iPhone 13 mini szilikon tok

Újabb pro tipp, hogy tárhelyet szabadíts fel: Így törölj tömegesen szöveges üzeneteket az iPhone-odról

Az iPhone üzenetek alkalmazásodat elárasztják a régi és hosszú beszélgetések, így nehéz megtalálni a fontos információkat? Ezek a régi üzenetek nemcsak érzékeny infókat rejthetnek, hanem az értékes tárhelyet is lefoglalhatják, különösen, ha számos mellékletet, fényképet és videót tartalmaznak. Ha az Üzenetek alkalmazás szinkronizálva van az iClouddal, akkor ez hatással lehet az iCloud havi tárhelydíjaidra is. Szerencsére a lomtalanítás megoldható egyes üzenetek vagy egész beszélgetések törlésével. Itt egy útmutató, hogyan teheted ezt meg és egy iPhone 13 mini szilikon tok tipp is az iPhone-od külső tisztaságának megőrzéséhez.
iphone üvegfólia

Az Apple Vision Pro üvege is nagyon érzékeny a karcolásokra (És tudod mi az még? Az iPhone-od, szóval az iPhone üvegfólia kiegészítődről sem)

Az Apple Vision Pro nemrég került a boltok polcaira, és számos vásárlót megörvendeztetett az Egyesült Államokban. Ahogy a rajongók lelkesen fedezik fel a készülék képességeit, különböző gyakorlati tesztek és tartóssági tesztek jelentek meg. Különösen a Vision Pro elülső üvege, amely a leejtési tesztek során ugyan ellenállónak bizonyult a véletlen sérülésekkel szemben, a karcolásokra való érzékenysége miatt aggodalmakat keltett. Nézd meg, mennyire is aggasztó mindez például az iPhone-hoz képest, és ha már kijelző-érzékenység, akkor ne feledkezz meg iPhone üvegfólia kiegészítődről sem.
iphone 13 mini védőfólia

Safari profilok: Mik ezek, és miért érdemes (ha érdemes) Neked is használnod őket?

Az Apple-ökoszisztémába beágyazott lelkes felhasználók számára általában a Safari lesz a választott böngésző, amely zökkenőmentesen szinkronizálódik az összes eszközön, az iPhone-októl és iPadektől a Mac-ekig. A zökkenőmentes teljesítményen túl a Safari számos olyan funkciót kínál, amelyek javítják a böngészési élményt. Az egyik ilyen funkció, a Safari Profilok különösen értékes azok számára, akik a Mac számítógépüket életük különböző területein használják, például munkájuk, iskolai vagy közösségi projektjeik során, de iPhone-on is tudjuk használni őket. A Safari Profilok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a böngészési tevékenységeiket elkülönítsék, és így életük különböző aspektusai között megőrizzék az elkülönítést és a magánélet védelmét. Olvass tovább, hogyan is tudod beállítani és nézd meg iPhone 13 mini védőfólia tippünket is a kívülről is biztonságos böngészéshez.
iphone 13 pro kameravédő

iOS 17.4: Minden, amire a márciusi megjelenéskor számíthatunk

Január végén az Apple hivatalosan is megerősítette az iOS 17.4 közelgő, márciusra tervezett megjelenését. Ez a közelgő frissítés különböző változásokat ígér és új, iPhone-felhasználókra szabott funkciókat vezet be. Ezeket korábban már érintettük, a sok kérdés miatt most azonban csokorba szedtük mindazt, amire a frissítés megjelenésekor számíthatunk. Nézd meg, milyen újításokra is számítunk – ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod őket kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy ne törött telefonon kelljen tenned.
iphone 15 pro védőfólia

Hasznosnak szánt iOS 17 funkció, amit lehet, hogy inkább ki akarsz kapcsolni – Így állítsd le a Prediktív szöveget

Igen, tény, hogy az Apple minden egyes szoftverfrissítéssel folyamatosan innovatív funkciókat és fejlesztéseket vezet be. Azonban nem minden funkció felel meg a felhasználók preferenciáinak, vagy nem bizonyul olyan zökkenőmentesnek, mint amilyennek tervezték. Az egyik ilyen funkció a soron belüli Prediktív szöveg, amelynek célja - a névből adódóan - az iPhone-on történő gépelés egyszerűsítése. Bár a koncepció ígéretesnek tűnik, nem mindig működik optimálisan, ami sok felhasználót arra késztet, hogy keresse a letiltásának módját. Ha Te is olyan vagy, aki azt mondja, "nekem az iPhone-om ne mondja meg, hogy mit akarok írni...", akkor inkább kapcsold ki, követve ezt az útmutatót. Olvass tovább és mutatunk egy iPhone 15 Pro védőfólia kiegészítőt is, hiszen nálunk már ez is elérhető és mindenképp szükséges is, már ha biztonságban szeretnéd kipróbálni az iOS 17 minden újdonságát.
iPhone 11 Pro Max üvegfólia

Neked be van kapcsolva ez az egy beállítás az iPhone-odon? Lehet, hogy ez meríti túl gyorsan az akksidat

Az iPhone-od rendelkezik a Wi-Fi Asszisztens nevű hasznos funkcióval, amelynek célja, hogy intelligensen kezelje a gyenge Wi-Fi jelekből adódó kapcsolódási kihívásokat. Ez a funkció egy gyakori dilemmát old meg - a stabil internetkapcsolat iránti vágy és az inkonzisztens Wi-Fi közötti egyensúlyozás. A Wi-Fi Asszisztens az Apple iOS 9 megjelenése óta része az iPhone repertoárjának, így az elmúlt évtizedben kiadott bármely iPhone vagy iPad készülékkel kompatibilis. Csak az iPhone 4S és néhány korai iPad nem tartozik a jogosultsági körbe, így az ilyen régebbi készülékek felhasználóinak mindenképpen érdemes elgondolkodniuk a frissítésen - bár valószínűleg ilyen már nemigen van. A Wi-Fi Asszisztens aktiválás után zökkenőmentes átváltást végez a mobiladatokra, ha a Wi-Fi jel gyenge vagy instabilnak bizonyul. Ez biztosítja, hogy a csatlakozási élményt ésszerű teljesítménnyel tartsd fenn, enyhítve a gyenge Wi-Fi körülményekkel járó frusztrációt. Nézd meg, milyen hátrányokkal járhat mégis, és hogy Neked érdemes-e bekapcsolnod, vagy jobb, ha kikapcsolod. A cikk végén pedig iPhone 11 Pro Max üvegfólia tippet is adunk, ha például épp ilyen, kissé régebbi, de még mindig szuper készüléket használsz.
betekintésgátló iphone üvegfólia

Csaknem 120 milliárdos bevételről számolt be az Apple első negyedéves jelentése – Ezek a termékek járultak hozzá

Az Apple nemrég ismertette 2024 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit, és jelentős, 119,6 milliárd dolláros bevételről számolt be. Ennek a bevételnek a nagy részét, több mint háromnegyedét az iPhone és az Apple virágzó szolgáltatási üzletága hajtotta. Bár az iPhone-eladások még nem érték el a két évvel ezelőtti rekordot jelentő 71,6 milliárd dolláros értéket, az előző évhez képest dicséretes fellendülést értek el, és erőteljes, 6%-os növekedéssel 69,7 milliárd dollárt értek el. Ezzel szemben az Apple szolgáltatási ágazata továbbra is felfelé ívelő pályán van, és az előző évhez képest lenyűgöző, 11,6%-os növekedést mutat, 23,1 milliárd dolláros bevételt elérve. Most eláruljuk, pontosan milyen termékek járultak az eredményhez, mik az Apple kilátásai és még egy betekintésgátló iPhone üvegfólia tippet is adunk, feltételezve, hogy Te épp egy iPhone-on olvasod ezt a jelentést - ha az Apple statisztikáiba be is tekinthetünk, a telefonunkba nem szeretnénk mindezt.
iPhone 13 Pro kameravédő

Gyorstipp, amit ismerned kell: Így időzíts szöveges üzeneteket az iPhone-odon

Tudtad, hogy az iPhone-odon be tudod ütemezni a szöveges üzeneteket? Akár időszerű emlékeztetőket, születésnapi jókívánságokat küldesz, akár egyszerűen csak így szeretnél kapcsolatot tartani, a szöveges üzenetek ütemezése hatékonyabb módot kínál a kapcsolattartásra, mint az emlékeztető vagy egy dátum beállítása a Naptárban. Bár az SMS-ezés általában nem hivatalos, a megfelelő időben történő üzenetküldés a kapcsolatok ápolásának és fenntartásának figyelmes és őszinte módja. Most íme egy útmutató arról, hogyan ütemezhetsz szöveges üzeneteket az iPhone-odon - ha pedig például egy iPhone 13 Prón akarod  kipróbálni, ne feledkezz meg az iPhone 13 Pro kameravédő funkciós tokod beszerzéséről sem, hogy ne törött telefonon kelljen tenned.
iphone 15 pro magsafe tok

Kuo, az iPhone jós szerint dizájnban nagyjából semmi új nem történik majd az iPhone 16-tal (Ha épp idén váltottál, akkor ünnepeld ezt a hírt egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítővel)

Ming-Chi Kuo, a már sokat emlegetett ellátási lánc elemző szerint a közelgő iPhone 16 talán nem lesz olyan korszakalkotó, mint várták - legalábbis külsőleg. Kuo szerint az Apple akár 15%-kal is visszavágja az iPhone-szállításokat, ami jelentős csökkenés a korábbi évekhez képest. Ez a csökkentés állítólag a kulcsfontosságú félvezető alkatrészek szállításainak csökkentéséből ered. Kuo továbbá külön kiemeli azt is, hogy az Apple állítólag nem integrálta a generatív AI funkciókat, mint hozzájáruló tényezőt. Ezt szembeállítja a Samsunggal, amely a Galaxy S24 sorozatának szállítását növelte a fejlett AI-funkciók zászlóshajó készülékein való bevezetése által generált keresletnek köszönhetően. Nézd meg, miért gondolja mindezt az iPhone jós, ha pedig ez Neked jó hír, mert épp idén újítottál egy 15-öst, akkor nézz mellé egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítőt is.
iphone 15 szilikon tok

Válj az Időjárás alkalmazás mesterévé: Így állíts be szélsőséges időjárásra és csapadékra vonatkozó előrejelzéseket az iPhone-odon

Sokunk számára az Apple Időjárás alkalmazás kihasználatlan eszköz lehet, annak ellenére, hogy minden egyes iOS-frissítéssel folyamatosan javul. Az olyan bonyolult részletek beállításaival, mint a holdfázisok és a levegőminőség, az alkalmazás átfogó időjárási társsá fejlődik. Ebben a részben két különösen értékes funkciót fogunk megvilágítani: A szélsőséges időjárás-értesítések és a következő órában lehulló csapadék. Az előbbi a rendkívüli időjárási viszonyok során garantálja a biztonságodat, míg az utóbbi felkészít a közelgő esőzésre vagy havazásra. Nézd meg, hogyan csináld és gondoskodj iPhone 15 szilikon tok kiegészítődről is, mert sajnos az iPhone leejtésére semmi más nem készít fel előre!
iphone 14 pro tok

Az Apple szerint az iOS 18 lesz a történelmük “valaha volt legnagyobb” frissítése – Egyetértesz?

Bár most még csak az iOS 17.4 bétáról számoltunk be (ami szintén megannyi érdekes újítást hoz), ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az iOS 18 bizony már szintén a láthatáron van - pontosabban várhatóan a júniusi WWDC-n jelentik be. A Bloomberg friss jelentése szerint ráadásul várhatóan egy ütős és jelentős frissítés lesz, amely - ahogy azt már korábban említettük - rengeteg új mesterséges intelligencia (AI) funkcióval lesz tele. Az iOS 18 körül kialakult hangulat az Apple történetének egyik legjelentősebb frissítését vetíti előre, az legalábbis biztos, hogy vállalat célja egy ambiciózus és meggyőző frissítés. Nézd meg mire számítunk, és döntsd el Te, hogy tényleg az lesz-e - és csekkold iPhone 14 Pro tok tippünket is, ha majd ezen a készüléken akarod kipróbálni.
szövet applewatch szíj

Így kalibráld az Apple Watch beállításaidat, hogy tutira teljesítsd a kitűzött napi aktivitás céljaidat (És egy sportos szövet AppleWatch szíj tipp az extra motivációhoz)

Az Apple Watch óriási népszerűsége miatt, mint fitneszeszköz, az Aktivitási gyűrűk funkció több ezer felhasználó számára vált alapfunkcióvá. A három vibráló gyűrű bezárása sokak számára napi célkitűzéssé vált, ami a teljesítményt és a motivációt szimbolizálja. Ennek a teljesítménynek az elérése azonban néha kihívást jelenthet, különösen, ha a Gyakorlat gyűrűről van szó. Míg a piros színnel ábrázolt Mozgás gyűrű egyenesen méri a kalóriákat és a lépéseket, addig a kék Állj gyűrű azt követeli meg, hogy óránként legalább egyszer mozogj. A zöld Exercise gyűrű jellemzően erőteljesebb edzéseket igényel. Bár vannak módok a rendszer manipulálására, például az "Egyéb" edzés használatával a tevékenységtől függetlenül rögzítheted az edzésperceket, a legtöbb felhasználó a valódi fizikai erőfeszítést részesíti előnyben az Exercise gyűrű jutalmaként. Nézd meg, hogyan "játszd ki" a rendszert úgy, hogy a nap végén tuti minden gyűrűdet bezárd, és csekkold szövet AppleWatch szíj ajánlásunkat is, ami még egy plusz löketet fog adni a mozgáshoz!