iphone 15 pro szilikon tok 1

Most akkor mire is jó pontosan az Akciógomb az iPhone 15 Prón? Elmondjuk, hasznos-e

Az Apple nemrég mutatta be az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeket, és ahogyan az várható volt, az új készülékek egy új akciógombot tartalmaznak, amely a hagyományos némító kapcsolót helyettesíti. Most, hogy a változás megtörtént, mit is tud valójában az Action gomb? Mármint azon kívül, hogy a csengőhang elnémítására szolgál. Mutatjuk, mi mindent tehetsz vele, és ha már erről olvasol, akkor az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőt se felejtsd el megrendelni.
iphone 15 plus szilikon tok

Melyik régebbi iPhone modellt éri meg most a legjobban megvenni? Összefoglaló

Oké, eldöntötted, a jelenlegi iPhone-odnak mennie kell. De vajon mire váltsd le, ha spórolnál egy kicsit, és nem a leges legújabb 15-ös szériára tennéd mindezt? Nos, a szeptember erre kiváló időszak, hiszen ilyenkor jellemzően jobb áron juthatsz a korábbi szériákhoz - de mit is érdemes még választani? Olvass tovább, hogy megtudd, ha pedig mégis a legújabbra váltanál, akkor az új iPhone-hoz iPhone 15 Plus szilikon tok és egyéb új kiegészítőinket is megtalálod.
iphone 15 plus üvegfólia

Melyik iPhone 15 modellt válaszd? Gyors vásárlási útmutató, ha még gondolkozol (és egy iPhone 15 Plus üvegfólia tipp, mert már elérhető)

Megjelent az új iPhone széria, és valószínűleg Te is eljátszottál a gondolattal, hogy iPhone-t válts, különösen, ha már épp aktuális. De melyik modellt válaszd? Vajon melyik iPhone 15 lenne a Te igényeidnek a megfelelőbb, és egyáltalán: mire költsd a pénzed? Segítünk - összeszedtünk egy gyors összefoglalót arról, hogy az egyes iPhone 15 modellek milyen típusú felhasználók számára a legmegfelelőbbek. Nézd meg, melyiket érdemes választanod és csekkold új iPhone 15 Plus üvegfólia kiegészítőnket is, ha épp arra a modellre voksolsz majd.
iphone 15 pro max átlátszó tok

Az iPhone 14 Pro is megörökli az iPhone 15 egyik menő kamerafunkcióját

Múlt kedden az Apple bemutatta az iPhone 15 termékcsaládot néhány igen figyelemre méltó fejlesztéssel kamera-téren. Az iPhone 15 Pro Max megkapta a várva várt periszkóplencsét 5X zoommal, az iPhone 15 és iPhone 15 Plus pedig a tavalyi iPhone 14 Pro modellekhez hasonló, 48 megapixeles fő kamerát kapott. Nézd meg, melyik funkciót örökli meg az iPhone 14 Pro is, ha pedig inkább az új széria legprofibb tagjára pályázol, akkor nézd meg iPhone 15 Pro Max átlátszó tok kiegészítőnket fentebb.
iphone 15 plus üvegfólia

Hétfőtől frissíthetünk iOS 17-re, itt egy kis emlékeztető, milyen újításokat kapunk

Az Apple keddi, éves iPhone-rendezvénye nem okozott óriási meglepetéseket. Az iPhone 15, az iPhone 15 Pro, az Apple Watch Ultra 2 és az Apple Watch Series 9 várva várt megjelenése mellett az Apple bejelentette az új operációs rendszer, az iOS 17 közelgő megjelenését, amely ingyenes szoftverfrissítésként szeptember 18-án, hétfőn lesz elérhető a nagyközönség számára. Azok számára, akik már próbálgatták a június óta elérhető nyilvános béta-előzetest, az iOS 17 máris egy frissebb, személyre szabottabb felhasználói élményt sejtet. Itt van, milyen újításokat is hoz a frissítés - nézd meg és ne feledkezz meg arról sem, hogy iGlass kiegészítőink már elérhetők az új szériára is, mint például az iPhone 15 Plus üvegfólia.
iphone 15 átlátszó tok

Mit is kapunk pontosan az iPhone 15 dobozában?

Végre eljött a pillanat: bemutatkozott az iPhone 15. A pletykák már hónapok óta kavarogtak az éterben, és tegnap végre megpillanthattuk az iPhone következő generációját. És hogy mire is kíváncsi mindenki? Hát arra, hogy milyen is az, amikor megkapjuk vadiúj dobozában, és egyesével megnézzük, hogy mit is tartalmaz. Amíg ezt a kezünkbe véve nem tehetjük meg, lássuk, mit találsz majd az új iPhone 15 dobozának kibontásakor (iPhone 15 átlátszó tok kiegészítőt például biztosan nem, úgyhogy ezt már most érdemes megrendelni).
AppleWatch szíj

Bemutatkozott az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2: Minden, amit tudni akarsz (és egy AppleWatch szíj tipp, stílusosan)

Az Apple kedden az új iPhone-ok mellett (előtt) hivatalosan bejelentette az Apple Watch Series 9-et, az okosórájának következő generációját, valamint az Apple Watch Ultra 2-t a vállalat különleges "Wonderlust" rendezvényén. Az Apple Watch új verziója az előző generációval megegyező dizájnnal érkezik, de mostantól gyorsabb processzorral és továbbfejlesztett érzékelőkkel. Az Apple bejelentette továbbá az Apple Watch Ultra 2-t is, amely az egy évvel ezelőtt bemutatott csúcsmodell helyébe lép. Ami pedig az AppleWatch szíj jövőjét illeti: érkezett egy új textil, a "FineWoven", amely 68%-ban a fogyasztás utáni anyagokból készül. Az új mágneses kötés finom csillogással és velúrszerű tapintással rendelkezik. A csatos pántot is helyettesíti. Na de nézzük is a legfontosabb infókat...
iphone 15 pro szilikon tok

Ilyen lett az iPhone 15 Pro és a Pro Max: Titán váz, USB-C, akciógomb és új A17 chip (Nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőinket is hozzá)

Ha pedig Te már tudod, hogy biztosan beszerzed, akkor ne feledkezz meg az iPhone 15 Pro szilikon tok (alap)kiegészítőd beszerzéséről sem, hiszen egy ekkora befektetés mellé jár a bombabiztos és stílusos védelem. Most pedig térjünk magára a készülékre: az Apple hivatalosan is bejelentette az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékeket a "Wonderlust" őszi eseményén. Az új Pro modellek rozsdamentes acél helyett csiszolt titánium vázat használnak a várakozásnak megfelelően. Nézzük is, mit érdemes még tudni a csúcskészülékekről - rövid összefoglalónk következik.
iphone 15 szilikon tok
iPhone 15 Plus tok

Napi több millió dollárt fektet az Apple a mesterséges intelligenciába – Vajon mire készülnek?

...De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az Apple-nek bizony más, hosszú távú tervei is vannak. Az ezekkel kapcsolatos hírek pedig ráadásul eléggé izgalmasnak tűnnek, ugyanis az Apple állítólag egyre csak felpörgeti a beszélgetés alapú mesterséges intelligenciára fordított kiadásait, "napi több millió dollárt" költve - derül ki a The Information új jelentéséből, amely betekintést nyújt az Apple gépi tanulással és mesterséges intelligencia fejlesztésével kapcsolatos tevékenységébe. Ha már megnézted az új iPhone 15 Plus tok és más kiegészítőinket, akkor itt az idő, hogy erről is olvass egy kicsit.
iphone 15 plus üvegfólia

Holnap jön az új iPhone, az üzletek már felkészültek az iPhone 15-re és az USB-C-re (Mi pedig az iPhone 15 Plus üvegfólia és más kiegészítőinkre)

A holnapi iPhone 15 esemény előtt az Apple és kiskereskedői rendszere már teljes gőzzel készülnek az elkövetkezendő eseményekre. Mark Gurman a Bloombergtől néhány utolsó pillanatos részlettel is előrukkolt, köztük egy érdekes ízelítővel, miszerint az Apple idén "nagyobb hangsúlyt fektet majd az üzleteken belüli set-upokra", mint a korábbi években az iPhone-vásárlók számára. Nézzük, hogyan készül az Apple a holnapra, míg mi az iPhone 15 Plus üvegfólia és más kiegészítőinken végezzük az utolsó simításokat.
iPhone 15 átlátszó tok

Új világoszöld színben is jöhet az iPhone 15 (Nálunk pedig már van is iPhone 15 átlátszó tok, hogy megmutathasd majd)

Szeptember 12-én végre megismerhetjük az Apple új iPhone 15 termékcsaládját, és a pletykák a közelgő okostelefon-családról továbbra is folyamatosan gyűrűznek. A legújabb ezek közül arra utal, hogy új, világoszöld fényezést láthatunk a cupertinói cég iPhone 15 és iPhone 15 Plus készülékein. A hír a jól ismert Apple termékszivárogtatóktól, @MajinBuOfficial-tól és @URedditor-tól (aka Unknownz21) származik, akik mindketten megosztották, hogy az alsó kategóriás iPhone 15 modellek az iPhone 12 és az iPhone 12 mini zöld színéhez hasonló új világoszöld kivitelben lesznek kaphatók. Ha tetszene, akkor a jó hír, hogy már elérhető az iPhone 15 átlátszó tok, a tökéletes kiegészítő, hogy iPhone-od védelmezése közben meg is mutathasd ezt a menő új színt.