iphone 14 pro tok

Az Apple szerint az iOS 18 lesz a történelmük “valaha volt legnagyobb” frissítése – Egyetértesz?

Bár most még csak az iOS 17.4 bétáról számoltunk be (ami szintén megannyi érdekes újítást hoz), ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az iOS 18 bizony már szintén a láthatáron van - pontosabban várhatóan a júniusi WWDC-n jelentik be. A Bloomberg friss jelentése szerint ráadásul várhatóan egy ütős és jelentős frissítés lesz, amely - ahogy azt már korábban említettük - rengeteg új mesterséges intelligencia (AI) funkcióval lesz tele. Az iOS 18 körül kialakult hangulat az Apple történetének egyik legjelentősebb frissítését vetíti előre, az legalábbis biztos, hogy vállalat célja egy ambiciózus és meggyőző frissítés. Nézd meg mire számítunk, és döntsd el Te, hogy tényleg az lesz-e - és csekkold iPhone 14 Pro tok tippünket is, ha majd ezen a készüléken akarod kipróbálni.
szövet applewatch szíj

Így kalibráld az Apple Watch beállításaidat, hogy tutira teljesítsd a kitűzött napi aktivitás céljaidat (És egy sportos szövet AppleWatch szíj tipp az extra motivációhoz)

Az Apple Watch óriási népszerűsége miatt, mint fitneszeszköz, az Aktivitási gyűrűk funkció több ezer felhasználó számára vált alapfunkcióvá. A három vibráló gyűrű bezárása sokak számára napi célkitűzéssé vált, ami a teljesítményt és a motivációt szimbolizálja. Ennek a teljesítménynek az elérése azonban néha kihívást jelenthet, különösen, ha a Gyakorlat gyűrűről van szó. Míg a piros színnel ábrázolt Mozgás gyűrű egyenesen méri a kalóriákat és a lépéseket, addig a kék Állj gyűrű azt követeli meg, hogy óránként legalább egyszer mozogj. A zöld Exercise gyűrű jellemzően erőteljesebb edzéseket igényel. Bár vannak módok a rendszer manipulálására, például az "Egyéb" edzés használatával a tevékenységtől függetlenül rögzítheted az edzésperceket, a legtöbb felhasználó a valódi fizikai erőfeszítést részesíti előnyben az Exercise gyűrű jutalmaként. Nézd meg, hogyan "játszd ki" a rendszert úgy, hogy a nap végén tuti minden gyűrűdet bezárd, és csekkold szövet AppleWatch szíj ajánlásunkat is, ami még egy plusz löketet fog adni a mozgáshoz!
iphone 11 tok

Mostmár még izgalmasabbnak hangzik az iPhone 16 rejtélyes új “Capture” gombja – Ezek az újdonságok derültek ki róla

A tavalyi iPhone 15 Pro sorozatban jelentős dizájnváltozást hozott a sokoldalú Művelet gomb bevezetése, amely felváltotta a hagyományos némító kapcsolót. Úgy tűnik azonban, hogy ez a változtatás csak előfutára volt az Apple iPhone-gombokkal kapcsolatos szélesebb körű elképzelésének. Az iPhone 15 Pro-nak még vissza kellett vennie az Apple eredeti tervéből, amelynek célja a szilárdtest gombokra való áttérés volt, egy egységes hangerőszabályzó gombbal és potenciálisan egy haptikus oldalsó gombbal. Sajnos a gyártási kihívások ezeket a terveket az iPhone 16-os termékcsaládra halasztották, és a Művelet gomb az egyetlen látható maradványa az eredetileg elképzelt változtatásoknak. Ha a szilárdtest gombok eljutnak az iPhone 16-hoz, akkor egy új, "Capture Button" nevű gomb kísérheti őket, amiről most újabb információk láttak napvilágot. Nézd meg, mit is tudunk róla és ha épp idén tervezed majd régi iPhone-od időszerű cseréjét, akkor gondoskodj addig is például egy iPhone 11 tok kiegészítőről.
iphone 13 átlátszó tok

Mi is ez a nagy felhajtás az App Store európai változásai és a “sideloading” körül? Minden, amit tudni akarsz

Az Európai Unió digitális piacokról szóló törvényének márciusi hatályba lépésére készülve az Apple hivatalosan is közzétette szándékát az ún. sideloading bevezetésére, magyarul lehetővé teszi az App Store-on kívüli forrásokból származó alkalmazások telepítését. A kezdeti aggodalmakkal ellentétben az Apple feltételei kevésbé szigorúak, mint attól tartottunk, és igazodnak a szigorú jogi követelményekhez anélkül, hogy lemondana az App Store feletti jutalékokról vagy a szokásos ellenőrzésről. A hét elején bennfentes források egy olyan lehetséges forgatókönyvről számoltak be, amelyben az Apple szigorúan betartja a törvényt, és lehetővé teszi a sideloadinget anélkül, hogy lemondana a jutalékokról vagy az ellenőrzésről. Ez a lépés nem lenne példa nélküli, figyelembe véve az Apple analóg álláspontját az Egyesült Államokban, miután a Legfelsőbb Bíróság elutasította a 2021-es Epic Games-ügyben benyújtott fellebbezésének tárgyalását. Válaszul az Apple bevezette a külső vásárlási linkeket, és minden tranzakcióra 27%-os jutalékot vetett ki. Az Apple megközelítése az Európai Unióban (EU) azonban más irányt vett, ami az App Store 2008-as indulása óta jelentős változást jelent az App Store tájképében. Nézd meg, mi is ez az egész és csekkold iPhone 13 átlátszó tok tippünket is, hogy biztonságosan tölthess le például appokat is.
iphone 13 tok

Jön az első nyilvános iOS 17.4 Béta – Ezeket az újításokat várjuk

A múlt héten jelent meg az Apple iOS 17.4 első béta verziója a fejlesztők számára, a nyilvános béta pedig várhatóan hamarosan elérhető lesz. Míg az európai App Store területén bekövetkezett változások körül nagy a felhajtás, a frissítésben további lenyűgöző fejlesztések is helyet kaptak. Számunkra már ez is nagyon szerencsés, mondjuk az App Store módosításai nem biztos, hogy az Európai Unió (EU) 27 országán kívül élő felhasználók számára kedvezőek lesznek. De további izgalmas hír a felhőalapú játékszolgáltatások előtti ajtónyitás, bár továbbra sem világos, hogy az iOS 17.4 szükségessé tesz-e konkrét változtatásokat az új politikához igazodva. Annak ellenére, hogy az iOS 17.3 átfogóan kezeli az iOS 17 főbb funkcióit, az Apple az iOS 17.4-ben sem hagyott üres kézzel minket, néhány kellemes meglepetéssel. Olvass tovább, hogy megtudd, mik ezek és nézd meg iPhone 13 tok tippünket is a biztonságos kipróbáláshoz.
iphone 15 pro üvegfólia

Emojiból sosem elég: ez a 115 új emoji jön az iOS 17.4-gyel – Lesz barna gomba, fejcsóváló ember és sok más

Most, hogy az Apple befejezte az iOS 17 főbb kiegészítéseit, a hangsúlyt arra helyezi át, hogy néhány friss emojit is behozzon a képbe, legnagyobb örümünkre. Az iOS 17.4 béta verziójának kezdeti bevezetését ezen a héten mutatták be a fejlesztőknek, amely a tavaly ősszel elfogadott Emoji 15.1 specifikációban jóváhagyott legújabb készletet vezeti be. Nézd meg, milyen emojikkal bővül a tárház és mutatunk egy iPhone 15 Pro üvegfólia kiegészítőt is, hiszen nálunk már ez is elérhető és mindenképp szükséges is, már ha biztonságban szeretnél emojikat küldeni (is).
iphone 15 plus tok

Szuper hasznos iPhone tárhely-felszabadító tipp: Így szabadulj meg a duplikált fotóktól, gyorsan

Egy előző cikkünk során bepillanthattunk abba, hogyan tisztíthatod meg az iPhone-odat, és szabadíthatod fel a tárhelyet. Ma visszatérünk egy olyan funkcióhoz, amit az iOS 16-ban vezettek be, és amiről már több mint egy éve beszélünk, de sokan még mindig nem használják: a duplikált képek összevonásának lehetőségéhez az iPhone Fotók alkalmazásában. Nézzük is, hogyan működik pontosan, hogyan csináld és mire jó, na és mutatunk egy iPhone 15 Plus tok terméket is, hogy biztonságban készíthesd, rendszerezhesd azokat a fotókat.
iphone 12 tok

Az Apple 2024-ben: erre fog majd fókuszálni a vállalat, jóslataink szerint

Visszatekintve, az Apple 2023-ban megtett útja tagadhatatlanul sikeres volt. A vállalat számos úttörő termék megjelenésével jelentős lépéseket tett, és olyan újításokkal hagyott kitörölhetetlen nyomot, mint az USB-C beépítése az iPhone-ba és az Apple Vision Pro bevezetése. Mindez azonban csak előszele volt annak, amit az Apple 2024-re tartogat. Bár a vállalat a titoktartás aurájának fenntartásán dolgozik, a jövőbeli törekvéseibe való bepillantás azt sugallja, hogy 2024-ben számos úttörő fejlesztésnek lehetünk tanúi. A következő év új élmények bőséges tárházát ígéri az Apple jóvoltából. A VR-headset megjelenésétől kezdve az Android-felhasználókkal való zökkenőmentes kommunikáció kilátásáig az Apple és zászlóshajójának, az iPhone-nak a helyzete jelentős változások előtt áll. Nézzünk meg néhány kiemelkedő előrejelzést az Apple 2024-es évére vonatkozóan és nézd meg iPhone 12 tok tippünket is, ha még ezzel a modellel húznád ki szeptemberig vagy tovább.
iphone 15 plus magsafe tok

iPhone 16 Ultra: Létezik, és ha igen, milyen lesz? Minden, amit eddig tudunk!

Bár még jó néhány hónapra vagyunk tőle, a várakozás egyre fokozódik az iPhone 16 széria iránt, és pletykák sokasága terjed már arról, hogy milyen újdonságok lehetnek az Apple 2024-es őszi iPhone termékcsaládjának díszei. E találgatások között az első helyen áll a sokat emlegetett iPhone 16 Ultra megjelenése. Az iPhone Ultra már több mint egy éve a spekulációk birodalmában lebeg, és azt ígéri, hogy az Apple eddigi legfényűzőbb és legimpozánsabb iPhone-ja lesz. A várakozás tavaly tetőzött, amikor a pletykák arra utaltak, hogy az iPhone 15 Ultra csatlakozik a hagyományos iPhone 15 termékcsaládhoz. Az előre nem látható gyártási problémák azonban arra kényszerítették az Apple-t, hogy kitartson a megszokott iPhone négyes mellett. A múltbeli kudarcok ellenére a jelenlegi spekulációk szerint 2024-ben talán debütálhat az iPhone 16 Ultra, amely méretben, fényerőben és erősségben minden elődjét felülmúló méretekkel büszkélkedhet. Most beszámolunk a legújabb fejleményekről, de bemutatunk egy iPhone 15 Plus Magsafe tok opciót is azoknak, akik már pont idén váltottak.
iphone üvegfólia

Ajjaj… leejtetted az iPhone-od, és megsérült! Hogyan tovább? (Ha volt rajta iPhone üvegfólia, ha nem…)

Kétségtelenül elkeserítő, ha az iPhone telefonod megsérül, tekintve a jelentős befektetést, amit ennek a technológiai csodának a beszerzésébe fektettél. Akár egy szerencsétlen esésről, akár egy váratlan vízzel való találkozásról van szó, nem lehet eléggé hangsúlyozni a probléma azonnali kezelésének sürgősségét. A gyors cselekvés enyhítheti a probléma súlyosságát. Íme egy átfogó útmutató arról, hogy milyen lépéseket kell tenned egy iPhone baleset után, és egy iPhone üvegfólia ajánló is, ha mindezt szeretnéd megúszni...
iphone 12 pro kameravédő

Felesleges alkalmazások, amik csak az akksidat merítik – Inkább szabadulj meg tőlük!

Köztudott tény, hogy az  iPhone-ok akkumulátorának mérete elmarad az azonos árkategóriájú okostelefonokétól. Ennek ellenére az Apple-nek sikerült mind a hardvert, mind a szoftvert úgy optimalizálnia, hogy a legtöbb iPhone modell dicséretes akkumulátor-üzemidőt biztosítson. Bár az akkumulátor élettartamát tekintve talán nem állnak az első helyen, a legújabb iPhone-ok általában könnyedén kibírnak egy teljes napot. Ha azonban az a cél, hogy maximalizáljuk az iPhone akkumulátorának élettartamát, különösen az öregedés során, akkor néhány proaktív lépésre van szükség. Az egyik hatékony stratégia a felesleges alkalmazások eltávolítása a készülékről, amelyek idővel felhalmozódnak, gyakran abban a reményben, hogy egy nap még jól jöhetnek. Görgess lejjebb, hogy megnézd, melyek ezek és egy iPhone 12 Pro kameravédő tok ajánlóért is, hogy ne csak belülről, de kívülről is biztos legyen az iPhone-od tisztasága.
iphone 14 tok

Útmutató, hogy semmit ne kelljen kidobnod többet: Így állíts be lejárati emlékeztetőket az iPhone-odon

Az Apple parancsikonok alkalmazása ötletes eszközként szolgál, amely a hatékonyságra és az egyszerűségre helyezi a hangsúlyt a napi feladatok és rutinok racionalizálásában. Ez az alkalmazás digitális mesterként működik, amely a leggyakoribb tevékenységeket és elfoglaltságokat szervezi meg. Úgy működik, mint egy gyorsbillentyű a digitális rutin optimalizálásához, jelentősen csökkentve a különböző célok eléréséhez szükséges koppintások és húzások sorát. Legyen szó akár egy gyors koppintásról, akár egy hangutasításról a Sirinek, a Shortcuts ésszerűbb és időhatékonyabb felhasználói élményt biztosít, különösen az ismétlődő feladatok esetében. A Shortcuts alkalmazásba ágyazott rengeteg képesség közül egy különleges funkció kiemelkedik egyszerűségével, mégis létfontosságú funkciójával - a Lejárati emlékeztetők. Mutatjuk, hogyan működnek és egy iPhone 14 tok tippet is adunk a biztonságos emlékeztetőzéshez és iPhone-ozáshoz, ha például egy ilyen népszerű iPhone tulajdonosa vagy.