airpods-szilikon-tok

Lehallgatás az AirPods Live Listen funkciójával: legális-e, és egyáltalán, hogyan működik? (+ AirPods szilikon tok, hogy biztonságban “kémkedhess”)

Oké-oké, senkit sem szeretnénk kémkedésre buzdítani, de azért érdekességképp sem utolsó ismerni ezt a funkciót... Tudj meg mindent az Apple Live Listen szolgáltatásáról, többek között arról, hogyan használd, mit tegyél, ha nem működik nálad, és hogy legális-e egyáltalán a lehallgatás az AirPods segítségével, ha pedig már itt vagy, szerezz be egy AirPods szilikon tok kiegészítőt is.
iPhone 13 Pro Max üvegfólia

Az iPhone Ultra: Minden, amit az Apple 2024-es csúcskategóriás iPhone 16-járól tudunk

A hírek szerint Apple 2024-ben bevezethet egy új, csúcskategóriás iPhone 16 "Ultra" készüléket, amelyet az iPhone 16, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max mellett értékesítenének, mint egy még drágább, funkciógazdagabb opciót. Nos, ha még nem tudod, mikor válts iPhone-t, akkor érdemes megnézned ezt a kitekintőt, mert lehet, hogy éppen ezt lesz majd érdemes megvárnod. Nézzük is, mit tudunk róla eddig. Ha éppen azért olvasod ezt a cikket, mert csak jövőre tervezel majd iPhone-t váltani, akkor először is biztosítsd be, hogy jelenlegi készüléked minél tovább megőrizze tökéletes állapotát például egy iPhone 13 Pro Max üvegfólia beszerzésével.
iphone 13 pro magsafe tok

Határ a csillagos ég? Az iPhone 15 Pro áremelkedést hozhat magával

Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég technológiai elemzője szerint az Apple következő generációs iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max valószínűleg drágább lesz, mint a korábbi Pro modellek. Nézzük is meg, mennyi is lehet majd az annyi... ha pedig már most valamilyen Pro modellt használsz, akkor ne felejts el lejjebb görgetni az iPhone 13 Pro MagSafe tok és más modellekhez való védőtokok és fólia tippekért sem.
magsafe tok

A legjobb iPhone-kiegészítők, melyekre szükséged van a felhasználói élmény kimaxolásához – Kijelzővédők, MagSafe tok és sok más

Ha a legjobb Apple-kiegészítőket keresed a felhasználói élmény fokozásához, akkor a legjobb helyen jársz. A piacon lévő rengeteg lehetőség mellett könnyű belezavarodni, hol is kezdjük. Akár a telefonod tökéletes védelméhez, akár a készülék gyorsabb töltéséhez keresed az igazit vagy inkább egy MagSafe tok kiegészítőre vadászol, biztosan van olyan kiegészítő, amelyik megfelel az igényeidnek - még hozzá egy helyen. Ebben a cikkben a ma kapható legújabb és legjobb ár-érték arányú iPhone-kiegészítők közül mutatunk be néhányat, hogy megalapozott döntést hozhass arról, melyikbe érdemes beruháznod.
iphone 14 átlátszó tok

iPhone 14: íme az összes szín, amelyből jelenleg választhatsz (És megmutatjuk azt is, melyik iPhone 14 átlátszó tok segít kiemelni a szépségét)

Ha iPhone 14 vagy iPhone 14 Pro készüléket tervezel vásárolni, az egyik nagy döntés, amit meg kell hoznod, az kétségkívül az, hogy milyen színt vegyél. Az alábbiakban áttekintjük az Apple teljes zászlóshajó-családjának színválasztékát, beleértve a nemrég bejelentett sárga iPhone 14-et is, és megmutatjuk azt is, melyik iPhone 14 átlátszó tok most a legjobb kiegészítő, amit választhatsz hozzá.
iphone 13 mini magsafe tok

Hat új országban, köztük Magyarországon is teszteli az Apple a megújult Térképek alkalmazást

Az Apple jelenleg teszteli az újratervezett és átépített Apple Maps élményének jelentős kiterjesztését az új felhasználókra Európa-szerte. Nézd meg, mit is jelent ez az újítás itthon és ne felejts el lejjebb görgetni az iPhone 13 mini MagSafe tok és egyéb kiegészítő-ajánlásainkért!
iphone védőüveg fólia

Az Apple Music javára válhat a Spotify eddigi legnagyobb átalakulása

A napokban a Spotify bejelentette az eddigi "legnagyobb evolúcióját", egy új, TikTok-stílusú Home feedet, amely egyetlen feedben egyesíti a zenét, podcastokat, hangoskönyveket és egyebeket. Az újratervezés meglehetősen sok kritikát kapott a zenerajongóktól - és ez komoly lehetőséget jelenthet az Apple Music számára. Mint iPhone védőüveg fólia szerelmesek, természetesen mi egy kicsit az Apple Music felé hajlunk, de a Spotify rajongókat is teljesen megértjük. Most viszont kicsit megváltozhat az utóbbi tábor véleménye...
iphone 12 átlátszó tok

Új emojikkal és 5G funkciókkal mutatkozott be az iOS 16.4 harmadik publikus bétája

Az iOS 16.4 béta 3 keddi fejlesztői kiadását követően az Apple most a harmadik iOS 16.4 nyilvános bétaverziót is kiadta az Apple Beta Software Programban regisztrált felhasználók számára. A frissítés több új funkciót és változást hoz az operációs rendszerhez, többek között új emoji karaktereket és 5G funkciókat. Nézzük is, mik ezek az újdonságok, a cikk végén pedig mutatunk egy iPhone 12 átlátszó tok tippet is, amit beszerezhetsz, amíg vársz a frissítésre!
iphone 14 szilikon tok

Új, sárga színt mutatott be az Apple az iPhone 14-hez és a 14 Plushoz (Mi pedig még azt is tudjuk, melyik hozzá a tökéletes iPhone 14 szilikon tok)

Az Apple ma bejelentette az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus új, sárga színváltozatát. Ez igazából nem meglepő, hiszen már szokásossá vált tavaszi színfrissítés az épp aktuális iPhone-család számára. A magasabb kategóriás iPhone 14 Pro sorozathoz nem jelentettek be új színt. Nézzük is, mit kell tudni erről az igazán tavaszias újdonságról, a cikk végén pedig még eláruljuk azt is, szerintünk melyik iPhone 14 szilikon tok illik hozzá a legjobban!
iphone 14 pro kameravédő

Az iPhone 14 Pro nyerte el a legjobb telefon díját a GLOMO-n (Ha Neked is ilyened van, akkor mutatjuk, milyen iPhone 14 Pro kameravédő segít megvédeni)

A múlt héten ért véget az MWC, és a GLOMO (Global Mobile Awards) melynek díjazottjai között az Apple, a TCL és a Motorola is szerepel. A díjakat minden évben több különböző kategóriában osztják ki, köztük a Mobile Technologies, Digital Everything, Devices, Tech4Good és Government Leadership kategóriákban. A "Legjobb okostelefon" díját pedig az Apple iPhone 14 Pro kapta. A díjra még a Google Pixel 7 Pro, a Nothing Phone (1), a Samsung Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4 nevű készülékek voltak esélyesek. Most bemutatjuk azt is, milyen iPhone 14 Pro kameravédő kiegészítővel védheted meg a legjobb telefon kameráját, mely nagyban hozzájárult a cím elnyeréséhez!
iphone 11 pro max üvegfólia

Gyorsabban merül az iPhone-od, de nem tudod, itt van-e az akksicsere ideje? Így derítsd ki! (Ha még megtartanád régebbi iPhone-od, iPhone 11 Pro Max üvegfólia tippet is adunk)

Márciustól kezdve az Apple megemelte az iPhone-akkumulátorok cseréjének árát. Akár csak kíváncsi vagy, hogyan bírja az akkumulátor állapota, akár már konkrét problémáid vannak az akkumulátor élettartamával vagy váratlan leállásokkal, könnyen ellenőrizheted az állapotot az iOS-beállításokban. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan láthatod az iPhone-akkumulátorod egészségi állapotát és tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy mikor van itt az ideje a cserének - ami lehet, hogy elég, ha az akksidat érinti, és nem az egész telefont. A cikk végén iPhone 11 Pro Max üvegfólia tippet is adunk, ha például épp ilyen, kissé régebbi, de még mindig szuper készüléket használsz.
iphone szilikon tok

5 dolog, amit nem tudtál az Apple ikonikus logójáról – És nézd meg iPhone szilikon tok választékunkat is, ha Te is értékeled a minőségi dizájnt

Az Apple logója a világ egyik legikonikusabb szimbóluma. Mint minden híres logóról, az eredetéről is sokféle anekdota kering, a mesterséges intelligencia úttörőjének, Allan Turingnak a romantikus történetétől kezdve, aki egy mérgezett almába harapva lett öngyilkos, egészen Ádám és Éva bibliai történetéig. Tehát mi is pontosan az Apple-logó története? Természetesen ez számunkra is kulcstéma, mint iPhone szilikon tok és más iPhone kiegészítők gyártói - most pedig Neked is elmeséljük!