iphone 15 pro szilikon tok

Nem vagy elégedett a telefonhívásaid minőségével? Ez az új funkció segít megoldani

Az iPhone mindig is az egyik legnépszerűbb okostelefon volt a piacon, és időről időre új funkciókkal és fejlesztésekkel lep meg minket. Az Apple legújabb frissítése, az iOS 17, számos új lehetőséget hozott, amelyekkel még produktívabbá, hozzáférhetőbbé és könnyebben használhatóvá tehetjük az iPhone készülékeinket. Az egyik ilyen új funkció a Voice Isolation (Hangszigetelés), amely segít abban, hogy a telefonhívások a lehető legjobb minőségűek legyenek, még zajos környezetben is. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan használhatod ezt az új funkciót az iPhone készüléken, hogy az eddiginél tisztább és hangosabb hívásokat folytathass. Az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnkkel pedig teljes biztonságban kipróbálhatod mindazt, amit az új funkció nyújt a legújabb iPhone sorozaton is.
iphone 15 pro max tok

Illeszkednek-e az iPhone 14 tokok és kiegészítők az iPhone 15-re? Íme a pontos méretek és egy iPhone 15 Pro Max tok tipp

Az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro most már hivatalosan is a piacon vannak, és a frissített telefonokkal együtt érkeznek az új kiegészítők és tokok is, mint például az iPhone 15 Pro Max tok. Ha szeretnél felkészülni az új iPhone 15-öd védelmére néhány új tartozék vásárlásával, van egy fontos tényező, amit érdemes figyelembe venned - spoiler: az iPhone 14 tokok nem fognak illeszkedni az új iPhone 15-höz. Nézzük is a pontos méretbeli különbségeket a két széria között, valamint azt, hogy mely tokot érdemes választanod új befektetésed védelmére.
iphone 15 pro max üvegfólia

Így szólal meg az iPhone-od a hangodon mindössze 15 perc tanulás után

Az Apple számos új, hasznos funkciót adott hozzá az iOS 17-ben, amelyek egy részét már valószínűleg ki is próbáltad. Az egyik kiemelkedő funkció azonban kétségkívül a Személyes hang, ami bárkinek segít, akinek beszédproblémái vannak. Ez nem jelent mást, minthogy az iPhone-od képes megtanulni valaki hangján beszélni mindössze 15 perc tanulás után - nézd meg hogyan, és ne felejts el körülnézni a webshopon sem iPhone 15 Pro Max üvegfólia és más kiegészítőink között sem.
iPhone 15 Pro Max üvegfólia

Az Apple már el is hozta a megoldást az iPhone 15 túlmelegedési botrányára

Nemrég beszámoltunk róla, hogy az iPhone 15 idén szó szerint a legforróbb termékre sikeredett, az első vásárlók ugyanis szokatlan túlmelegedési problémákra lettek figyelmesek. Ahogy azonban meg is jósoltuk, az Apple gyorsan megoldással állt elő: szerdán kiadta az iOS 17.0.3-at, amely tartalmazza a probléma javítását. "Ez a frissítés fontos hibajavításokat, biztonsági frissítéseket biztosít, és orvosol egy olyan problémát, amely miatt az iPhone a vártnál melegebben futhat" - olvasható a szoftver leírásában. Erre tehát már nem lesz gondod, ráadásul az iPhone 15 Pro Max üvegfólia kiegészítőnk is megjelent, úgyhogy a kijelződ betörésének megelőzésére sem.
iphone 15 pro üvegfólia

Már a teljes iPhone 15 sorozatra elérhetők a prémium iGlass üvegfóliák – iPhone 15 Pro üvegfólia és sok más, válaszd ki a kedvenced új telefonodhoz!

Ha valamelyik új iPhone büszke tulajdonosa lettél vagy leszel, akkor mindenképp gondolnod kell vadiúj befektetésed megfelelő védelmére is. Főleg, hogy nemrég kiderült, az iPhone 15 Pro készülékek nem is annyira stabilak betörési szempontból, mint hittük... Szerencsére jó hírünk van: mostantól minden iPhone 15 modellhez elérhető az iGlass iPhone 15 Pro üvegfólia, és még számos más fóliánk is, hogy teljeskörű védelmet nyújtsanak az új telefonodnak. Olvasd el, hogy miért van ennek ilyen nagy jelentősége és milyen típusokból válogathatsz az iPhone 15 szériára.
iPhone 15 Pro szilikon tok

Szuper hasznos iPhone 15 funkció, amit az egész családodnak és baráti körödnek használnia kell(ene)

Az iPhone 15 széria számos figyelemre méltó új funkcióval mutatkozott be az Apple hó eleji Wanderlust eseményén: akár az új, jobb zoommal rendelkező teleobjektív kamera, vagy a 3D-s videófelvételek készítésének lehetősége ragadta meg a figyelmed, rengeteg menő funkció várta, hogy élvezhessük. De van itt még valami, ami igazán kiemelkedik a többi újítás közül: a Precíziós keresés javításai. Ez a funkció jobbá vált, mint valaha, különösen, ha nagy családod vagy baráti köröd van, és szerettek mindenhová együtt menni. Vagy van olyan, aki hajlamos eltűnni. Nézd meg, mit is javított az Apple, ha pedig mostmár végleg biztos vagy abban, hogy kell Neked és a családnak valamilyen iPhone 15, akkor szerezd be mellé iPhone 15 Pro szilikon tok vagy más kiegészítőinket is.
iphone üvegfólia

iPhone üvegfólia: most akkor van rá szükséged vagy nem? Eláruljuk az őszinte választ!

A mai rohanó digitális korban okostelefonjaink önmagunk kiterjesztéseivé váltak. Emlékeinket őrzik, összekötnek minket szeretteinkkel, és létfontosságú eszközként szolgálnak a munkában és a szórakozásban egyaránt. És ha okostelefonokról van szó, kevés olyan ikonikus készülék van, mint az iPhone, amely elegáns formatervezéséről és csúcstechnológiájáról ismert. Az iPhone 15 megjelenésével és már elődeinek kapcsán továbbra is aktuális téma, hogy szükség van-e iPhone üvegfólia kiegészítőre, vagy csak elavult szokás, esetleg marketingfogás-e. Most eláruljuk a választ!
iPhone 15 Pro átlátszó tok

Jobban kell az embereknek az iPhone 15, mint az iPhone 14, a Pro modellek iránti kereslet változatlan maradt

Az iPhone 15 sorozat érdekes tendenciákat mutatott a várakozási idők tekintetében, és az új adatok azt mutatják, hogy az új Pro verziók nagyjából ugyanolyan népszerűek, mint az iPhone 14 Pro termékcsalád. A UBS Evidence Lab által a befektetők számára készített, az iPhone elérhetőségét világszerte hatékonyan nyomon követő jegyzetben a legújabb iPhone 15-ös termékcsaláddal kapcsolatban azonban az iPhone 14-es családhoz képest eltérő keresleti trendek mutatkoznak, és úgy tűnik, hogy jobban kell az embereknek az idei iPhone, mint anno a tavalyi. Nézzük is a számokat, de előtte ne feledkezz meg iPhone 15 Pro átlátszó tok kiegészítődről, ha Te is épp idei modellt választasz!
iPhone 15 Plus üvegfólia

Hasznos iOS 17 újítás a Jegyzetekben: így linkelhetsz jegyzeten belül, Wikipédia szerűen

Az Apple egyébként is szuper hasznos Jegyzetek alkalmazása (erről lentebb még mesélünk) néhány új, hasznos funkciót kapott az iOS 17, az iPadOS 17 és a macOS Sonoma rendszerben. Az egyik a más jegyzetekhez való linkek hozzáadásának lehetősége, de ezt egy kicsit bonyolult lehet megtalálni. A más jegyzetekből származó jegyzetekhez való kapcsolódás azonban nagyon hasznos lehet. Más jegyzetelő alkalmazások népszerűsítették ezt a funkciót, és most ősszel a beépített Jegyzetek alkalmazásba is bekerül. Bár ez nem azonnal észrevehető, de lehetséges weboldalakra és más Apple Notes-okra mutató hivatkozásokat beépíteni, így egy wiki-szerű rendszert hozva létre az alkalmazáson belül. Nézzük is, hogyan, és ne feledkezz meg iPhone 15 Plus üvegfólia kiegészítőd beszerzéséről sem, hogy ne a betört kijelzőn jegyzetelj.
iPhone 15 átlátszó tok

Az összes iPhone 15 szín, amiből választhatsz – Neked melyik a kedvenced? (És egy iPhone 15 átlátszó tok ajánlás, hogy megmutathasd)

Végre itt vannak az új iPhone-ok, és még ha végre el is döntötted, melyik modellt válaszd, további nagy kérdés az, hogy melyik színben tedd mindezt. Az iPhone-okat ugyanis nemcsak a belső értékeik, hanem a gyönyörű külső miatt is imádjuk. Az idei színek pedig határozottan érdekesek, ráadásul az Apple ezúttal más megközelítést választott a már ismert színskálához képest. Most megmutatjuk, milyen színekben is elérhető az új iPhone 15, ha pedig megszületett a döntés, szerezd be iPhone 15 átlátszó tok kiegészítődet is, amely segít megvillantani azt, miközben biztonságban is tartja új befektetésedet.
iphone 15 pro max magsafe tok

Forró a helyzet: súlyos túlmelegedésről számoltak be az első iPhone 15 tulajdonosok (nyugi, nem az iPhone 15 Pro Max Magsafe tok használata okozza)

Az idei iPhone 15 Pro Max most a legforróbb termék - de úgy tűnik, szó szerint. Bár nem szokatlan, hogy az új termékek bevezetésekor akad néhány bökkenő, ez az új készülék egészen új szintre helyezte ezt, ugyanis több korai felhasználó is arról számolt be, hogy az új iPhone 15 készülékek szokatlanul nagy mennyiségű hőt termelnek - még akkor is, ha hozzájuk sem érnek. Az X-en (azaz a korábbi Twitteren) és a Reddit-en több jelentés is felbukkant olyan emberektől, akik úgy találták, hogy iPhone-juk kellemetlenül felforrósodik, olyannyira, hogy "szinte túl forró ahhoz, hogy megérintse". Annyit már előre leszögeznénk, hogy ezt nem tudod majd elkerülni az iPhone 15 Pro Max Magsafe tok mellőzésével, szóval a készülék mellé attól még érdemes tokot használnod. De tényleg valós probléma ez a túlmelegedés?
iPhone 15 átlátszó tok

Még ne válts iPhone-t, inkább maxold ki a jelenlegit ezekkel a beállításokkal

Ha még nem szeretnél új iPhone-t venni, de már úgy érzed, hogy egy kicsit többet vársz a készülékedtől vagy tudod is, hogy nem használod ki méltóan az iPhone-odban rejlő végtelen lehetőségeket, akkor jó helyen jársz. Ha azonban fel akarod emelni a szintet, meg kell tanulnod néhány olyan funkciót, amelyet valószínűleg még nem használsz. Bár ez közel sem minden, ezek a tippek biztosan segítenek abban, hogy olyan power userré válj, amilyenről mindig is álmodtál. Ha pedig úgy érzed, ehhez már csak egy új iPhone lehet a kulcs, akkor nézz mellé egy menő iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt is.