applewatch szíj

Ezek az izgalmas újítások jönnek okosórádra a watchOS 10-zel (És egy AppleWatch szíj tipp, hogy stílusosan használd ki őket)

Ha Apple Watch tulajdonos vagy, akkor először is számodra is elengedhetetlen kiegészítő egy sportos AppleWatch szíj:

 

Az idei WWDC során az Apple bemutatott egy csomó új funkciót, amelyek az Apple összes eszközére eljönnek szoftverfrissítéseken keresztül még ebben az évben, beleértve az Apple Watch-ot is. Bár az Apple Watch nem mindig kap annyi új funkciót, mint a többi Apple-eszköz, ez idén a watchOS 10-zel megváltozik. Amint a frissítés idén ősszel megérkezik a csuklódra, az Apple Watch új képességekkel gazdagodik, amelyek segítenek majd abban, hogy jól érezd magad a szabadban, hogy a mentális egészségedre figyelj, vagy egyszerűen csak egy szépen kinéző Apple Watch-ot kapj (ezutóbbihoz egy AppleWatch szíj tippet is adunk)!

Íme néhány a legizgalmasabb új funkciókból.

 

Mennyi időt töltöttél a szabadban?

 

Az Apple Watch-ra érkező új alkalmazás neve Time in Daylight. Ez a funkció automatikusan az Apple Watch hardverét használja majd arra, hogy megmérje, mennyi ideig tartózkodsz kint. Kétségtelen, hogy a szabadban töltött idő fizikailag és mentálisan is segít, ezért az Apple Watch segít nyomon követni a szabadtéri aktivitásodat. Nem csak ezt, de ha szülő vagy, azt is nyomon követheted, hogy a gyerekeid mennyi ideig tartózkodnak kint.

 

Jó hír a túrázás szerelmeseinek

 

Bár az okosóra eredetileg nem épp egy túrázó eszköz volt, az Apple számos klassz funkciót vezetett be a természetet kedvelők számára, és a watchOS sem kivétel. Az új szoftverfrissítés új topográfiai térképeket vezet be, amelyek sokkal részletesebbek, mint egy hagyományos, alap térkép. Ezek segítségével láthatod a lehetséges ösvényeket és pontokat, amelyeket túrázás közben meg kell látogatnod.

Ezeket a térképeket hamarosan az Apple Watch-on is láthatod majd. Olyan fontos adatokat találsz majd, mint a tengerszint feletti magasság és a fontos pontok. Van egy új keresési funkció is, amellyel megtalálhatod a különböző útvonalakat, amelyeket esetleg meg szeretnél járni. Az Iránytű alkalmazás új fejlesztései magassági nézetet és a túrázás során fontos úticélokat biztosítanak.

A manuálisan hozzáadott útpontok mellett megjelenik az Utolsó mobilkapcsolat útpont, amelyből megtudhatod, hogy mikor volt utoljára hozzáférésed mobilnethez a szolgáltatódnál, valamint az Utolsó segélyhívás útpont, amely az utolsó hely, ahonnan bármelyik szolgáltató mobilkapcsolatával segítséget hívhattál.

 

SmartStack: rendezd el okosan

 

A Smart Stack egy új funkció, amely tárolja az összes hasznosnak ítélt widgetet, így a képernyő zsúfoltsága nélkül görgethetsz a fontos információk között. Az Apple néhány éve vezette be ezt az iPhone-on, és most végre az Apple Watch-ra is átkerül.

A csuklódról számos különböző widgetet érhetsz majd el. Ráadásul az Apple Watch nyomon követi az összes általad használt widgetet is, és a nap bizonyos időszakaiban megpróbálja megmutatni a számodra legfontosabbakat.

 

Új app dizájnok és számlapok

 

Minden új szoftverfrissítéssel az Apple új dizájnokat ad hozzá, hogy az Apple Watch-ot vadonatújnak érezhessük, és a watchOS 10 sem kivétel. Az Apple számos óraalkalmazását újratervezi, hogy kihasználja az Apple Watch Series 8 és az Apple Watch Ultra nagyobb kijelzőjét, és több lehetőséget kínál a harmadik féltől származó fejlesztőknek is.

Választhatsz majd egy új Snoopy óraszámlapot, vagy egy nagyon esztétikus Palette óraszámlapot. Ha pedig tényleg újnak szeretnéd érezni az okosórádat, akkor az AppleWatch szíj frissítésről se feledkezz meg.

Jobb Mindfulness alkalmazás

 

A Mindfulness alkalmazással most is tarthatsz meditatív szüneteket, és koncentrálhatsz a jó érzésekre és élményekre. Használhatod néhány légzőgyakorlat vagy meditációs edzés elvégzésére is, amelyeket az Apple Fitness+ előfizetés részeként kínálnak.

A watchOS 10-zel az Apple a következő szintre emeli a Mindfulness-t azzal, hogy a nap folyamán rögzítheted a lelkiállapotodat. Lehetőséged lesz különböző formákat választani, hogy kifejezd, hogyan érzed magad, és leírd, mi okozza azt, amit érzel. Az Apple szerint lesznek olyan új funkciók is, amelyek gyorsan segítenek a depresszió és a szorongás kezelésében, és segítenek meghatározni, hogy fel kell-e keresni egy egészségügyi szakembert.

 

NameDrop az okosórán is

 

Az egyik legmenőbb iOS 17 funkció, amelyet az Apple a WWDC alatt jelentett be, a NameDrop, amely az AirDrop technológiáját használja, hogy megkönnyítse a kapcsolattartási adatok megosztását. Csak össze kell tenned két iPhone-t, és máris gyorsan és egyszerűen megoszthatsz olyan dolgokat, mint a telefonszámod és az e-mail címed. A legjobb az egészben, hogy a NameDropot az Apple Watch-oddal is használhatod majd. Az iPhone-od helyett itt a csuklóddal oszthatsz meg és kaphatsz meg kapcsolati információkat.

 

Neked van Apple Watch készüléked? Örülsz az újításoknak?

 

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted iGlass Sport Band AppleWatch szíj termékünket az edzések tökéletes kiegészítőjeként.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük