iphone 15 tok

Várj vagy újíts? Ezekből a jelekből tudhatod, hogy itt az ideje leváltanod az iPhone-od egy újabbra

Az iPhone olyan, mintha egy megbízható társad lenne, akit hosszú ideig meg tudsz tartani. Egy új iPhone általában legalább ötéves élettartammal büszkélkedhet, és azok számára, akiket nem zavar, hogy lemaradnak a legújabb szoftverfrissítésekről, ez még tovább is kitolódhat. A hosszú élettartam azonban nem egyenlő az örökkévalósággal, és vannak egyértelmű jelek, amelyek arra utalnak, hogy ideje búcsút inteni a jelenlegi iPhone-nak, és egy frissítésre van szükség. Ha pedig gondolkozol a frissítésen, akkor nem árt, ha már az iPhone 15 tok kiegészítődet is kinézed, ezt fentebb be is linkeltük.
iphone 15 pro max szilikon tok

Ez az iPhone túlélt egy 5 km-es zuhanást egy repülőről

Január 5-én este az Alaska Airlines 1282-es járata Portland nemzetközi repülőteréről a kaliforniai Ontarióba indult. A felszállást követő pillanatokon belül váratlan esemény történt a Boeing 737 Max 9 fedélzetén - a vészkijárati ajtóként szolgáló ajtó dugólemeze erősen kirepült. A következmények gyorsak voltak, és a repülőgép kénytelen volt kényszerleszállást végrehajtani az indulási repülőtéren. Az események figyelemre méltó fordulata, hogy mind a 177 utas és a személyzet sértetlenül megúszta a levegőben bekövetkezett válsághelyzetet. Meglepő módon a káosz közepette egy iPhone nemcsak hogy kibírta a 16 000 láb, azaz nagyjából 5 km magasan történő viharos zuhanást a sérült ajtón keresztül, de még működőképességét is megőrizte. A legtöbb iPhone valószínűleg nem élne túl egy ilyen zuhanást, ezért fontos, hogy olyan védelmi intézkedéseket alkalmazzunk, mint egy erős tok (például egy iPhone 15 Pro Max szilikon tok, a híres neves iPhone 15 Pro Max drop teszt margójára) és egy megbízható képernyővédő.
iphone tok

A 200 leggyakoribb jelszó 2023-ból, amiket ideje elfelejtened

A legkönnyebben feltörhető jelkódokat nemrég ismertettük, most pedig egy ugyanennyire fontos listát hoztunk: mi a helyzet a jelszavakkal? A mai világban, amikor a kiberfenyegetések bőségesen jelen vannak, adataink védelme kiemelkedő fontosságú. Bár a kétes weboldalak és alkalmazások elkerülése jó kezdet, a fiókok megerősítése ugyanilyen fontos. Ennek a védelemnek a legfontosabb eleme nem más, mint a jelszava. Kétfaktoros hitelesítés hiányában ez az egyetlen akadály a potenciális kibertámadásokkal szemben. Természetesen itthon kicsit más lehet a helyzet, ám ez a lista segít, hogy felismerd, milyen jelszóválasztási mintákat érdemes messziről elkerülni. Nézd meg alább a listát, és mutatunk egy iPhone tok javaslatot a tökéletes külső védelemhez is.
iphone 11 szilikon tok

Villám-tippek, hogy felgyorsítsd régebbi iPhone készülékedet (és egy iPhone 11 szilikon tok tipp, ha még pont ilyet használsz)

Nincs kőbe vésve, hogy minden évben frissítenünk kell az iPhone készülékünket.  Az iGlass csapatában például sokan használunk iPhone 11, vagy akár régebbi iPhone-okat is, és úgy gondoljuk, hogy amíg tökéletesen működnek, nem kell feltétlenül rohanni váltani – ezt az iPhone 11 szilikon tok kiegészítőink népszerűsége is mutatja. Az iPhone egyik meghatározó jellemzője a gyorsaság és a hatékonyság, amely még többéves használat után is megmarad. Azonban mint minden eszköz, az iPhone teljesítménye is csökkenhet, ha nem megfelelően karbantartják. Az öregedési folyamat elkerülhetetlen, de ez nem jelenti azt, hogy a felhasználók tehetetlenek lennének ellene. Íme néhány hatékony módszer, amellyel felélénkítheti régebbi iPhone-od sebességét.
iphone 12 kameravédő

Az eddigi legizgalmasabb iPhone 16 pletykák – Minden, amit tudunk

Dübörög a 2024-es év, és bár az iPhone 15 még mindig friss a piacon, de a pletykagyárosok nem pihennek - máris a közelgő iPhone 16-ra helyezték át a hangsúlyt. Az idei szériával kapcsolatos találgatások egyre gyarapszanak, betekintést nyújtva a lehetséges úttörő változásokba mind a dizájn, mind a funkcionalitás tekintetében. Most íme nyolc kulcsfontosságú pletyka az iPhone 16 körül, amelyek már felkeltették a rajongók figyelmét, és szerintünk mindenkinek érdekes lehet, aki azt fontolgatja, hogy pont idén vált majd iPhone-t. Nézd meg őket és csekkold iPhone 12 kameravédő funkciós tokunkat is, ha éppen egy ilyen készüléket szeretnél idén lecserélni és még megőriznéd legalább szeptemberig!
iphone 15 pro magsafe tok

Mégsem lesz nagy dobás az iPhone 16? Az elemzők szerint “nagyon kevés változást” hoz majd az iPhone 15-höz képest

A 2024-es évbe lépve a Barclays friss kutatási jegyzetet adott ki, amelyben felvázolja az Apple-re vonatkozó kilátásait. A Barclays elemzői szerint vizsgálataik az iPhone-ok mennyiségében és összetételében mutatnak gyengeségeket, emellett a Macek, az iPadek és a viselhető eszközök újraélesztésének elmaradása mellett. Ezen megállapítások figyelembevételével a Barclays módosítja az Apple-részvényekre vonatkozó árcélját, kissé csökkentve azt részvényenként 161 dollárról 160 dollárra. Kiderült még az is, hogy az iPhone 16 - szerintük - nem lesz akkora ugrás az iPhone 15-höz képest, mint azt sokan gondolták. Hát, ha igaz, ha nem, érdekes megnézni a kilátásokat, ha pedig ez Neked jó hír, mert épp idén újítottál egy 15-öst, akkor nézz mellé egy iPhone 15 Pro MagSafe tok kiegészítőt is.
iphone 15 plus tok

Újévi nagytakarítás: gyors tippek az iPhone-od rendberakásához, egyszer s mindenkorra

Új év, új én? Igen, szuper cél, ha magasabb szintre akarod emelni magad, de ezt ne csak azzal tedd, hogy leadsz néhány kilót, vagy felveszel egy új nyelvet, hanem azzal is, hogy a mindennapi életed egy fontos részét - az okostelefonodat - rendbe teszed. Sokan közülünk akaratlanul is digitális gyűjtögetők, akik a potenciális jövőbeli szükséglet álcája alatt felesleges mennyiségű fényképet, fájlt és alkalmazást halmoznak fel.  A valóság azonban az, hogy ezek a tárolt alkalmazások és fájlok a legtöbbször érintetlenül maradnak a kezdeti beszerzés után. Itt az ideje, hogy ezt felismerjük, és útnak induljunk, hogy megtisztítsuk iPhone-unkat, hogy 2024-ben megújulva indulhassunk. Hogy segítsünk ebben a törekvésben, íme pár tipp az iPhone hatékony lomtalanításához. Ha már csekkoltad az új iPhone 15 Plus tok és más kiegészítőinket és biztonságban az iPhone-od, akkor itt az idő, hogy belülről is alaposan letakarítsd azt.
iphone 12 tok

Mit várunk az Apple-től 2024-ben? Összefoglaló

Boldog új évet! Ahogy 2023-ban búcsút intünk az Apple-termékek izgalmának, érezhető hiányosságok mutatkoztak a kínálatban. De ne féljetek, mert 2024 izgalmas évnek ígérkezik, mivel az Apple arra készül, hogy ezeket az űrt egy sor új kiadással töltse be, az AirPodoktól kezdve az iPadeken át a várva várt Vision Pro-ig. A 2023-as év kiemelkedő pillanatai közé tartozott az Apple Vision Pro és az iPhone 15 termékcsalád nagyszabású bemutatása, amely nevezetesen áttért az USB-C-re. Mégsem ez volt az egész történet. Tanúi lehettünk az Apple szilícium átállásának befejezésének az M2 Ultra meghajtású Mac Pro-val, a nagyobb, 15 hüvelykes M2 MacBook Airrel és az Apple Watch termékcsalád úttörő teljesítményugrásával. Az iPad azonban feltűnően hiányzott a tavalyi évből, 2010-es debütálása óta először fordult elő, hogy az Apple nem mutatott be új modellt. Hasonlóképpen, az AirPods Pro esetében is csak egy kisebb frissítés történt, a Lightning tokot USB-C változatra cserélték. De tartsunk ki, hiszen az Apple messze nem tétlenkedett. A 2024-es év lenyűgöző termékek sokaságát hozza majd, és a várakozások szerint már e hónap végén tanúi lehetünk az első villanásoknak. Merüljünk bele, milyen izgalmas termékcsaládra számíthatunk az Apple-től 2024-ben és nézd meg iPhone 12 tok tippünket is, ha még ezzel a modellel húznád ki szeptemberig.
iphone 15 üvegfólia

Segítség az újévi fogadalmadhoz: ezekkel a szokásokkal csökkenthetsz a képernyőidődön

A mai digitális korban a képernyő előtti idő csökkentésének fontosságára vonatkozó tudatosság általánossá vált. Ez nem kizárólag az iPhone-ra vonatkozik, hanem minden digitális eszközre, így a táblagépekre, okostelefonokra, számítógépekre, sőt még a televíziókra is. A képernyőidő bevezetése az Apple által 2018-ban az iOS 12-vel, mint szülői felügyeleti funkció, ráirányította a figyelmet a kérdésre. Az eszközökön eltöltött jelentős mennyiségű idő tanúsága ébresztőként szolgált, ami a következmények megalapozottabb megértését és a proaktív megközelítést sürgette azok kezelésére. Most ehhez adunk néhány hasznos évindító tippet és mutatunk egy iPhone 15 üvegfólia tippet is azért, hogy mégsem törött képernyőn töltsd a magadnak megengedett időt.
szövet applewatch szíj

Folyamatosan életeket ment az Apple Watch – Tim Cook válaszolt a megható köszönetnyilvánításokra

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, aki arról híres, hogy bár számtalan üzenetet kap a felhasználóktól, általában tartózkodik a válaszadástól. A közelmúltban azonban kivételt képezett két Apple Watch-felhasználó, akik hálájukat fejezték ki, amiért a készülék megmentette az életüket, amire Cook azonnal válaszolt. Nézd meg, hogyan mentett ismét életeket az okosóra, hogyan reagált Cook a megható történetekre és mutatunk egy szövet AppleWatch szíj kiegészítőt is, ha már egészség, hiszen a sport a bajok megelőzésének egyik leghatékonyabb módja.
iphone 15 plus szilikon tok

Boldog 2024-et: Így küldj menő B.Ú.É.K üzeneteket iMessage képernyőeffektekkel

Az iPhone-felhasználóknak számos lehetőségük van az üzenetek küldésére, amelyek eltérnek más telefonok felhasználóitól. Mint tudjuk, a normál üzenetek helyett mi iPhone-felhasználók iMessage-t küldünk, és ezek nem ám a megszokott unalmas SMS-ek, hanem tele vannak néhány élő animációval, szűrővel, effektekkel... Mindezek az extravagáns dolgok szuper népszerűvé teszik az iMessage-eket (annyira, hogy az emberek nem is szívesen beszélnek azzal, aki zöld buborékos üzenetet küld), és az Apple-fanok - köztük mi is - szó szerint imádják használni őket, hogy új évet kívánjanak barátaiknak. A Boldog új évet iMessage az egyik ilyen népszerű funkció, amelyet sokan használnak arra, hogy az iPhone-on keresztül köszöntsék fel a barátokat, családtagokat az újév estéjén. Megmutatjuk, hogyan csináld, ha pedig az új szérián próbálnád ki ezt a menő trükköt, akkor ne feledkezz meg arról sem, hogy már kaphatók a kiegészítőink az egész 15-ös szériára, mint az iPhone 15 Plus szilikon tok és sok más, hogy a szilveszteri bulit ne az iPhone-od kijelzője és hátlapja bánják.
airpods pro tok

AirPods Pro 2 lapult a karácsonyfa alatt? Megmutatjuk, milyen 5 funkciót próbálj ki (és milyen AirPods Pro tok kiegészítőt válassz mellé)

Az Apple az AirPods Pro 2 megjelenésével 2022-ben komoly frissítést adott a legjobb vezeték nélküli fülhallgatóinak. Az Apple azóta turbó fokozatra kapcsolt, és további öt funkcióval bővítette a második generációs AirPods Pro-t. Ha olyan szerencsés vagy, hogy pont ez volt a karácsonyi ajándékod, akkor most megmutatjuk ezeket az újdonságokat, amiket érdemes azonnal kipróbálnod és mutatunk egy AirPods Pro tok tippet is, ami minden más viszontagságtól, így az ütésektől, a karcoktól és a portól is megóvja szeretett eszközödet, légy régi vagy új tulajdonos.