iphone 13 pro max kameravédő

Az iPhone 15 és a 15 Plus ugyanúgy 48 MP-es kamerát kaphatnak, mint a Pro modellek

Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég elemzője szerint az idén megjelenő iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek 48 megapixeles hátsó kameraobjektívvel lesznek felszerelve. Nézzük is, mit jelent ez pontosan és egy iPhone 13 Pro Max kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-ok kameráján, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.
iphone 14 plus kameravédő

iPhone 16 gyors összefoglaló: minden, ami eddig kiderült a 2024-es iPhone-ról

Bár még az iPhone 15 modellek sem jelentek meg, máris pletykák keringenek az iPhone 16-ról, és amit hallunk, az kezd egyre izgalmasabb lenni. 2024 lehet az az év, amikor az Apple finomít néhány iPhone-modell dizájnján, és az Apple olyan funkciókat vehet át, mint a szilárdtest gombok, amelyekről eredetileg az iPhone 15 Pro esetében pletykáltak, valamint a saját modemchip. Olvass tovább, mert összegezzük, amit eddig tudunk és egy iPhone 14 Plus kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-okon, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.
iphone kameravédő

A jövő héten érkezik az iOS 16.5 – Minden, amit tudunk

Hat hét bétatesztelés után az Apple a jövő héten végre kiadja az iOS 16.5-öt a nagyközönség számára. Ez lesz az utolsó nagyobb iOS 16 frissítés, amelyet az Apple az iOS 17 júniusi WWDC-n történő bejelentése előtt ad ki. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mi az újdonság az iOS 16.5-ben, és mikorra várható a megjelenése és egy iPhone kameravédő tippet is adunk lentebb az iPhone-od egyik legdrágább részének védelméhez.
iphone 13 kameravédő

Mi történt a hajlékony iPhone-nal?

Az Apple versenytársai, mint például a Samsung, már egy ideje próbálkoznak az összehajtható okostelefonok és táblagépek piacra dobásával. És bár ez egy hiánypótló piac, a pletykák szerint az Apple belsőleg is kísérletezik ezzel az ötlettel. Egyelőre nem tudjuk, hogy a vállalat mikor, vagy hogy bemutat-e egyáltalán összecsukható iPhone-t vagy iPadet - de olvass tovább, mert részletezzük, amit eddig tudunk és egy iPhone 13 kameravédő ajánlást is adunk, ha Te még nem a jövőbeli iPhone-okon, hanem a jelenlegid megvédésén gondolkozol.
privacy védőfólia

Hatalmas kedvezmények az iGlass 7. születésnapja alkalmából, mutatjuk, mire érdemes most lecsapni: iPhone tok, privacy védőfólia és sok más

Születésnapunk van, mégis Titeket lepünk meg egy szuper hírrel! 7 évesek lettünk ezen alkalomból pedig hatalmas, akár 70%-os kedvezménnyel csaphattok le termékeinkre vasárnap éjfélig. Mutatjuk, milyen prémium kiegészítőkre érdemes most lecsapnod iPhone-od és egyéb Apple eszközeid védelméhez és stílusosabbá tételéhez: privacy védőfólia, iGlass Case tokok és sok más is elképesztő áron kapható most. Ne maradj le, most iGazán érdemes betárazni!
iphone 12 pro kameravédő

Szabadítsd fel az iPhone-od tárhelyét ezekkel az egyszerű trükkökkel – Gyors tippek és egy iPhone 12 Pro kameravédő funkciós tok ajánlás a külső tisztaság biztosítsásához is

Az iPhone-ok általában gyorsak és megbízhatóak, azonban ha túl sok alkalmazást, fotót és egyebet tárolsz rajtuk, előbb-utóbb megtelnek és lassulni kezdenek. Ha szeretnél tenni az ügy érdekében, nézzük meg, hogyan tisztíthatod meg az iPhone-od tárhelyét pár egyszerű trükkel. Görgess lejjebb a tippekért és egy iPhone 12 Pro kameravédő tok ajánlóért is, hogy ne csak belülről, de kívülről is biztos legyen az iPhone-od tisztasága.
iphone 12 kameravédő

A valaha volt legnagyobb képernyőket kaphatják majd az iPhone 16 Pro modellek – Találgatások, jelentések és egy iPhone 12 kameravédő tok ajánlás a régebbi modellek tulajdonosainak

A jövő évi iPhone 16 Pro modellek minden idők legnagyobb iPhone-képernyőjével rendelkeznek majd Ross Young, a kijelzőkkel foglalkozó, igen megbízható tapasztalatokkal rendelkező elemző szerint. Ezek a modellek a hírek szerint a notchot is elhagyják a képernyő alatti Face ID javára. Bár Young kezdetben nem pontosította a pontos méreteket, amikor az egyik Twitter-felhasználó felkerekítette Ross számadatait egy jelentős számjegyre, azt válaszolta, hogy elég pontosak... Nézzük is, mennyi is az annyi és mutatunk egy iPhone 12 kameravédő funkciós tok ajánlás azoknak, akik biztonságban várnának még a 16-os szériára.
iphone 14 kameravédő

Így alkalmazd ugyanazokat a szerkesztéseket egyszerre több fotón az iPhone-odon – Lépésről lépésre guide és egy iPhone 14 kameravédő funkciós tok a biztonságos fotózáshoz

Egyszerű, mégis szuper hasznos és elengedhetetlen tipp mindazoknak, akik valamilyen okból - például egy videóhoz, albumhoz, social mediára vagy csak úgy - egyszerre több fotót vagy videót szeretnének pontosan ugyanolyanra szerkeszteni iPhone-on. És egy iPhone 14 kameravédő funkciós tok ajánlás azoknak, akik a fotózást is biztonságban tennék.
iphone 14 pro max védőfólia

5 hasznos iPhone alkalmazás 2023 májusára – Új böngésző, fantasztikus kamera app és más (+ egy iPhone 14 Pro Max védőfólia ajánlás)

Ebben a cikkben az elmúlt havi legjobb iPhone-alkalmazások bemutatását taglaljuk egy mini-értékeléssel és néhány tippel, meglátással az egyes alkalmazásokkal kapcsolatban. Reméljük, élvezni fogod őket - és ne feledkezz meg közben az iPhone 14 Pro Max védőfólia kiegészítődről sem.
iphone 14 plus üvegfólia

Igaz: az iMessage jön Windows 11-re

5 szó, amit sosem gondoltunk volna, hogy majd leírunk. A Microsoft a napokban jelentette be, hogy az iMessage-támogatás bevezetése folyamatban van a Windows 11 eszközökre. Mikor kapod meg, és hogyan fog működni? Merüljünk el a részletekben és görgess lejjebb egy privacy iPhone 14 Plus üvegfólia tippért is, hiszen Te sem szeretnéd, hogy azokat az iMessageket bárki csak úgy olvassa...
iphone 13 mini védőfólia

Gondoltad volna? Ismét a Safari lett a világ második legnépszerűbb böngészője – Igen, asztali gépen is

A Safari az Apple webböngészője, amely minden Mac, iPhone és iPad készülékre már alapból telepítve van. Ennek ellenére tavaly a világ legnépszerűbb webböngészőinek rangsorában elvesztette a második helyet a Microsoft Edge-dzsel szemben. Az új adatok azonban azt mutatják, hogy az Apple webböngészője ismét megelőzte az Edge-et, és ismét a második helyen áll a világ legelterjedtebb asztali webböngészőinek rangsorában. Gondoltad volna, hogy mennyien görgetik asztali gépről is? Olvass tovább, hogyan is alakult pontosan a lista és nézd meg iPhone 13 mini védőfólia tippünket is a kívülről is biztonságos böngészéshez.
iphone 14 védőfólia

Az iPhone unalmas? Lehet, de nem váltunk Androidra… elmondjuk, miért (+ ajánlunk egy iPhone 14 védőfólia kiegészítőt is, ha Te is maradsz az iPhone-nál)

Míg korábban az Apple volt az a technológiai vállalat, amelytől mindannyian azt vártuk, hogy megújul és izgalmas, új változásokat hoz a mobiltelefonok piacára, az utóbbi években az iPhone dizájnja vitathatatlanul inkább.... unalmassá vált. Igen, kimondjuk. Az iPhone dizájnja unalmas. Minden évben ugyanaz a dizájn. És talán azért, mert a dizájn egyszerűen működik. Miért változtatnánk azon, ami nem romlott el, nem igaz? De az összecsukható telefonok és a 200 megapixeles fő kamerák világában az iPhone jól bevált dizájnja kezd kissé elavultnak tűnni. Tudjuk, hogy minden egyes éves modell nagy valószínűséggel nagyjából úgy fog kinézni, mint a tavalyi - talán egy-két új funkcióval és itt-ott egy kis javulással. Idén legalább végre kapunk USB-C-t. Mégsem váltunk vissza Androidra. Itt van, hogy miért. És nézd meg az iPhone 14 védőfólia kiegészítőnket is, mert egy esetleges törött iPhone miatt valószínűleg Te sem szeretnél váltani...