iphone 15 pro szilikon tok

Ilyen lett az iPhone 15 Pro és a Pro Max: Titán váz, USB-C, akciógomb és új A17 chip (Nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőinket is hozzá)

iPhone 15 Pro vagy Pro Max tulajdonos leszel? A befektetésed mindenek előtt tökéletes és biztos védelemre szorul, iPhone 15 Pro szilikon tok nélkül ne is rendeld elő a készüléket – nálunk pedig már meg is találod az iPhone 15 Pro szilikon tok és más iPhone 15 kiegészítőket:

 

Ha pedig Te már tudod, hogy biztosan beszerzed, akkor ne feledkezz meg az iPhone 15 Pro szilikon tok (alap)kiegészítőd beszerzéséről sem, hiszen egy ekkora befektetés mellé jár a bombabiztos és stílusos védelem. Most pedig térjünk magára a készülékre: az Apple hivatalosan is bejelentette az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékeket a “Wonderlust” őszi eseményén. Az új Pro modellek rozsdamentes acél helyett csiszolt titánium vázat használnak a várakozásnak megfelelően. Nézzük is, mit érdemes még tudni a csúcskészülékekről – rövid összefoglalónk következik.

Az Apple szerint az új iPhone 15 Pro az eddigi legkönnyebb Pro modell. Emellett az eddigi legvékonyabb keretekkel rendelkezik. Az összméret a kijelző méretének zsugorítása nélkül csökkent.

 

iphone 15 pro szilikon tok

 

Az új iPhone 15 Pro a némító kapcsoló helyett a pletykált akciógombot is tartalmazza. Ez elindíthatjuk a kamera alkalmazást, előhívhatjuk a parancsikonokat vagy a hozzáférési funkciókat, elindíthatunk hangjegyzetet és még sok minden mást.

 

iphone 15 pro szilikon tok

 

Az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max a teljesen új A17 Pro chipet kapták – az Apple első 3 nm-es chipjét. Az USB-C I/O akár 10 Gbps sebességű adatátvitelt is támogat az opcionális USB3 kábellel. A 20%-kal gyorsabb GPU magában foglalja a hálós árnyékolást és a hardveresen gyorsított sugárkövetést.

Most pedig a kamerarendszerről: az Apple szerint az új kamerarendszer hét kameraobjektívvel egyenértékű (három tényleges lencsét használva). Egy új nanobevonat csökkenti a lencsevillanásokat. A 48 megapixeles érzékelő javított teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok mellett. A 48MP HEIF már támogatott (már nem csak ProRAW). A 24, 28 és 35 mm-es felvételeket támogatja a fő kamera. Az iPhone 15 Pro megkapja a következő generációs Portré funkciót, 2x-es gyenge fényviszonyoknál nyújtott teljesítménnyel és fókuszvezérléssel.

Az iPhone 15 Pro Max teleobjektívje 5x optikai zoomot kínál 120mm-es gyújtótávolság mellett. A periszkóplencse úgynevezett tetra prizma kialakítású. Az optikai képstabilizálás is továbbfejlesztett, három irányban történő mozgatással, ami okostelefonos újdonság. Az ultraszéles szenzor makró és 13 mm-es felvételeket készít, ezzel kerekítve a korábban említett hét fókusztávolságot. A fényképek és videók mostantól közvetlenül menthetők a Macre vagy külső tárhelyre. A ProRes is 4K60-ig megy mostantól – Blackmagic kameraszinten.

A Vision Pro esetében az iPhone 15 Pro mostantól “térbeli videót” is rögzít. Az ultraszéles és a fő kamera segítségével 3D-s videókat készít. A funkció később, a megjelenés után lesz elérhető.

Néhány adat, ami még mindenkit érdekel:

  • Anyag: Grade 5 titánium
  • Színek: négy lehetőség, köztük fekete titán, fehér titán(ok) és kék titán
  • Ár: Az iPhone 15 Pro ára 999 $, az iPhone 15 Pro Max ára 1199 $
  • Tárhely opciók: Az iPhone 15 Pro 128 GB-os, az iPhone 15 Pro Max 256 GB-os tárhellyel indul.

 

Az előrendelés pénteken kezdődik a szeptember 22-i megjelenés előtt. Neked hogy tetszik, kinek lesz ez az új iPhone-ja? Olvasd el standard iPhone 15 összefoglalónkat is, ha inkább arra pályázol.

 

Köszönjük a figyelmed. Ha iPhone 15 Pro tulajdonos leszel, akkor kattints IDE és már be is szerezheted iPhone 15 Pro szilikon tok és más, az új szériához készült kiegészítőink széles választékát.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük