iPhone 14 Plus átlátszó tok

Megérkeztek az új Időjárás widgetek is az iOS 17.2-vel, íme, milyenek

Ha a tavalyi, 14-es szérián fogod kipróbálni az új frissítést, akkor, hogy ezt biztosan megtehesd, gondoskodj most például egy iPhone 14 Plus átlátszó tok beszerzéséről:

 

Megerősítést kaptunk az Apple-től az összes új funkcióról, amely az iOS 17.2-vel érkezik, mivel megérkezett a kiadási jegyzet is. Az egyik izgalmas frissítés pedig egy sor új widget az Apple Időjárás alkalmazásához:  íme az összes részlet és egy pillantás az újdonságokra – nézd meg őket és iPhone 14 Plus átlátszó tok tippünket is fentebb, ha a tavalyi iPhone-on szeretnéd majd kipróbálni őket.

Az iOS 17.2 már a december 11-i, azaz a jövő héten megérkezik minden felhasználó számára. Ez azután lesz, hogy a szoftver október óta béta tesztelés alatt áll. Az operációs rendszerben számos frissítést kap az Üzenetek, a Művelet gomb, a Kamera, az Időjárás és a Siri, valamint debütál a Napló alkalmazás is. (Íme minden új funkció és változás korábbi cikkünkben.)

Az Apple Időjárás alkalmazás esetében három új widget típus csatlakozik a standard előrejelzési lehetőséghez. Bár ezek csak egy méretre – pontosabban, a kicsire – korlátozódnak, jó látni a kibővített, több adatot tartalmazó választékot.

 

A 3 új Apple Weather widget az iOS 17.2-vel

 

Az iOS 17.2 kiadási jegyzet elérhető a fejlesztők és a nagyközönség számára a béta programon keresztül, és szükséges az új widgetek eléréséhez.

Az Apple így írja le az egyes widgeteket:

 

  • Részletek – Lássuk a csapadék esélyét, az UV-indexet, a szelet és egyebeket.
  • Napi előrejelzés – Nézd meg az aktuális időjárási körülményeket és a napi előrejelzést egy helyszínre vonatkozóan.
  • Napfelkelte és napnyugta – Megnézheted a közelgő napfelkeltét és napnyugtát a helyére vonatkozóan.

 

iphone 14 plus átlátszó tok

 

Az eredeti Előrejelzés widget pedig csak az aktuális hőmérsékletet, a napi legmagasabb és legalacsonyabb hőmérsékletet, valamint az aktuális körülményeket (felhős, tiszta stb.) kínálja. Emlékeztetésképpen: nyomj hosszan a Kezdőképernyőre vagy egy másik alkalmazás oldalán a bal felső sarokban lévő “+” ikon megjelenítéséhez, majd keress rá vagy lapozz az Időjárás widgetekhez.

A többi időjárási widgethez hasonlóan a Részletek és a Napi előrejelzés is alapértelmezés szerint az aktuális helyhez tartozó információkat jeleníti meg, de személyre szabhatod őket úgy, hogy a világ bármelyik helyét megjelenítsék, ha megérinted és nyomva tartod a widgetet, majd a felugró menüből kiválasztod a Widget szerkesztése opciót. Akár több példányt is hozzáadhatunk ugyanabból a widgetből, hogy egy pillanat alatt áttekinthessük több kedvenc városunk körülményeit.

Sajnos a Napfelkelte/Napnyugta widgetet nem lehet ugyanígy testre szabni. Csak az aktuális helyedre vonatkozó időpontokat mutatja. Alapvetően megegyezik az Időjárás alkalmazás Napkelte/Nyugalom csempéjével, és a cím is a következő eseményt követi – “Napkelte” éjszaka vagy “Napnyugta” nappal. Ez a csempe más, az Időjárás alkalmazásban konfigurált helyszíneken is megjelenik, de egyelőre úgy tűnik, hogy nincs mód arra, hogy ezt az információt widgetként kapjuk meg.

Végül az Apple az Óra widget új digitális változatát is hozzáadja, ami üdítő változás azoknak, akik nem rajonganak az analóg megjelenésért. Míg továbbra is több analóg stílus létezik, most csak egyetlen “Clock Digital” widget létezik, amely digitálisan mutatja az órát és a percet középen, kívülről pedig egy másodpercszámláló ketyeg. Sajnos az analóg társaihoz hasonlóan a digitális óra sem kínál semmilyen testreszabási lehetőséget. Nem követi a Sötét módot sem – mindig világos fehér -, és egyelőre nincs városi verzió, így ha máshol szeretnéd nyomon követni az időt, akkor maradnod kell az analóg óra widgetnél, vagy egy harmadik féltől származó alkalmazást kell használnod.

Az Előrejelzés widget kis, közepes és nagy méretben érhető el. Így lehetséges, hogy ezt a három új iOS 17.2 Időjárás widgetet valamikor közepes és nagy méretben is kínálják. Az Apple időjárás alkalmazás pontossága és megbízhatósága sokak számára volt egy vitás pont az elmúlt években. Ebbe beletartozott némi probléma a hivatalos watchOS 10 kiadással idén ősszel. De remélhetőleg a legrosszabb már mögöttünk van.

Te mit gondolsz ezekről az új widgetekről? Izgatottan várod a bevezetésüket, vagy már használod őket? Oszd meg gondolataidat a hozzászólásokban!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, fedezd fel a webshopon iPhone 14 Plus átlátszó tok és további prémium iPhone kiegészítőinket is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük