyítást vagy a parancsikonok aktiválását. Bár a legtöbb jelentés azt mondja, hogy az Apple az Action gombot a jövő évi iPhone 16-os termékcsaládjában vezeti be alapfelszereltségként, az iPhone SE 4-ben is elérhető lesz, amely várhatóan 2025-ben kerül piacra.

Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy ezek a gyártás előtti információk, és a dizájnban és anyagokban változások lehetségesek a tömeggyártás előtt – természetesen, az Apple mint mindig, most is okozhat még bőven meglepetéseket.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te már elkötelezted magad az iPhone 14 széria mellett, akkor fedezd fel a webshopon iGlass iPhone 14 Plus átlátszó tok és más kollekcióinkat is!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük