iphone 14 pro átlátszó tok

Az Apple betiltotta a ChatGPT használatát, mégis úgy gondolják, hogy az AI átalakítja az iPhone-t – Mit hozhat a jövő?

Nemrég derült fény arra, hogy az Apple betiltotta dolgozói számára az olyan AI-eszközök használatát, mint az OpenAI - ChatGPT, ez azonban nem jelenti azt, hogy a vállalat nem dolgozik szorgalmasan a saját generatív AI tervein. Csak május első három hetében az Apple 28 új, mesterséges intelligenciával foglalkozó állást hirdetett meg, mivel vezető mérnököket, kutató tudósokat, speciális projektmenedzsereket és másokat keres. A nagy képet tekintve a vállalat azt mondja, hogy a generatív AI várhatóan "átalakítja az Apple mobil számítástechnikai platformjait". Hogy mit is jelenthet ez a jövőre nézve? Olvass tovább és görgess lejjebb egy iPhone 14 Pro átlátszó tok tippért is a biztonságos olvasáshoz.
iphone 14 plus átlátszó tok

Néhány hét és bemutatkozik az iOS 17 – Minden, amit eddig tudunk

Akár hiszed, akár nem, az iOS 17 kevesebb mint egy hónap múlva, a WWDC-n, június 5-én érkezik. Ez jelenti az Apple legnagyobb szoftverfrissítését az iPhone-felhasználók számára, és általában tele van új funkciókkal és változásokkal. Olvass tovább, mert összeszedtük, mit mondanak jelenleg a pletykák az iOS 17 új funkcióiról és egyebekről, és görgess lejjebb egy iPhone 14 Plus átlátszó tok ajánlásért is, mert a biztonságos iOS 17-ezésről fontos már előre gondoskodni.
mágneses telefon töltő

A legjobb mágneses telefon töltő a MagSafe kompatibilis iPhone-odhoz

Kezdjük az igazsággal: a vezeték nélküli töltés sok szempontból még nem hatékony. Sokak szerint a mágneses telefon töltő lassabban tölti fel a telefont, mintha kábelt használnánk, több energiát fogyaszt, és a töltőpadon való közel tökéletes igazítás szükséges ahhoz, hogy egyáltalán működjön. De a hiányosságoktól eltekintve, egyszerűen annyira, de annyira kényelmes! Így amikor az Apple egy mágnesgyűrűvel egészítette ki az iPhone 12 készüléket, és a "MagSafe" elnevezést adta neki, a dolgok sokkal érdekesebbé váltak.
iphone 12 pro max kameravédő

10 iPhone trükk, amit Neked is kötelező ismerned 2023-ban

Az iPhone számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, de még hatékonyabbá teheted az okostelefonodban rejtőző iPhone hackek és trükkök feloldásával. Több száz ilyen titkos funkció létezik, de íme a mi kis válogatásunk a legjobb iPhone-hackek közül, amiket Neked is ismerned kell 2023-mas iPhone-osként - és íme a kedvenc iPhone 12 Pro Max kameravédő ajánlásunk is lentebb a biztonságos trükközés érdekében.
iphone 14 pro max átlátszó tok

Ezek a tulajdonságok teszik kiemelkedővé az iPhone 14 Pro Maxot – Tapasztalat, újítások, iPhone 14 Pro Max átlátszó tok tipp és sok más

Az iPhone 14 Pro Max-ot okos Dynamic Island bevágása, a nagy teljesítményű kamerái, az Always On kijelzője és a szuper hosszú akkumulátor-üzemideje a jelenleg egyik legjobb telefonná teszik, amit csak pénzért megvásárolhatsz. Most elmondjuk, miért is gondoljuk még így és mutatunk egy tökéletes kiegészítőt is mellé, az iPhone 14 Pro Max átlátszó tok termékünket.
mágneses gyorstöltő

iPhone appok, amik segítenek, hogy egész évben produktív maradj

Úgy vetted észre, hogy nem vagy olyan produktív, mint amilyen lehetnél? Vannak olyan különleges projektjeid vagy napi rutinjaid, amelyeket szeretnél elvégezni, de nem tudod, hogyan? Nézz meg néhány olyan alkalmazást, amelyeket idén nyárra találtunk, hogy segítsenek nyomon követni és elérni a napi, heti és havi szinten kitűzött feladatokat és célokat még a "lazább" szezonban is - és ne feledkezz meg közben az iPhone mágneses gyorstöltő kiegészítődről sem.
iphone 13 mini kameravédő

Élet az iPhone 13 minivel – A kis telefon, ami valóban jó (és egy iPhone 13 mini kameravédő tok ajánlás, ha Neked is ilyened van)

Megjelenésekor az iPhone 13 mini tisztességes teljesítményével, kiváló képminőségével és egyedi formavilágával nyűgözött le - de vajon 2023-ban még mindig jó vétel-e a kis iPhone? Az iGlass újra megnézte a 2021-es mini modellt, és kiderül, hogy érdemes-e még megvenni vagy megtartani. És persze egy iPhone 13 mini kameravédő tokot is ajánlunk, ha már ilyened van és csak a védelme a kérdés.
magsafe iphone töltő

Fedezd fel a Magsafe iPhone töltő előnyeit – A biztonságos és kényelmes töltés élménye

Az iPhone-ok töltése mindig is fontos szerepet játszott az életünkben. A hagyományos töltők mindig jól szolgáltak minket, de most itt van egy új generáció: a Magsafe iPhone töltő. Ez az innovatív töltési megoldás megváltoztatja a töltési élményt, és számos előnnyel jár. A mai cikkünkben felfedezzük a Magsafe iPhone töltő legfontosabb előnyeit és azt, hogy miért érdemes lehet beszerezni egyet. Ha Te is azok közé tartozol, akik még mindig szkeptikusak a MagSafe töltővel kapcsolatban, akkor ez a cikk kifejezetten Neked szól! Olvass tovább, hogy megtudd az összes pro és kontra érvet a MagSafe töltéssel kapcsolatban, hogy biztosítsd a jól informált vásárlást.
iphone 13 pro max kameravédő

Az iPhone 15 és a 15 Plus ugyanúgy 48 MP-es kamerát kaphatnak, mint a Pro modellek

Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég elemzője szerint az idén megjelenő iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek 48 megapixeles hátsó kameraobjektívvel lesznek felszerelve. Nézzük is, mit jelent ez pontosan és egy iPhone 13 Pro Max kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-ok kameráján, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.
iphone 14 plus kameravédő

iPhone 16 gyors összefoglaló: minden, ami eddig kiderült a 2024-es iPhone-ról

Bár még az iPhone 15 modellek sem jelentek meg, máris pletykák keringenek az iPhone 16-ról, és amit hallunk, az kezd egyre izgalmasabb lenni. 2024 lehet az az év, amikor az Apple finomít néhány iPhone-modell dizájnján, és az Apple olyan funkciókat vehet át, mint a szilárdtest gombok, amelyekről eredetileg az iPhone 15 Pro esetében pletykáltak, valamint a saját modemchip. Olvass tovább, mert összegezzük, amit eddig tudunk és egy iPhone 14 Plus kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-okon, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.
iphone kameravédő

A jövő héten érkezik az iOS 16.5 – Minden, amit tudunk

Hat hét bétatesztelés után az Apple a jövő héten végre kiadja az iOS 16.5-öt a nagyközönség számára. Ez lesz az utolsó nagyobb iOS 16 frissítés, amelyet az Apple az iOS 17 júniusi WWDC-n történő bejelentése előtt ad ki. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mi az újdonság az iOS 16.5-ben, és mikorra várható a megjelenése és egy iPhone kameravédő tippet is adunk lentebb az iPhone-od egyik legdrágább részének védelméhez.
iphone 13 kameravédő

Mi történt a hajlékony iPhone-nal?

Az Apple versenytársai, mint például a Samsung, már egy ideje próbálkoznak az összehajtható okostelefonok és táblagépek piacra dobásával. És bár ez egy hiánypótló piac, a pletykák szerint az Apple belsőleg is kísérletezik ezzel az ötlettel. Egyelőre nem tudjuk, hogy a vállalat mikor, vagy hogy bemutat-e egyáltalán összecsukható iPhone-t vagy iPadet - de olvass tovább, mert részletezzük, amit eddig tudunk és egy iPhone 13 kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-okon, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.