iphone 15 pro szilikon tok 1

Most akkor mire is jó pontosan az Akciógomb az iPhone 15 Prón? Elmondjuk, hasznos-e

Láttad, hogy már elérhető iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk? Védd meg vele csúcskészülékedet, ne hagyd, hogy már most még többet kelljen rá költened:

 

Az Apple nemrég mutatta be az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeket, és ahogyan az várható volt, az új készülékek egy új akciógombot tartalmaznak, amely a hagyományos némító kapcsolót helyettesíti. Most, hogy a változás megtörtént, mit is tud valójában az Action gomb? Mármint azon kívül, hogy a csengőhang elnémítására szolgál. Mutatjuk, mi mindent tehetsz vele, és ha már erről olvasol, akkor az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőt se felejtsd el megrendelni.

Az új akciógomb több művelet végrehajtására is beállítható, a felhasználó igényei alapján testre szabva. A felhasználók a gombot akár parancsikonok indítására is beállíthatják, így az iPhone 15 Pro vagy Pro Max egyszerre több funkciót is elvégezhet, mindezt egyetlen gombnyomással.

Miután a felhasználók beállították az iPhone 15 Pro akciógombját kedvenc funkcióik elvégzésére, a gomb megnyomásával aktiválhatók a műveletek, miközben haptikus visszajelzést és a készülék praktikus Dynamic Islanden megjelenő információkat kapnak. Félreértés ne essék, az Action gomb továbbra is képes némító kapcsolóként is működni – egyetlen megnyomás bekapcsolja, míg egy második megnyomás kikapcsolja. Ha azonban a gombot csak némító kapcsolóként való működésre korlátozod, akkor kihagyod a legjobb részt!

 

iphone 15 pro szilikon tok

 

Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max felhasználók az Akció gombot az alábbi funkciók bármelyikének vezérlésére beállíthatják:

  • Némítás be/ki (oké, tudjuk)
  • Zseblámpa be- vagy kikapcsolása
  • A kamera alkalmazás elindítása
  • Akadálymentesítési funkciók aktiválása
  • Fókuszmód be- és kikapcsolása
  • A Hangjegyzetek alkalmazás elindítása
  • Fordítás elindítása
  • Nagyító elindítása
  • Egy Shortcut elindítása

A Shortcutok indítása funkció talán a legmenőbb. Mivel a Shortcut lehetővé teszi, hogy egy parancsikon létrehozásakor több parancsot is láncoljunk egymáshoz, a lehetőségek szinte korlátlanok, amit egyetlen gombnyomással elindíthatunk.

Azok számára, akik nem ismerik vagy nem használják ki a Shortcuts alkalmazást: ez egy gyors módja egy vagy több feladat elvégzésének az iPhone alkalmazásai segítségével. A Shortcuts alkalmazással létrehozhatunk saját utasítás sorozatokat, amelyek több lépést tartalmaznak. Létrehozhatunk például egy “Ideje munkába menni” parancsikont, amely lekérdez egy időjárásjelentést, betölti az Apple Térképet, hogy megbecsülje a munkába vezető út idejét, és elindítja a kedvenc podcastunkat vagy zenei lejátszási listánkat. A Shortcuts alkalmazás tartalmaz egy praktikus galériát előre beprogramozott listákból is, és valószínűleg találsz a galériában olyat, amely kevés vagy semmilyen testreszabási igény nélkül elvégzi a szükséges feladatokat. Szóval, megéri használni.

Az hozzáférhetőségi funkciók minden bizonnyal hasznosak lesznek azon felhasználók számára is, akik kihasználják az iPhone ezen funkcióit, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással menet közben aktiváljanak egy ilyen segítő funkciót. Szerencsére nem kell megvárnunk, hogy a harmadik féltől származó fejlesztők frissítsék alkalmazásaikat, hogy kihasználhassuk az Action gomb előnyeit, mivel egy egyszerű parancsikon létrehozható egy alkalmazás vagy a hozzá kapcsolódó parancsikonok elindításához.

 

Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max előrendelése szeptember 15-én indul. A szállítások és a bolti elérhetőség szeptember 22-től kezdődik. Te beszerzed majd valamelyiket? Ne feledkezz meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítődről sem…

 

Köszönjük a figyelmed. Ha Pro vagy Pro Max tulajdonos vagy/leszel, szerezd be iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnket is a védelemhez. Már a webshopon!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük