iphone 15 pro max szilikon tok

Útmutató: így fotózz (jól) az iPhone-od Éjszakai üzemmódjával

Nagyjából mindenki tudja, hogy van éjszakai üzemmód az iPhone-ban. De hogyan is kell helyesen (ki)használni? Az éjszakai üzemmód megváltoztatta az iPhone képfelvételi képességét gyenge fényviszonyok között. A 2019-ben az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro sorozatban bevezetett éjszakai üzemmód a legtöbb iPhone-modell alapfunkciójává vált. Kivételt ezalól csak az iPhone SE termékcsalád képez, amelyből hiányzik az ezt a fotózási technikát támogató hardver. Szeretnéd megtanulni, hogyan használd? Olvass tovább, ha pedig már tudod, hogy egy nagyon jó éjszakai fotókat készítő iPhone lesz a következő telefonod, akkor már most érdemes beszerezned hozzá az iPhone 15 Pro Max szilikon tok kiegészítőt.
iphone 15 plus átlátszó tok

Várva-várt Apple újdonságok, amikre még ne számíts a szeptember 12-i iPhone bemutatón

Az Apple éves őszi eseményére szeptember 12-én, kedden kerül sor, amikor várhatóan bemutatja az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaládot (ha készülsz valamit beszerezni, akkor csak szólunk, hogy iPhone 15 Plus átlátszó tok és más tokjaink már most kaphatók), az Apple Watch Series 9-et és a második generációs Apple Watch Ultra-t. Néhány további új terméket is bemutathat, van azonban jó néhány olyan pletykált, várva-várt készülék, amelyekről mégsem várjuk, hogy ebben a hónapban megjelenjenek. Szóval, ha ezekre pályázol, még ne légy annyira izgatott.
iPhone 15 Pro Max tok

Biztosítsd be már most új iPhone-od jövőjét: az iPhone 15, 15 Plus/Pro és az iPhone 15 Pro Max tok már elérhetőek

Az új iPhone széria mindig is meghatározó szerepet játszott az egész okostelefon világában, és minden évben új innovációkkal, fejlesztésekkel lep meg bennünket. A szeptember 12-én bemutatkozó iPhone 15, 15 Plus/Pro és iPhone 15 Pro Max új csúcskészülékeknek ígérkeznek, és természetesen mindenkinek fontos - az esztétikai megjelenésük mellett - egy ilyen mértékű befektetés megfelelő és biztos védelme. Pláne, hogy az új széria még az eddiginél is drágábbnak ígérkezik. Az iGlass most olyan tokokkal állt elő, amelyekkel már most biztosíthatod jövőbeli iPhone-od védelmét és stílusos megjelenését. Ismerd meg ezeket a tőlünk megszokott magas minőségű MagSafe kompatibilis szilikon iPhone 15 Pro Max tok és a többi új modellre készült kiegészítőt, és készülj fel velünk az iPhone 15 széria érkezésére.
iphone 15 pro átlátszó tok

4 dolog, amit csak a Pro iPhone-osok használhatnak ki

Mik a legárulkodóbb jelei, hogy PRO iPhone-os vagy? Nos, ez egy életérzés, és nem is akármilyen kiváltságokkal jár. Például ha a tavalyi szériát vesszük, akkor első pillantásra azt gondolhatnád, hogy az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro ugyanolyanok. Hiszen kívülről majdnem ugyanúgy néznek ki - ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól. Persze, alapjában véve szinte minden okostelefon hasonló, és az Apple sem rukkolt elő óriási dizájn változásokkal az elmúlt jópár évben. Ezzel együtt az iPhone 14 Pro termékcsaládban sok minden van, ami megkülönbözteti a hagyományos iPhone 14-től. Ha iPhone Pro felhasználó vagy, akkor ezt az öt dolgot csak Te találod meg az iPhone-odon. Ha pedig már előre tudod, hogy idén szeretnél az lenni, akkor gondoskodj előre egy iPhone 15 Pro átlátszó tok beszerzéséről is.
iphone 15 plus szilikon tok

Jelek, hogy itt az ideje új iPhone-t venned

Bár nem kell mindig a legújabb iPhone-t megvásárolnunk, előbb-utóbb szükségünk lesz egy újabb készülékre való frissítésre. De néha nehéz eldönteni, hogy pontosan mikor érdemes frissíteni az iPhone-t. Vajon milyen gyakran érdemes ezt megtennünk, és honnan tudhatod, ha eljött az idő? Olvass tovább, hogy megtudd, ha pedig éppen idén jött el, akkor az új iPhone-hoz iPhone 15 Plus szilikon tok és egyéb új kiegészítőinket is megtalálod.
iphone 15 pro szilikon tok

“Jelentős áremelkedést” várnak a szeptember 12-én érkező iPhone 15 Prótól, itt van, miért (Az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk viszont már itt van, és elérhető áron)

Már csak alig egy hét van hátra az Apple szeptember 12-i (már hivatalosan is) iPhone 15 "Wonderlust" eseményéig, és egy új pletyka ma ismét azt sugallja, hogy az iPhone 15 Pro tényleg drágább lesz elődjénél. Méghozzá sokkal. A történet ezúttal a DigiTimes nevű ellátási lánc forráson keresztül érkezett, amely a változást két fő tényezőnek tulajdonítja. Vajon megéri majd Neked? Olvass tovább, mivel indokolt a még drágább iPhone és nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnket is, ha Téged már úgysem tántoríthat el tőle semmi (legfeljebb a hátlap csere áráról való félelem.)
iphone 15 plus tok

Útmutató: így tárold az iPhone-fotóidat, hogy még akkor se vesszenek el, ha elhagynád a telefonod

Ha a kamerád védelméről már gondoskodtál egy kameravédős kiegészítővel, mint például az új iPhone 15 Plus tok - amihez lassan jönnek az új iPhone-ok is - akkor a következő fontos kérdés az, hogyan is védd meg a fotóidat. Mert ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor valószínűleg Te is az iPhone-odat használod a fő, és egyetlen kamerádként. Ez nem is csoda, hisz az Apple folyamatosan fejleszti mind a szoftvert, mind a hardvert, hogy a lehető legjobb képeket készíthesd, még akkor is, ha nem vagy profi fotós. De mi történik akkor, ha több száz, sőt, több ezer fényképet tárolsz az iPhone-odon? Persze, ott is hagyhatod őket, de egy idő után fel kell szabadítanod egy kis helyet, az emlékektől pedig senki sem szeretne megválni. Ha nem akarod egyszerűen törölni az összes régebbi fotódat, akkor gyorsan készíthetsz róluk biztonsági másolatot a felhőben. Ez messze a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, mégis sokan nem tudják, hogyan is kell. Most itt van minden, amit tudnod kell!
iphone 15 pro max átlátszó tok

Nagy iPhone 15 Pro Max sikerre számítanak az elemzők, a periszkópos kamera lehet a legnagyobb dobás (mi pedig nagy iPhone 15 Pro Max átlátszó tok keresletre készülünk)

Az iPhone 15 Pro Max átlátszó tok termékünk iránti kereslet azt sejteti, hogy az elemzők nem tévednek, hogy slágerterméknek jósolják az új széria legprémiumabb tagját. Egyre közelebb kerülünk ugyanis az iPhone 15 termékcsalád hivatalos bejelentéséhez, mivel az Apple a pletykák szerint szeptemberben (pontosabban 12-én, ha hihetünk a híreszteléseknek) tart egy különleges sajtóeseményt. A pletykák szerint az iPhone 15 Pro Max lesz az egyetlen modell, amely a jobb optikai zoom érdekében periszkóplencsével rendelkezik majd. Ming-Chi Kuo elemző szerint pedig ezzel a legdrágább iPhone modell lesz a legkelendőbb.
iphone 15 pro max szilikon tok

Fogadjunk, hogy ezek még Neked sem tűntek fel az iPhone-odon

Oké, ha már megnézted az iPhone 15 Pro Max tok kiegészítőnket és további újdonságainkat, akkor itt az idő, hogy az iPhone-odba is egy kicsit jobban belenézz! Mert az iPhone-od valójában tele van olyan érdekes dolgokkal, amelyeket valószínűleg észre sem vettél. Igen, rengeteg olyan lenyűgöző dolog van elrejtve az iPhone-odban, amiről valószínűleg nem is tudtál. Akár új felhasználó, akár hardcore Apple-rajongó vagy, íme néhány szórakoztató apróság, amit megtalálhatsz az iPhone-odon, ha elég alaposan megnézed.
iphone 15 pro szilikon tok

Titán iPhone 15 Pro: mennyivel lesz könnyebb a korábbi rozsdamentes acélnál?

Szerencsére a mi iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk ismét szuper könnyű lett. Na de milyen nehéz lesz maga a készülék, vagyis inkább, milyen könnyű? Az iPhone 15 Pro ugyanis rozsdamentes acél helyett titánkeretet használ majd, és ennek köszönhetően a készülék észrevehetően könnyebb lesz. De mennyivel is?
iphone 15 magsafe tok

Trükközhet az Apple az USB-C sebességgel, milyen gyors is lehet valójában?

Oké, de milyen gyors porttal rendelkező iPhone-hoz is kell majd az az iPhone 15 MagSafe tok? Szinte már biztos, hogy az Apple teljes iPhone 15 termékcsaládja idén átáll a régóta várt USB-C-re. A közelmúltban megjelent pletykák sorozata azonban felcsillantotta a reményt, hogy az Apple talán a minimális USB-C szabványon túlmutató, gyorsabb töltési és adatátviteli sebességet biztosító portot tervez, legalábbis a drágább Pro modellekhez. Több jelentés is megjelent azonban arról, hogy az új iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek USB-C csatlakozói USB 2.0 adatátviteli sebességre lesznek korlátozva. Most egy újabb kiszivárogtató szólalt meg, nézzük, mik a fejlemények...
iphone 15 tok

Megvannak a végleges iPhone 15 színek? Nézd meg, melyiket választanád és milyen iPhone 15 tok kiegészítőt szerezhetsz be mellé

Szóval, először is, örömünkre már meg is található nálunk várva-várt iPhone 15 tok kiegészítőnk a webshopon! De milyen színű iPhone-okból is válogathatsz majd? Úgy néz ki, egy elég színes választékból, pedig volt idő, amikor elképzelhetetlen lett volna, hogy az iPhone-t a fekete/szürke, ezüst/fehér és az arany semleges árnyalatain kívül más színben is megvásárolhassuk. Szerencsére - oké, ez ízlés kérdése - az Apple az elmúlt években sokkal színesebb lett - és ez természetesen várhatóan folytatódik az őszi iPhone 15 kínálatban is.