iphone 12 tok

Az iPhone-osok nagy részét aggasztja, hogyan használják fel az adataikat – De tesznek is ellene?

Egy nagyszabású tanulmány szerint az okostelefon felhasználók 81%-a aggódik amiatt, hogy a vállalatok hogyan használják fel személyes adataikat. A megkérdezettek kétharmada azt mondta, hogy nem vagy alig van tisztában azzal, hogy a vállalatok mit kezdenek a róluk gyűjtött adatokkal, és még többen úgy vélik, hogy nem tehetnek ellene semmit... Ezutóbbiról eláruljuk, hogy miért nem igaz, van-e okod aggódni és mutatunk egy iPhone 12 tok tippet is, ha nemcsak a digitális biztonságodra, de régebbi iPhone készülékedre is szeretnél vigyázni.
airpods pro tok

Most akkor vízálló-e az új USB-C AirPods Pro? Gyakori kérdés megválaszolva és egy AirPods Pro tok ajánlás

A múlt hónapban az Apple csendben kiadta a népszerű második generációs AirPods Pro frissített változatát, amely új USB-C töltőházzal és néhány más kisebb, de érdekes fejlesztéssel rendelkezik. Ezek között szerepel a Lightning verzióhoz képest valamivel magasabb IP54-es besorolás, ami arra késztethet, hogy elgondolkodj azon, vajon az új AirPods Pro vajon tényleg jobban bírja-e a vizet, mint elődei. Most többek között erre is választ adunk és mutatunk egy AirPods Pro tok tippet is, ami minden más viszontagságtól, így az ütésektől, a karcoktól és a portól is megóvja szeretett eszközödet, legyen az az új vagy a régi változat.
Applewatch szíj

Nem számítanak nagy dobásra az elemzők a 2024-es Apple Watch szériától

Igen, épphogy megjelent a Series 9 és az Apple Watch Ultra 2, a hírek máris a jövő évi Apple Watch-ról szólnak - amik, bár korainak tűnhetnek, nagy segítséget nyújthatnak, ha azon tűnődsz, hogy érdemes-e az ideit beszerezni, vagy várni inkább még egy évet. Az Apple jól ismert ellátási lánc elemzője, Ming-Chi Kuo szerint pedig "nem valószínű", hogy a 2024-es Apple Watch termékcsalád "jelentős innovációt" kínál majd. Nézzük, miért jutott erre és ha ezalapján úgy döntesz, hogy inkább már most veszel egy okosórát, akkor ne felejts el egy stílusos AppleWatch szíj kiegészítőre is lecsapni mellé.
iphone 13 tok

Erre figyelj, ha használtan tervezel iPhone-t vásárolni – Hivatalos útmutató

Az iPhone 15 sorozat már javában kapható és nyakunkon az ünnepi szezon is, ez pedig egyet jelent azzal, hogy dübörög használt iPhone-ok piaca. Hiszen sokan igyekeznek - érthető módon - elkerülni az Apple legújabb modelljeire való frissítés költségeit. Az sem meglepő tehát, hogy sokan úgy döntenek, hogy eladják iPhone-jukat ahelyett, hogy becserélnék. Ez ugyan nem olyan egyszerű, mint a cserelehetőség, de általában jövedelmezőbb. Ezt tudván az Apple nemrég közzétett egy támogatási dokumentumot, amely tippeket ad arra vonatkozóan, hogy mire kell figyelni, ha használt iPhone-t szeretnél vásárolni, akár online, akár személyesen. Nézzük is a legfontosabb elemeket, és nézd meg kiegészítőinket is a régi szériák védelmére, mint például a népszerű iPhone 13 tok - tekintve, hogy a 13 az egyik legjobb opció most.
iphone 15 plus szilikon tok

Menő iOS 17 tutorial: így készíts iMessage matricákat a saját fotóidból

Tutorial, amire nem tudtad, hogy szükséged van: az iOS 17 szórakoztató funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fotóikat matricákká alakítsák át, és kényelmesen megosszák azokat az iMessage-en keresztül. Íme, hogyan kezdheted el. Az iOS 17-ben az iMessage jelentős frissítést kapott az iMessage alkalmazások könnyebb elérésével. A frissítés egy új matrica fül hozzáadását is magában foglalja, és könnyű hozzáférést biztosít a fotómatricákhoz és emojikhoz, amelyek szintén matricává alakíthatók. A felhasználók tehát mostantól a még az Apple iOS 16-ban bevezetett tárgyfelismerő funkciójának köszönhetően a fotókból matricává alakíthatnak dolgokat. Ha pedig az új szérián próbálnád ki ezt a menő trükköt, akkor ne feledkezz meg arról sem, hogy már kaphatók a kiegészítőink az egész új szériára, mint az iPhone 15 Plus szilikon tok és sok más.
iPhone 15 Plus tok

Mi mindenre használhatod az iPhone 15 USB-C csatlakozóját?

Az USB-C port bevezetése az új iPhone 15 sorozatú telefonokon vitathatatlanul az idei iPhone-ok legjelentősebb újdonsága. Míg az USB-C port olyan nyilvánvaló előnyökkel jár, mint a kényelem, a gyorsabb töltés és az adatátviteli sebesség, ebben a bejegyzésben néhány kevésbé nyilvánvaló és egyedi módot mutatunk be, amelyekkel teljes mértékben kihasználhatod az USB-C-t a vadonatúj iPhone 15 vagy iPhone 15 Pro készülékeden. Vágjunk is bele, mielőtt pedig belekezdenél, ne feledkezz meg arról sem, hogy már kaphatók a kiegészítőink az egész új szériára, mint az iPhone 15 Plus tok és sok más.
applewatch védőfólia

Felmérés: még mindig az iPhone a Z-generáció kedvenc telefonja, és egyre többeknek van AppleWatch okosórája is

Gondoltad volna? Az Apple iPhone továbbra is a legnépszerűbb okostelefon a tizenévesek körében - derül ki a Piper Sandler befektetési cég kétévente végzett felméréséből. A megkérdezett tizenévesek 87 százalékának van iPhone-ja, 88 százalékuk pedig arra számít, hogy az iPhone lesz a következő telefonja. Kiderült még az is, hogy egyre többen rendelkeznek közülük Apple Watch okosórával is. Ha ezutóbbi Neked is van, akkor pedig szerezz be mellé egy prémium AppleWatch védőfólia kiegészítőt is.
iPhone 15 Pro szilikon tok

Az iOS 17.1-tel az iPhone 15 Pród már azt is tudni fogja, ha a zsebedben van, és máshogy fog viselkedni a Művelet gomb

Mint már beszámoltunk róla, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max új akciógombbal rendelkeznek, amellyel a felhasználók a gomb megnyomásakor olyan dolgokat állíthatnak be, mint a telefon némítása, a zseblámpa bekapcsolása, vagy akár parancsikonok futtatása. A felhasználók akkor is megnyomhatják az Action gombot, amikor a képernyő nincs bekapcsolva, de most az iOS 17.1 verzióval az Apple megváltoztatja a gomb viselkedését, amikor az iPhone a zsebedben van. Nézzük, hogyan is változik és nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnket is, mert ha a zsebedben van, ha nincs, ezt a készüléket mindig védeni kell!
iphone tok

Az iPhone-ozás főbűnei – Ezt a 6 dolgot NE tedd, ha iPhone-od van

Az iPhone az egyik legnépszerűbb okostelefon a világon, és számos könnyen használható funkcióval rendelkezik - éppen ezért is imádjuk. Ám amennyire könnyű használni, sokan még mindig elkövetnek olyan hibákat, amelyek károsíthatják a készüléket és csökkenthetik az élettartamát. S mint tapasztalatainkból kiderült, van ebből van néhány nagyon gyakori, ami időnként mindannyiunkkal előfordul. Senki sem tehet róla, de ha azt szeretnéd, hogy az iPhone-od csúcsformában legyen, íme hat hiba, amit el kell kerülnöd. Ami pedig nem szerepel a leírásban, de tudjuk, mennyire fontos: ne feledkezz meg az iPhone tok használatáról sem, ami alapvető ahhoz, hogy egyáltalán... legyen egy ép iPhone-od. Most pedig irány a lista, és nézd meg, Te hányat követsz el a főbűnök közül!
iphone 15 pro max átlátszó tok

Így teljesített az iPhone 15 Pro Max a Galaxy Z Fold 5 és más készülékek ellen a törésteszteken (igen, kelleni fog az az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok…)

Az Allstate Protection Plans, amely biztosítást nyújt az olyan elektronikus eszközökre, mint az iPhone, megosztotta az éves leejtési tesztjeinek eredményeit, amelyekben az Apple legújabb készülékét, az iPhone 15 Pro Max-ot más csúcskategóriás okostelefonokkal vetették össze. Az Allstate ejtési és merülési tesztjeiben az 1200 dolláros iPhone 15 Pro Max, az 1200 dolláros Samsung Galaxy S23 Ultra, az 1799 dolláros Samsung Galaxy Z Fold 5 és az 1799 dolláros Google Pixel Fold kerültek egymással szembe. Ezek az üvegből készült készülékek az Apple, a Google és a Samsung legdrágább okostelefonjai. Az eredmény pedig újra alátámasztotta, hogy az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok és hasonló kiegészítők több, mint szükségesek emellé a csúcs, ám igencsak érzékeny készülék mellé... nézzük, mi is volt pontosan a konklúzió.
iphone 15 pro szilikon tok

Nem vagy elégedett a telefonhívásaid minőségével? Ez az új funkció segít megoldani

Az iPhone mindig is az egyik legnépszerűbb okostelefon volt a piacon, és időről időre új funkciókkal és fejlesztésekkel lep meg minket. Az Apple legújabb frissítése, az iOS 17, számos új lehetőséget hozott, amelyekkel még produktívabbá, hozzáférhetőbbé és könnyebben használhatóvá tehetjük az iPhone készülékeinket. Az egyik ilyen új funkció a Voice Isolation (Hangszigetelés), amely segít abban, hogy a telefonhívások a lehető legjobb minőségűek legyenek, még zajos környezetben is. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan használhatod ezt az új funkciót az iPhone készüléken, hogy az eddiginél tisztább és hangosabb hívásokat folytathass. Az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnkkel pedig teljes biztonságban kipróbálhatod mindazt, amit az új funkció nyújt a legújabb iPhone sorozaton is.
iphone 15 pro max tok

Illeszkednek-e az iPhone 14 tokok és kiegészítők az iPhone 15-re? Íme a pontos méretek és egy iPhone 15 Pro Max tok tipp

Az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro most már hivatalosan is a piacon vannak, és a frissített telefonokkal együtt érkeznek az új kiegészítők és tokok is, mint például az iPhone 15 Pro Max tok. Ha szeretnél felkészülni az új iPhone 15-öd védelmére néhány új tartozék vásárlásával, van egy fontos tényező, amit érdemes figyelembe venned - spoiler: az iPhone 14 tokok nem fognak illeszkedni az új iPhone 15-höz. Nézzük is a pontos méretbeli különbségeket a két széria között, valamint azt, hogy mely tokot érdemes választanod új befektetésed védelmére.