iphone 13 tok

Milyen alkalmazások használják a pontos helyzetedet? Így nézd meg – és kapcsold is ki a biztonság kedvéért!

Sok iOS-alkalmazás alapértelmezés szerint az első megnyitáskor pontos helymeghatározási engedélyt kér. És könnyen előfordulhat, hogy elfelejted, hány vagy melyik alkalmazásnak adtál engedélyt. Íme, hogyan kapcsolhatod ki a pontos iPhone-helymeghatározást - kövesd guide-unkat a biztonságodért és ne feledkezz meg iPhone-od külső védelméről sem, melyhez most egy iPhone 13 tok kiegészítőt mutatunk.
iphone 13 pro max üvegfólia

Az iPhone 16 készülékek a hatalmas kamera fejlesztéseknek köszönhetően lesznek nagyobbak, állítják a pletykák

A jövő évi iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max megnövelt mérete egy új jelentés szerint olyan frissítéseket tesz lehetővé, mint a periszkópos teleobjektív kamera és a 12%-kal nagyobb fő kameraérzékelő. Ha ez igaz, akkor nem fogunk bánkódni az egyre növekvő telefonok miatt - görgess lejjebb, hogy megtudd, mit is jelentene mindez és nézd meg iPhone 13 Pro Max üvegfólia tippünket is, ha épp jövőre tervezel váltani.
iphone 11 tok

Hasznos iPhone beállítás, amit később megköszönsz magadnak: így automatizáld a képernyő elforgatását az egyes appokhoz

Neked is eleged van abból, hogy az iPhone képernyőjének tájolását bizonyos alkalmazásokhoz kézzel kell kikapcsolnod - mert egyébként zárolva, azaz mindig függőlegesen tartod? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan érheted el, hogy az iOS automatikusan elvégezze ezt helyetted. És ne feledkezz meg közben a telefonod védelméről sem, amelyhez lentebb egy iPhone 11 tok kiegészítőt is ajánlunk.
gyorstöltő kábel

Nem (vagy csak lassan) tölt az iPhone-od? Tippek és megoldások, valamint egy gyorstöltő kábel ajánlás az extra gyors sebességhez

Az iPhone-od nem töltődik, vagy lassan töltődik? Akár egy adott töltőkábellel, akár több kábellel/töltővel, akár időszakos problémákkal küzdesz, olvass tovább a lehetséges megoldásokért, amelyek segítségével kijavíthatod a normálisan feltöltődni nem akaró iPhone-t. Azt is megnézzük, mit tehetsz, ha az iPhone-od 80%-nál leáll a töltéssel, ugyanis ez is egy gyakran előforduló probléma. Végül, de nem utolsósorban egy gyorstöltő kábel kiegészítőt is mutatunk, amely garantálja, hogy a sebességgel többé ne legyen gondod, sőt, még szakadásmentes is.
iphone 14 pro tok

iPhone 14 vagy iPhone 14 Pro – Melyik most a jobb vétel? Összehasonlítás, legjobb funkciók és egy profi iPhone 14 Pro tok tipp

Az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro jelenleg az Apple legfrissebb és legjobb készülékei. A megfelelő iPhone 14 modell kiválasztása azonban nehéz döntés elé állíthat, ha éppen valamelyiken gondolkozol. Az iPhone 14 Pro nyilvánvalóan erősebb és praktikusabb, de olyan különbségeket is figyelembe kell venni, mint az ár az akkumulátor élettartama és a súly. Az alábbiakban mélyebben elmerülhetsz az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro közötti összehasonlításban - segítünk a választásban, és profi iPhone 14 és iPhone 14 Pro tok kiegészítőket is ajánlunk, ha a modell mellett már meghoztad a döntést és csak védened kell.
c adapter

USB – C adapter és az iPhone 15: ezt árulják el a legfrissebb pletykák

A C adapter és az iPhone, pontosabban az USB - C iPhone egykor lehetetlennek tűnt, de a legújabb pletykák szerint hamarabb jön, mint gondolnánk. A szabályozási herce-hurcák és a Lightning-csatlakozó korlátai közepette az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro várhatóan idén ősszel USB-C-re vált. Az alábbiakban a legfrissebb részleteket olvashatod arról, hogy mit tudunk eddig.
iphone üvegfólia

Az évtized eseménye jön az Apple számára? Minden, amire a 2023-mas WWDC-n számítunk

A 2023-mas WWDC-től már épp csak néhány nap választ el, és ez lehet az Apple legnagyobb és legfontosabb eseménye az elmúlt évtizedben. Az idei WWDC-n az Apple várhatóan az iPhone-felhasználók számára egy jelentős frissítést mutat be az iOS 17, az Apple Watch-felhasználók számára pedig egy újratervezett felületet a watchOS 10 formájában. A legjelentősebb újdonság azonban mégis a Reality Pro headset várható bejelentése AR és VR funkciókkal, valamint egy új xrOS szoftverplatformmal. Nézd meg, mire is számítunk pontosan és görgess lejjebb egy iPhone üvegfólia ajánlásért is, mert a biztonságos iPhone-ozás sosem maradhat el.
iphone tok

A digitális biztonság alapszabályai – Te hányat tartasz be? Teszteld magad és nézd meg iPhone tok ajánlásunkat is a külső védelemhez

A hacker eszközök egyre okosabbá válásával minden eddiginél fontosabb, hogy jó jelszóhasználati szokásokat tartsunk fenn - vagy kijavítsuk a gyenge pontjainkat. Ragadd meg az alkalmat arra is, hogy megoszd a legjobb biztonsági gyakorlatokat barátaiddal vagy családtagjaiddal, vagy nézd meg, hogy Te magad a helyzet magaslatán vagy-e cyberbiztonság téren. Íme néhány fontos módszer a jelszavak ellenőrzésére és a biztonság javítására, valamint egy iPhone tok javaslat a tökéletes külső védelemhez is.
applewatch fólia

Így használd az okosórád a stressz csökkentésére és a maximális kikapcsolódásra – Trükkök, alkalmazás- és AppleWatch fólia tippek

Akár a mindennapi életünkben visszatérő dologról, akár egy váratlan eseményről van szó, valamilyen formában mindannyian tapasztalunk stresszt és szorongást. Lehet, hogy nem is gondoltál rá, de ha van Apple Watchod, akkor van egy hasznos eszköz a csuklódon, amely segíthet egy kis nyugalmat és békét találni a stresszes mindennapokban. Kövesd végig, hogyan csökkentheted a stresszt és lazíthatsz az Apple Watch segítségével néhány módon - és mutatunk egy AppleWatch fólia kiegészítőt is, hogy az okosórád betörése miatti aggodalom se okozhasson plusz stresszt.
applewatch szíj

Így nézheted meg, milyen zónákba esik a pulzusod edzés közben és utána Apple Watch-on vagy iPhone-on (és a tökéletes AppleWatch szíj sportoláshoz)

A watchOS 9 és az iOS 16 hasznos egészség- és fitneszfunkciója, hogy az Apple Watch-on és az iPhone-on is láthatod a pulzusszámzónáidat. Olvass tovább, hogy megismerd, mit is jelentenek ezeket, hogyan láthatod a maximális pulzusszámodat, hogyan szerkesztheted manuálisan a zónáidat és még sok minden mást, például a tökéletes sportos AppleWatch szíj kiegészítőt is.
airpods pro tok

Luxus bőr AirPods Pro tok kiegészítőt mutatott be a Hermès, 780 euróért már a miénk is lehet

A Hermès francia luxus dizájner brand 2015-ben hivatalosan is együttműködött az Apple-lel, hogy egy különleges kiadású Apple Watch-ot dobjanak piacra a márka által tervezett szíjakkal. A két cég közötti partnerség a mai napig fennáll, s ezen kívül a Hermès más Apple-termékekhez is készít kiegészítőket. Ezúttal a márka egy új luxus bőr AirPods Pro tok kiegészítőt és nyakpántot dobott piacra.
iphone 14 plus magsafe tok

Nem túl elégedettek a felhasználók az iPhone 14 készülékeikkel – Megnézzük, miért lehet ez és egy iPhone 14 Plus Magsafe tok kiegészítőt is ajánlunk, ha Te mégis szereted

Egy új jelentésből kiderül, hogy az iPhone 14 felhasználók hogyan vélekednek okostelefonjaikról, és hogyan viszonyulnak az iPhone 4-ig visszamenőleg az elődökhöz. Bár az iPhone-eladások továbbra is erősek, az új adatok szerint az iPhone-elégedettség csökkenése több mint egy évtizede nem volt ennyire nagy, továbbá megmutatja a valaha volt legmagasabb és legalacsonyabb értékelést kapott iPhone-okat, és még sok mást is. Nézzük is az eredményeket és az okokat, valamint mutatunk egy iPhone 14 Plus Magsafe tok kiegészítőt is, ha Te azért elégedett vagy vele és szeretnél sokáig vigyázni rá.