airpods pro tok

A legdrágább AirPods nem kapja meg az adaptív audiót és a “Siri” parancsot (de az AirPods Pro igen, úgyhogy itt egy AirPods Pro tok ajánlás is)

Az AirPods felhasználók számára az Apple a múlt héten a WWDC-n egy figyelemre méltó új funkciót jelentett be, az adaptív audiót. Ez a funkció az Adaptív átlátszóság mód bővítése, amely az átlátszóságot és az aktív zajszűrést ötvözi. Az Adaptive Audio azonban csak a második generációs AirPods Pro készülékkel érhető el... számos más új AirPods funkcióval együtt. Nos, a jó hír az, hogyha 2. generációs AirPods Pród van, akkor Te kiélvezheted (reméljük, ebben az esetben egy AirPods Pro tok kiegészítő beszerzéséről is gondoskodtál már). Ha pedig a legdrágább AirPods-od van, akkor nézzük, mik a kilátások az új funkciókat illetően.
iphone 14 tok

Az iPhone képes lesz megszólalni a Te, vagy hozzátartozóid hangján mindössze 15 perc hang-tréning után

Az idén érkező iOS 17 hozzáférhetőségi frissítések előzetese részeként az Apple bejelentette az Élő beszéd és a Személyes hang (Personal Voice) nevű új funkciókat. A Live Speech lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beírják, amit mondani szeretnének, a telefon pedig kimondja azt. A Personal Voice viszont egy olyan lehetőség, amellyel a beszédképességük elvesztésének veszélye által fenyegetett emberek létrehozhatnak és elmenthetnek egy olyan hangot, amely úgy hangzik, mint ők. Nézzük is, hogyan próbálhatod ki és egy iPhone 14 tok tippet is adunk a biztonságos iPhone-ozáshoz, ha egy új iPhone tulajdonosa vagy.
iphone üvegfólia

2025 végéig megérkezhet az Apple Vision Pro szemüveg pénztárcabarát(abb) verziója

Az Apple a múlt heti WWDC-n hivatalosan is bejelentette új Vision Pro szuperszemüveget, azaz az első térbeli számítógépét - beleértve a borsos 3500 dolláros árcédulát is. A Vision Pro a tervek szerint csak valamikor 2024 elején jelenik meg, de az Apple állítólag már keményen dolgozik a termék megfizethetőbb változatán is... Nézd meg, mikorra is várjuk és görgess lejjebb az iPhone üvegfólia tippünkért is, hogy szeretett telefonodon továbbra is nyugodt szívvel olvashass az ilyen újdonságokról.
iphone üvegfólia

iOS 17: Journal alkalmazás, jobb autocorrect, StandBy és sok más életminőség-javító funkció érkezik a frissítéssel

Hivatalosan is bejelentésre került az Apple iOS 17, amely a várakozásoknak megfelelően a WWDC 2023 keynote színpadán debütált. A kiemelt újítások közé tartoznak az új biztonsági funkciók, a beépített naplózó alkalmazás, az új Standby üzemmód, az újratervezett névjegykártyák, a jobb autocorrect és hangátírás, valamint az élő FaceTime hangposta. És a "Hey Siri"-ből mostantól kihagyhatod a "hey"-t. Nézzük is bővebben az iOS 17 újdonságait, valamint a kompatibilis készülékek listáját. Ha pedig a Tiéd is az, akkor mielőtt tovább görgetsz, gondoskodj egy iPhone üvegfólia beszerzéséről is, hogy be ne törjön a kijelződ, mielőtt megérkezne a frissítés.
iphone tok

Íme az Apple Vision Pro, az Apple várva-várt kevert valóság szemüvege – Ezt mondják az első kipróbálók

Elérkezett a várva-várt pillanat, amit mi az iGlass-nél iPhone tok és Apple kiegészítők gyártóiként kiemelten nagy izgalommal figyeltünk: az Apple hivatalosan is bemutatta az Apple Vision Pro headsetet, azaz az új kiterjesztett valóság platformját egy vegyes valóság headset formájában. Az Apple szavaival élve: "ez az első olyan eszköz, amin keresztül nézünk, nem pedig ránézünk." Az eszköz állítólag digitális tartalmakat kever a minket körülvevő térbe - a vállalat ezt az új technológiát térbeli számítástechnikának nevezi, és, csak hogy néhány korai véleményt említsünk: sokak szerint ez az eszköz az Apple legnagyobb dobása az iPhone óta, a metaverzum életre keltése és a vegyes valóság jövője. Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan mit is tud ez az eszköz, mennyiért juthatunk hozzá és mit mondtak róla az első tesztelők.
iphone 14 tok

Így készíts interaktív ellenőrző listát a Jegyzetek alkalmazásban – Szuper hasznos iPhone guide bevásárló-, kívánság-, teendő- és más listákhoz

Az Apple az iOS és az iPadOS legújabb verzióiban sokkal hasznosabbá és jobbá tette a Jegyzetek alkalmazást, és számos olyan funkciót adott hozzá, amelyeket a rivális jegyzetalkalmazások már egy ideje kínálnak. Az egyik ilyen funkció az ellenőrzőlisták készítésének lehetősége. Mutatjuk, hogyan működik, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet és egy iPhone 14 tok tippet is adunk a biztonságos jegyzeteléshez és iPhone-ozáshoz, ha egy új iPhone tulajdonosa vagy.
iphone üvegfólia

Így hallgass YouTube videókat lezárolt iPhone-on ingyen, harmadik alkalmazás nélkül – Tutorial és iPhone üvegfólia tipp a biztonságos iPhone-ozáshoz

Az iPhone-on a YouTube videók háttérben történő hallgatásához általában YouTube Premium előfizetésre vagy valamilyen kétes eredetű, reklámokkal teli harmadik féltől származó videólejátszó applikációra van szükség, de van egy szuper hasznos megoldás, amely lehetővé teszi, hogy akkor is hallgathass egy videót, amikor az iPhone le van zárva vagy a videó a háttérben fut. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan működik és ne feledkezz meg az iPhone üvegfólia kiegészítőd beszerzéséhez sem a biztonságos zenehallgatáshoz és máshoz!
iphone 14 pro max tok

Mostmár tényleg ideje lenne az összecsukható iPhone-nak? A Motorola szerint a vásárlóik az Apple-ről váltanak Razr-re

Azt már tudjuk, hogy az Apple nem ugrik egyből rá a legújabb divathullámokra, így míg a Samsung elkapkodta az összehajtható okostelefonokat, addig a cupertinói vállalat nem sietett összehajtható iPhone-t kínálni, csak hogy "ilyen is legyen". De mivel a Motorola rámutatott, hogy egyre több iPhone-felhasználó hagyja ott az Apple-t, hogy az összecsukható telefonjait vásárolja, a visszajelzések pedig ha tetszik, ha nem, arra mutatnak, hogy a Motorola Razr végre tényleg egy elfogadható formai és gyakorlati megoldást hozott el, a nyomás kezd élesedni. Nézd meg, mit tudunk eddig a hajlékony iPhone-ról és görgess lejjebb iPhone 14 Pro Max tok ajánlásunkért is, ha Te még maradsz egy ideig a hagyományos és jól bevált iPhone-nál.
applewatch szíj

Kardiófitneszszint: így figyelmeztet az okosórád vagy a telefonod, ha veszélyesen rossz kondiban vagy – eláruljuk, hogyan nézd meg (és AppleWatch szíj tippet is adunk a sportolás mellé)

Az Apple Watch egyik értékes, ám kevésbé ismert egészségügyi funkciója a kardió fitnesz. A mérés alapja a VO2 max, amelyet az Apple Watch három konkrét edzés rögzítésekor tud megbecsülni. Kövesd végig útmutatónkat, hogyan használhatod a Cardio Fitness funkciót az Apple Watch-on és az iPhone-on, beleértve azt is, hogy miért fontos, hogyan állíthatod be, és hogyan mérheted/nézheted meg a kardiófitnesz szinteket. Mindemellé pedig egy szuper, sportos és stílusos AppleWatch szíj kiegészítőt is mutatunk a teljes élmény érdekében.
applewatch szíj

Utolsó pillanatos WWDC 2023 pletykák: iOS 17, watchOS 10, közvetítés és más

Végre elérkezett a nagy nap, hamarosan kezdődik a WWDC 2023, ami az évtized eseménye lehet az Apple számára - a vállalat bejelentéseit minden eddiginél nagyobb várakozás övezi. A helyi idő szerint hétfő reggeli nyitó keynote előtt most itt van néhány utolsó pillanatban felröppent pletyka és ízelítő. Az alábbiakban olvashatod a legfrissebb híreket az iOS 17-ről, a watchOS 10-ről, az Apple Reality Pro headsetről és még sok másról, és egy AppleWatch szíj tippet is adunk, ha számodra is a watchOS az egyik legjobban várt bejelentés okosóra-tulajdonosként.
iphone 13 tok

Milyen alkalmazások használják a pontos helyzetedet? Így nézd meg – és kapcsold is ki a biztonság kedvéért!

Sok iOS-alkalmazás alapértelmezés szerint az első megnyitáskor pontos helymeghatározási engedélyt kér. És könnyen előfordulhat, hogy elfelejted, hány vagy melyik alkalmazásnak adtál engedélyt. Íme, hogyan kapcsolhatod ki a pontos iPhone-helymeghatározást - kövesd guide-unkat a biztonságodért és ne feledkezz meg iPhone-od külső védelméről sem, melyhez most egy iPhone 13 tok kiegészítőt mutatunk.
iphone 13 pro max üvegfólia

Az iPhone 16 készülékek a hatalmas kamera fejlesztéseknek köszönhetően lesznek nagyobbak, állítják a pletykák

A jövő évi iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max megnövelt mérete egy új jelentés szerint olyan frissítéseket tesz lehetővé, mint a periszkópos teleobjektív kamera és a 12%-kal nagyobb fő kameraérzékelő. Ha ez igaz, akkor nem fogunk bánkódni az egyre növekvő telefonok miatt - görgess lejjebb, hogy megtudd, mit is jelentene mindez és nézd meg iPhone 13 Pro Max üvegfólia tippünket is, ha épp jövőre tervezel váltani.