iphone 15 plus magsafe tok

iPhone 16 Ultra: Létezik, és ha igen, milyen lesz? Minden, amit eddig tudunk!

Bár még jó néhány hónapra vagyunk tőle, a várakozás egyre fokozódik az iPhone 16 széria iránt, és pletykák sokasága terjed már arról, hogy milyen újdonságok lehetnek az Apple 2024-es őszi iPhone termékcsaládjának díszei. E találgatások között az első helyen áll a sokat emlegetett iPhone 16 Ultra megjelenése. Az iPhone Ultra már több mint egy éve a spekulációk birodalmában lebeg, és azt ígéri, hogy az Apple eddigi legfényűzőbb és legimpozánsabb iPhone-ja lesz. A várakozás tavaly tetőzött, amikor a pletykák arra utaltak, hogy az iPhone 15 Ultra csatlakozik a hagyományos iPhone 15 termékcsaládhoz. Az előre nem látható gyártási problémák azonban arra kényszerítették az Apple-t, hogy kitartson a megszokott iPhone négyes mellett. A múltbeli kudarcok ellenére a jelenlegi spekulációk szerint 2024-ben talán debütálhat az iPhone 16 Ultra, amely méretben, fényerőben és erősségben minden elődjét felülmúló méretekkel büszkélkedhet. Most beszámolunk a legújabb fejleményekről, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus Magsafe tok opciót is azoknak, akik már pont idén váltottak.
iphone üvegfólia

Ajjaj… leejtetted az iPhone-od, és megsérült! Hogyan tovább? (Ha volt rajta iPhone üvegfólia, ha nem…)

Kétségtelenül elkeserítő, ha az iPhone telefonod megsérül, tekintve a jelentős befektetést, amit ennek a technológiai csodának a beszerzésébe fektettél. Akár egy szerencsétlen esésről, akár egy váratlan vízzel való találkozásról van szó, nem lehet eléggé hangsúlyozni a probléma azonnali kezelésének sürgősségét. A gyors cselekvés enyhítheti a probléma súlyosságát. Íme egy átfogó útmutató arról, hogy milyen lépéseket kell tenned egy iPhone baleset után, és egy iPhone üvegfólia ajánló is, ha mindezt szeretnéd megúszni...
iphone 12 pro kameravédő

Felesleges alkalmazások, amik csak az akksidat merítik – Inkább szabadulj meg tőlük!

Köztudott tény, hogy az  iPhone-ok akkumulátorának mérete elmarad az azonos árkategóriájú okostelefonokétól. Ennek ellenére az Apple-nek sikerült mind a hardvert, mind a szoftvert úgy optimalizálnia, hogy a legtöbb iPhone modell dicséretes akkumulátor-üzemidőt biztosítson. Bár az akkumulátor élettartamát tekintve talán nem állnak az első helyen, a legújabb iPhone-ok általában könnyedén kibírnak egy teljes napot. Ha azonban az a cél, hogy maximalizáljuk az iPhone akkumulátorának élettartamát, különösen az öregedés során, akkor néhány proaktív lépésre van szükség. Az egyik hatékony stratégia a felesleges alkalmazások eltávolítása a készülékről, amelyek idővel felhalmozódnak, gyakran abban a reményben, hogy egy nap még jól jöhetnek. Görgess lejjebb, hogy megnézd, melyek ezek és egy iPhone 12 Pro kameravédő tok ajánlóért is, hogy ne csak belülről, de kívülről is biztos legyen az iPhone-od tisztasága.
iphone 14 tok

Útmutató, hogy semmit ne kelljen kidobnod többet: Így állíts be lejárati emlékeztetőket az iPhone-odon

Az Apple parancsikonok alkalmazása ötletes eszközként szolgál, amely a hatékonyságra és az egyszerűségre helyezi a hangsúlyt a napi feladatok és rutinok racionalizálásában. Ez az alkalmazás digitális mesterként működik, amely a leggyakoribb tevékenységeket és elfoglaltságokat szervezi meg. Úgy működik, mint egy gyorsbillentyű a digitális rutin optimalizálásához, jelentősen csökkentve a különböző célok eléréséhez szükséges koppintások és húzások sorát. Legyen szó akár egy gyors koppintásról, akár egy hangutasításról a Sirinek, a Shortcuts ésszerűbb és időhatékonyabb felhasználói élményt biztosít, különösen az ismétlődő feladatok esetében. A Shortcuts alkalmazásba ágyazott rengeteg képesség közül egy különleges funkció kiemelkedik egyszerűségével, mégis létfontosságú funkciójával - a Lejárati emlékeztetők. Mutatjuk, hogyan működnek és egy iPhone 14 tok tippet is adunk a biztonságos emlékeztetőzéshez és iPhone-ozáshoz, ha például egy ilyen népszerű iPhone tulajdonosa vagy.
iphone 14 pro max átlátszó tok

Titkos iPhone tippek egyenesen egy volt Apple dolgozótól: Elárulta, miket kell ismerned

Mi lenne, ha az interneten elérhető rengeteg iPhone tipp és trükk között olyan valakitől kaphatnál betekintést, aki nem csak a technológiát ismeri, hanem az Apple kulisszái mögött is járt már? Ismerd meg Tyler Morgant, az Apple egykori alkalmazottját, aki a TikTok-on osztja meg naponta bölcsességeit az iPhone-élményről. Az Apple kínálatáról alkotott rendhagyó véleménye olyan, mint egy friss levegővétel, őszinteséggel és bennfentes nézőpontokkal fűszerezve. Merüljünk el hét iPhone-tippben, amiről valószínűleg nem is tudtál, Tyler jóvoltából és mutatunk egy iPhone 14 Pro Max átlátszó tok kiegészítőt is a biztonságos kipróbálásához.
iphone üvegfólia

Újabb információk derültek ki az Apple Vision Próról, az Apple kevert valóság szemüvegéről

Az Apple rajongói és a technológia szerelmesei már nagyon várták az Apple Vision Pro megjelenését, az előrendelések január 19-én, pénteken kezdődtek az Egyesült Államokban, a boltokban pedig február 2-án, pénteken lesz elérhető számukra. A hétvégén a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman további betekintést nyújtott a várva várt térbeli számítástechnikai headsetbe.  Ugyan nekünk, európai fogyasztóknak több türelemre lesz szükségünk: a Vision Pro várhatóan csak 2025 elején érkezik Európába, Franciaország és Németország valószínűleg az elsők között lesz. Ezt a késedelmet a headset összetett technológiájának, a visionOS különböző európai nyelvekhez való igazításának szükségességének és a sokszínű európai piacon való eligazodás bonyolultságának tulajdonítják. Mindenesetre érdekes az új fejleményekről olvasni - nézd meg, mit tudtunk meg és görgess lejjebb az iPhone üvegfólia tippünkért is, hogy szeretett telefonodon továbbra is nyugodt szívvel olvashass az ilyen újdonságokról.
iPhone 15 Pro védőfólia

Az iOS 17 segít, ha elfelejtetted a jelkódodat – Itt van, hogyan

Az iPhone-odon lévő megbízható jelkód fenntartása kulcsfontosságú lépés az összes adatod biztonságának érdekében. Bár a könnyen megjegyezhető jelkód kényelmesnek tűnhet, egyúttal potenciális feltörési kísérleteknek teszi ki az iPhone-t. Ezért tanácsos a "000000" kódnál bonyolultabb jelkódot választani. Kihívást rejt azonban egy új jelkód megjegyzése, különösen, ha az összetett. Az iOS 17 bevezetése megoldást hozott erre a dilemmára egy úttörő funkció, a Passcode Reset nevű funkció formájában. Ez a funkció mentőövnek bizonyul azok számára, akik időnként elfelejtik a jelkódjukat. Merüljünk el a részletekben, hogy mit takar a Passcode Reset, és hogyan lehet a megmentőnk az ilyen feledékeny pillanatokban - valamint ajánlunk egy iPhone 15 Pro védőfólia kiegészítőt is, hiszen nálunk már ez is elérhető és mindenképp szükséges is, már ha biztonságban szeretnéd kipróbálni mindezt.
iphone 11 védőfólia

Mihez kezdj a régi iPhone-oddal? Kreatív ötletek, hogy ne kelljen kidobnod

Az új iPhone beszerzése mindig ünnepi alkalom, ráadásul időnként szükségszerű is. De ha már van egy új iPhone-od, és a régit is megtartottad, biztosan gondolkodsz, mihez is kezdj a régi készülékkel. Azt hitted, hogy a régi iPhone nem is jó már semmire? Nos, a jó hír az, hogy az a jó öreg iPhone sokkal többre képes, mint hinnéd. Ugyanis rengeteg módja van annak, hogy hasznosítsd: csak egy kis kreativitásra van szükség. Ha nincs ötleted, mutatunk párat - olvass tovább, mihez kezdhetsz régebbi iPhone-oddal, hiszen tudjuk, sokan, sokáig kitartotok mellettük - nem véletlen, hogy az iPhone 11 védőfólia például még most is ennyire népszerű termékünk.
magsafe tok

Hozd ki a legtöbbet az iPhone-odból idén: Must-Have iPhone kiegészítők 2024-re (Kijelzővédők garanciával, MagSafe tok és sok más)

Az Apple tartozékok folyamatosan fejlődő birodalmában a felhasználói élményt fokozó tökéletes kiegészítők megtalálása ijesztő feladat lehet. Az elérhető lehetőségek sokasága miatt könnyű elveszni a választékban. Akár a telefonod ideális védelmét keresed, egy gyorsabb töltési megoldást, vagy a tökéletes MagSafe tok kiegészítőre vadászol, biztos lehetsz benne, hogy van olyan kiegészítő, amely megfelel az igényeidnek ahhoz, hogy 2024-ben még újabb szintre emeld az iPhone-ozást - mindezt egy helyen. Ebben a cikkben bemutatunk néhányat a ma kapható legújabb és legjobb ár-érték arányú iPhone-kiegészítők közül, amikre Neked is szükséged van idén!
átlátszó tok

Itt van, milyen időközönként kell(ene) újraindítanunk az iPhone-unkat

Valószínűleg már találkoztál ezzel a tanáccsal korábban, és ez továbbra is állandó ajánlás: az iPhone újraindítása egyszerű, de hatékony módszer a különböző problémák megoldására, akár egyetlen alkalmazásra korlátozódik, akár az egész készüléket érinti. Felmerül azonban egy fontos kérdés: érdemes-e rendszeres időközönként újraindítani az iPhone-t, hogy megelőzze a problémákat, vagy célszerűbb megvárni, amíg a problémák jelentkeznek, mielőtt újraindítanád? Akár hiszed, akár nem, nincs általános válasz, mivel az alkalmazott megközelítés az adott iPhone-modelltől függ. Nézzük a részleteket - és ha már helyes iPhone-ozás, nézz mellé egy bombabiztosan védő átlátszó tok kiegészítőt is.
gyorstöltő kábel

iPhone appok, amelyek segítenek, hogy 2024 az eddigi legproduktívabb éved legyen

Egyesek számára a produktivitás fenntartása jelentős kihívást jelent. A napi feladatokon való eligazodás és a kitűzött célok betartása olyannyira ijesztő lehet, hogy időnként a teljes kihagyás felé hajlunk. Ha azonban az a cél, hogy 2024-ben végre megvalósítsuk a kitűzött céljainkat, a kulcs a hatékonyság növelésében rejlik - erről mondjuk könnyebb beszélni, mint megvalósítani. A jó hír az, hogy nem kell magányosan végigjárnod ezt az utat; az iPhone készen áll a segítségedre. Míg sokan arra hagyatkoznak, hogy iPhone-jukat közösségi médiára vagy játékra használják, rengeteg olyan alkalmazás vár, amelyekkel a legjobb, legszervezettebb önmagad lehetsz. Ezek az alkalmazások felbecsülhetetlen értékű eszközökként szolgálnak. Akár az időfelhasználás nyomon követése a cél, akár a napi tervezéshez kérsz segítséget, már mindenre létezik egy app. Szóval, azok számára, akik 2023-ban szenvedtek a produktivitással, most elhoztuk a következő alkalmazás ajánlónkat, amelyek célja, hogy kikövezzék az utat egy produktívabb 2024-es év felé – és ne feledkezz meg közben az iPhone gyorstöltő kábel kiegészítődről sem, ha még nincs ilyened.
iphone 15 pro szilikon tok

Így változhat a Művelet gomb kialakítása az iPhone 16 Prón

Az iPhone 16 Pro prototípusainak korai példányai azt sugallják, hogy az Apple ismét finomított a Művelet gomb kialakításán a közelgő zászlóshajó készülékén, amely azért persze nagyon hasonlít a jelenlegi iPhone 15 Pro-ban található Művelet gombra. A MacRumors beszámolói szerint az Apple kísérletezik ezen gomb méretével és általános kialakításával az iPhone 16 Pro esetében. A legutóbbi dizájn-verzióban úgy tűnik, hogy a vállalat egy olyan kialakítást választ, amely már bizonyítottan hatékony. Mutatjuk, melyik lehet ez és hogyan változik majd, ha viszont Neked már most Művelet gombos iPhone-od van, akkor az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőt se felejtsd el megrendelni.