iPhone 15 Pro Max MagSafe tok

3-4 hetet is késhet az iPhone 15 Pro Max a kamera miatt egy elemző szerint (mi már készülünk az iPhone 15 Pro Max MagSafe tok termékünkre, de ez nem minden…)

Mindazok, akik az iPhone 15 széria várhatóan legprémiumabb tagjára, a 15 Pro Maxra pályáznak (és hozzá az iGlass iPhone 15 Pro Max MagSafe tok kiegészítőnkre, legalábbis reméljük, hogy egy ekkora befektetés mellé nem hagyod le a védelmet), már-már örülhettek, hogy 3 hét múlva megjelenik a készülék - ám úgy tűnik, hogy még egy kicsit várniuk kell. A legfejlettebb kamerarendszerrel rendelkező, legmodernebb iPhone ugyanis a képérzékelő készenlétének hiánya miatt miatt októberig tartó késedelemmel szembesülhet. Nézd meg, miből is gondolja ezt az elemző, amíg azon gondolkozol, melyik iPhone 15 Pro Max MagSafe tok kiegészítőnket választod majd mellé. Hiszen így erre is több időd lesz...
iphone 15 pro max magsafe tok

Az iOS 17 segít megvédeni a szemed: így működik a Képernyő távolság funkció

Igen-igen, iPhone 15 (és az iGlass iPhone 15 Pro Magsafe tok, többek között, de ne szaladjunk ennyire előre), de az idei év egyik nagy dobása mégiscsak az iOS 17 operációs rendszer, amely új funkciókat hozott a még jobb, és egészségesebb iPhone-élmény érdekében. Az iPhone és iPad iOS 17 új egészségügyi funkciói közül az egyik segíthet megelőzni a szem megerőltetését mindenki számára, valamint csökkentheti a rövidlátás (rövidlátás) kockázatát a gyerekeknél. Íme, hogyan kell használni az iPhone képernyőtávolságot, és hogyan működik, amíg az iPhone 15 Pro Max MagSafe tok és az új széria megjelenésére várunk.
iphone 15 pro átlátszó tok

Így előzd meg, hogy gyorsan öregedjen az iPhone-od akksija – Szokások, amiket érdemes betartani

Készülünk az új iPhone kiegészítőinkre, mint például az iPhone 15 Pro átlátszó tok, és felmerült bennünk, hogy mi is az iPhone-osok egyik legégetőbb problémája, kérdése. És mi más is lenne a válasz, mint az akksi. Az iPhone kiváló társunk a mindennapi életben, de az akkumulátor élettartama gyakran okozhat fejtörést. Hosszabb használati idő elérése érdekében itt van néhány tipp, amelyek segítenek a jobb akkumulátor teljesítmény elérésében, valamint néhány jól ismert mítosz, amelyeket itt az ideje végre elfelejteni. Olvass tovább a tippekért, amíg az iPhone 15 átlátszó tok és más iGlass kiegészítőinkre várunk!
iphone 15 átlátszó tok

2. rész: dolgok, amiket nem tudtál az Apple-ről

Az előző részt nagyon sokan szerettétek, ezért amíg várjuk az iPhone 15 széria (és az iPhone 15 átlátszó tok, többek között az iGlass tarsolyából) megjelenését, újabb fun-facteket hoztunk Nektek az Apple-ről. Mert hogy a vállalat még bőven tartogat érdekességeket a múltból. Na meg persze a jövőből is, ahogyan mi is, az olyan új termékeinkkel, mint az iPhone 15 üvegfóliák, az iPhone 15 átlátszó tok és sok más, na de most nem ezért vagyunk itt. Nézzük is a meglepő Apple tények cikkünk 2. részét további meghökkentő adatokkal.
iphone 15 pro max üvegfólia

Újabb iPhone 15 infómorzsák: Ultra elnevezés, fonott USB-C kábel és más (vajon iPhone 15 Pro Max üvegfólia vagy iPhone 15 Ultra üvegfólia lesz a következő top termékünk neve?)

Mindjárt itt az iPhone 15 (és az iGlass iPhone 15 Pro Max üvegfólia, többek között), pontosabban már csak 3 hét választ el minket a megjelenéstől. Ahogy azonban az Apple-t ismerjük, 3 hét még rengeteg idő, hogy megannyi pletyka kapjon szárnyra. Most újabbak jelentek meg az iPhone 15 elnevezéséről, és egy fonott USB-C kábelről. Nos, hogy ebből mi lesz az igaz, az hamarosan kiderül, és mi is kíváncsian várjuk, hogy a legmenőbb iGlass termék idén az iPhone 15 Pro Max üvegfólia vagy az Ultrához készült változat lesz-e...
iphone 15 szilikon tok

5 dolog, amit nem tudtál az Apple-ről

Napról napra közeledünk az iPhone 15 széria, és az új iGlass kiegészítők, mint például az iPhone 15 szilikon tok megjelenéséhez. Az új iPhone-ok és a várva várt iGlass termékek - amelyek közül az iPhone 15 szilikon tok biztosan nagy dobás lesz, de psszt - bemutatásának közeledtével pedig mi mindig egy kicsit nosztalgikus hangulatba kerülünk, és ez most sincs másképp. Elvégre, az Apple már lassan 50 éves! Valószínűleg idősebb, mint a legtöbb itt olvasó. Ennyi év távlatából az Apple rengeteg hihetetlen élményt tudhat magáénak az évek során. Ezért összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket az Apple-ről, amiket valószínűleg még nem tudtál! Némelyik vicces, némelyik furcsa, némelyik pedig egyenesen lenyűgöző.
iphone 15 pro max üvegfólia

Az iOS 17 megakadályozza, hogy az appok feleslegesen lássák az összes fotódat, itt van, hogyan

Jön az iPhone 15 (és az iGlass iPhone 15 Pro Max üvegfólia, többek között, de ne szaladjunk ennyire előre), de az idei év sztárjai között ott szerepel maga az iOS 17 is, amely számos hasznos újítást hozott a jobb kiberbiztonságunk érdekében. Az iOS 17 egyik ilyen új adatvédelmi fejlesztése egy új, beágyazott fotó kereső a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, valamint, ami talán még érdekesebb, hogy immár figyelmeztetéseket kapunk arról, hogy mely alkalmazások rendelkeznek teljes hozzáféréssel a fotótárunkhoz. Nézd meg, hogyan korlátozhatod az iPhone Fotók alkalmazáshoz való hozzáférését az iOS 17-ben - olvasd el útmutatónkat, amíg az iPhone 15 Pro Max üvegfólia és az új széria megjelenésére várunk.
iphone 15 szilikon tok

A nagy iPhone kiegészítő körkép: mire van feltétlenül szükséged az új iPhone-od mellé? Útmutató az iPhone 15 szilikon tok megjelenése előtt

Mindjárt itt az új iPhone-széria, és tudjuk, hogy már sokan készültök beszerezni! Mi már nagyon várjuk az iPhone 15 szilikon tok és más iGlass kiegészítőink megjelenését, és mivel sokatoknak lesz most új iPhone-ja (akár ez az új, akár valamelyik régebbi), úgy gondoltuk, hogy egyrészt felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyire fontos egy ilyen nagy befektetés megfelelő védelme, másrészt segítünk eligazodni abban is, hogy pontosan milyen termékekre van feltétlenül szükség vadiúj telefonod mellé.
iphone 15 pro magsafe tok

Hoppá, még egy plusz 48MP-es kamera jöhet a meglévő mellé a jövő évi iPhone 16 Próban

Már égetően közel van az iPhone 15 széria (vele együtt pedig az iGlass 15 Pro MagSafe tok és egyéb kiegészítőink) megjelenése, de azoknak, akik szeretnek hosszú távon gondolkodni, érdemes a jövő évi iPhone-ról szóló hírekkel is lépést tartani. Nyugi, nemcsak az iPhone 15 Pro MagSafe tok termék készítése köt le, hanem ezekről is gondoskodunk. És hogy miért is érdemes? Nos, ha fontos számodra a profi fotózás, videózás, akkor ez a hír elgondolkoztathat azon, hogy frissíts-e idén, vagy várd meg a jövő évi iPhone 16 Prót...
iphone 15 szilikon tok

Nemcsak hogy USB-C-s lesz az iPhone 15, de még erősebb is lehet a csatlakozó

Egyre közeleg az iPhone 15 széria - és vele együtt olyan kiegészítőink, mint az iPhone 15 szilikon tok (stay tuned) - megjelenése, ezzel együtt pedig a pletykák is napról napra sűrűsödnek. Jelenleg szinte biztosra vehető, hogy az Apple a jövő hónapban az idei iPhone 15-ös termékcsaláddal áttér az USB-C-re, de most egy új jelentés azt sugallja, hogy még egy nagy lépéssel továbbléphet. Az elmúlt egy hétben több kiszivárgott fotó jelent meg, amelyek állítólag az iPhone 15 USB-C csatlakozó alkatrészeit mutatják. Ezek között szerepel maga a port, valamint több olyan chip is, amely az új csatlakozót táplálná. Ha már kiegészítők, akkor mi pedig az iPhone 15 szilikon tok és társaira készülünk, na de ugyanennyire érdekesek ezek az új, csatlakozóról szóló hírek is, nézzük is őket!
iphone 15 pro magsafe tok

Apple Watch X: Teljesen átalakulhat az okosóra a 10. évfordulója alkalmából

Közeleg a szeptember, és már mindenkit az iPhone 15 széria (és az iGlass iPhone 15 Pro MagSafe tok, reméljük) érdekel, de van azért itt más érdekes Apple termék is. Amíg nagy erővel munkálkodunk például az iPhone 15 Pro MagSafe tok termékünkön, mesélünk egy kicsit arról is, hogy a pletykák szerint az Apple Watch teljes dizájn átalakuláson mehet keresztül egy Apple Watch X nevű viselhető eszköz formájában...
iphone 15 magsafe tok

Ez az 5 iPhone app segít abban, hogy végre legyőzd a halogatást

Mindig sokan szeretitek az alkalmazás-ajánlóinkat, ezért most úgy döntöttünk, hogy amíg dolgozunk az iPhone 15 MagSafe tok és egyéb újdonságainkon, amik az új szériához készülnek, hozunk egy újabbat, ráadásul egy olyat, aminek biztos, hogy a szeptember közeledtével sokan tényleg hasznát veszitek majd! A halogatás a siker és a produktivitás óriási ellensége, és tudjuk, mennyire könnyű beleesni. Szerencsére azonban már ezellen is léteznek appok, amik segítenek legyőzni - mutatjuk is őket, próbáld ki a kedvenceidet és ne felejts el figyelni minket iPhone 15 MagSafe tok és más kiegészítőink megjelenésének apropóján sem.