iPhone 15 Pro szilikon tok

Az iOS 17.1-tel az iPhone 15 Pród már azt is tudni fogja, ha a zsebedben van, és máshogy fog viselkedni a Művelet gomb

Pont a 15 Próra esik a választásod? Akkor jó hírünk van, mert drága befektetésed védelméről már gondoskodhatsz is iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk segítségével, ami már elérhető a webshopon:

 

Mint már beszámoltunk róla, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max új Művelet gombbal rendelkeznek, amellyel a felhasználók a gomb megnyomásakor olyan dolgokat állíthatnak be, mint a telefon némítása, a zseblámpa bekapcsolása, vagy akár parancsikonok futtatása. A felhasználók akkor is megnyomhatják a Művelet gombot, amikor a képernyő nincs bekapcsolva, de most az iOS 17.1 verzióval az Apple megváltoztatja a gomb viselkedését, amikor az iPhone a zsebedben van. Nézzük, hogyan is változik és nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnket is, mert ha a zsebedben van, ha nincs, ezt a készüléket mindig védeni kell!

 

A Művelet gomb új viselkedést tanúsít az iOS 17.1 rendszerben

 

A 9to5Mac által az iOS 17.1 harmadik bétájában talált kódból, amelyet kedden adtak ki a fejlesztők számára, kiderül, hogy az Apple módosítja az iPhone 15 Pro Művelet gombjának viselkedését bizonyos helyzetekben. A frissítés egy új funkciót vezet be, amely alapvetően azt érzékeli, ha az iPhone a felhasználó zsebében van (a közelségérzékelők segítségével), hogy megváltoztassa a Művelet gomb viselkedését. Ebben az esetben a felhasználóknak hosszabb ideig kell megnyomniuk a gombot a művelet kiváltásához. Az ötlet lényege, hogy elkerülhető legyen a véletlenszerű gombnyomás, amikor a telefon a zsebben van.

Az egész funkció a felhasználók számára láthatatlanul működik, és nincsenek beállítások hozzá. Mégis úgy tűnik, hogy a funkció mindenkinek automatikusan engedélyezve van, aki telepítette az iOS 17.1 legújabb béta verzióját egy iPhone 15 Pro vagy iPhone 15 Pro Max készülékre.

 

Milyen újításokat hozott még az iOS 17.1?

 

Az iOS 17.1 ezen kívül is hoz még néhány új funkciót az iPhone-ba. Az Apple Music felhasználók egy új gombot vehetnek észre a kedvenc dalokhoz, valamint a lejátszási lista művészi megjelenítésének testreszabási lehetőségeit. A frissítés egy új opciót is tartalmaz, amellyel 20 másodperc után kikapcsolható a kijelző StandBy módban. A Beállításokban egy új kapcsoló is található, amely lehetővé teszi, hogy az AirDrop átvitelek befejezéséhez mobiladatokat használjon.

Az AirDrop-fájltovábbítás mostantól az AirDrop hatótávolságán kívüli mobilkapcsolaton keresztül is folytatható, feltéve, hogy mind a Te iPhone-od, mind a címzett iPhone-ja be van jelentkezve egy iCloud-fiókba. Az átvitelt továbbra is Wi-Fi-n keresztül kell elindítani. A Beállítások alkalmazásban az Általános → AirDrop menüpont alatt található egy új “Mobil adatok használata” kapcsoló. Ha ez a lehetőség be van kapcsolva, akkor továbbra is küldhetsz és fogadhatsz tartalmakat AirDrop-on keresztül mobilhálózaton keresztül, ha a Wi-Fi nem elérhető. Ez megakadályozhatja, hogy a Wi-Fi kapcsolat elvesztése miatt meghiúsuljon a fájlküldés.

Az iOS 17.1 rendszerben a dinamikus sziget jelzi, ha a zseblámpát aktívan használják az összes dinamikus szigettel rendelkező iPhone-modellen, beleértve az iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeket. A korábbi iOS 17 verziókban ez a funkció csak az iPhone 15 Pro modellekre korlátozódott.

Egy másik új funkció az lesz, hogy amikor beállítod a Photo Shuffle-t a Zárolási képernyőre, mostantól kiválaszthatsz egy adott fotóalbumot, amely megjelenik a Zárolási képernyőn, ahelyett, hogy az Apple előre beállított opcióit használnád: Emberek, Háziállatok, Természet és Városok.

Végül de nem utolsósorban: Az elérhetőség mostantól egyszínű fekete háttérrel rendelkezik az iPhone 14 Pro és újabb készülékeken, így a dinamikus sziget többé nem jelenik meg kétszer a képernyőn.

Az Apple szerint az iOS 17.1 várhatóan még ebben a hónapban megjelenik a nyilvánosság számára, bár konkrét dátumot még nem jelentettek be. A fejlesztők a bétaverziót az iPhone-jukon a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetik. Az iOS 17.1 az Apple Beta Software Programba beiratkozott készülékek számára is elérhető.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Neked is 15 Pród van, akkor a jó hír, hogy iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk már kapható a webshopon, irány és nézd meg most, hogy megvédd készülékedet!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük