iPhone 15 Pro szilikon tok

Szuper hasznos iPhone 15 funkció, amit az egész családodnak és baráti körödnek használnia kell(ene)

Akár ez, akár más funkció győzött meg az iPhone 15 széria valamely tagjának beszerzéséről, a kiegészítőkről muszáj gondoskodnod mellé, és szerencsére nálunk már kapható az iPhone 15 Pro szilikon tok és más stílusos védelmező termékeink:

 

Az iPhone 15 széria számos figyelemre méltó új funkcióval mutatkozott be az Apple hó eleji Wanderlust eseményén: akár az új, jobb zoommal rendelkező teleobjektív kamera, vagy a 3D-s videófelvételek készítésének lehetősége ragadta meg a figyelmed, rengeteg menő funkció várta, hogy élvezhessük. De van itt még valami, ami igazán kiemelkedik a többi újítás közül: a Precíziós keresés javításai. Ez a funkció jobbá vált, mint valaha, különösen, ha nagy családod vagy baráti köröd van, és szerettek mindenhová együtt menni. Vagy van olyan, aki hajlamos eltűnni. Nézd meg, mit is javított az Apple, ha pedig mostmár végleg biztos vagy abban, hogy kell Neked és a családnak valamilyen iPhone 15, akkor szerezd be mellé iPhone 15 Pro szilikon tok vagy más kiegészítőinket is.

 

Mostantól minden eddiginél könnyebb lesz megtalálni a többi családtagot vagy akár a barátaidat a zsúfolt helyeken

 

Az Apple szeptemberi keynote-jának egyik legnagyobb frissítése, hogy a Precíziós keresés most jobb, mint eddig bármikor. Az Apple bemutatta, hogy a Precision Finding segítségével mostantól könnyedén megtalálhatod barátaidat és családtagjaidat, ha megosztják veled a tartózkodási helyüket.

Valószínűleg úgy érzed, hogy ez nem újdonság, és valahol ez igaz is. Elvégre már eddig is használhattad a Find My alkalmazást arra, hogy megtaláld barátaidat vagy családtagjaidat, amikor megosztják veled a tartózkodási helyüket. Most azonban pontosabb útbaigazítást kaphatsz, és könnyebben megtalálhatod őket, ha a közelükben vagy.

 

Hogyan fejlődött a funkció az iPhone 15-ön?

 

Ha a barátaiddal vagy a családoddal vagytok úton, és tudod, hogy a hely, ahová mentek, zsúfolt lesz, mostantól a Precíziós keresés segítségével nyomon követhetitek egymást.

Az új Precíziós kereséssel továbbra is láthatod a barátod tartózkodási helyét a térképen a Find My alkalmazásban, csakúgy, mint korábban, és az Útbaigazítást választva megnyithatod a Térképeket, és a szokásos, fordulóról fordulóra történő útbaigazítással navigálhatsz a tartózkodási helyükre.

 

Ha azonban a barátod ugyanazon a területen tartózkodik, és mindkettőtöknek iPhone 15 vagy iPhone 15 Pro készüléke van, akkor helyette a Keresés gombot látod, akárcsak az AirTag esetében. Ha ezt választod, a képernyőn megjelenő utasítások segítségével szinte azonnal megtalálhatod a barátodat.

 

Akár vannak gyerekeid, akár hajlamos vagy könnyen eltévedni, ez a funkció életmentő lesz. Mindenkit pillanatok alatt megtalálhatsz, vagy megtudhatod a pontos tartózkodási helyüket, így bárhová mehetsz, ahol éppen vannak. És ne aggódj: ez a funkció rendkívül biztonságos, így senki sem lesz képes követni téged, aki nem tagja a Find My hálózatodnak. Még ha valaki meg is próbálja megtudni a tartózkodási helyedet, előbb manuálisan meg kell osztanod azt vele. Ráadásul bármikor leállíthatod a helymegosztást, amikor csak akarod.

Sajnos az újonnan továbbfejlesztett Precíziós keresés nem minden iPhone-on működik. A legfőbb követelmény, hogy iPhone 15 vagy iPhone 15 Pro készülékre lesz szükséged. Nem éppen pénztárcabarát, de sokunk számára ez egy kötelező funkció. Ezen kívül szükség lesz arra is, hogy kövessétek egymást a Find My alkalmazásban. Ha még nem, akkor megoszthatjátok vagy kérhetitek a másik tartózkodási helyét.

Ha zsúfolt helyekre jársz, sokat utazol csoportosan, fesztiválokra mész vagy szimplán hajlamosak vagytok elveszteni egymást a családtagokkal még egy nagyobb bevásárlóközpontban is, akkor ez a funkció életmentő lesz a számotokra, nekünk például mindenképp ez az egyik kedvencünk az idei szérián, amihez egyébként már iPhone 15 Pro szilikon tok és más kiegészítőinkkel is előrukkoltunk, hogy ne essen baja ennek a befektetésnek, ha úgy döntenétek, hogy – akár emiatt, akár más hasznos újítás miatt – rá adjátok a fejeteket.

Köszönjük a figyelmed! Ne feledkezz meg új iPhone-od védelméről sem és szerezz be mellé egy iPhone 15 Pro szilikon tok vagy más kiegészítőt, melyek már kaphatók az iGlass webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük