magsafes iphone tok

5 iPhone-kiegészítő, amire szükséged van utazásokhoz: Magsafes iPhone tok, szakadásmentes kábel és sok más

Nyaralásra, üzleti útra készülsz, vagy csak néhány ötletet szeretnél, hogy útközben is jobban tölthesd, rendszerezd és használd Apple eszközeidet? Akár csak készülsz a nyárra, akár gyakori profi utazó vagy, most összegyűjtöttük a legjobb utazási kiegészítőket az iPhone, az Apple Watch és az AirPods eszközeid számára: a kábel, a Magsafes iPhone tok és egy bombabiztos üvegfólia csak néhány azok közül, melyekre biztosan szükséged lesz a kényelmes utazáshoz.
iphone 13 védőfólia

Ez Veled is megtörténhet, ha nyilvános WiFi hálózatokra csatlakozol rá

A "Juice Jacking" fogalma ebben a hónapban került be a köztudatba, amikor az egy FBI figyelmeztetést osztott meg, miszerint a rosszindulatú kábelek terjedése ellen védekezve kerüljük a nyilvános készüléktöltést. Bár a juice jacking valóban súlyosan veszélyeztetheti az eszközöket, egy biztonsági szakértő egy sokkal gyakoribb - de általában kevésbé kritikus - fenyegetésre hívja fel a figyelmet: a hamis nyilvános WiFi-kapcsolatokra. Olvass tovább, ha Veled is előfordul, hogy nyilvános WiFire csatlakozol rá és nézd meg lentebb profi iPhone 13 védőfólia ajánlásainkat is, hogy ne csak a cyber biztonságod, de az iPhone-od külső védelme is a topon legyen.
iphone 12 mini védőfólia

Útmutató a helyes iPhone tisztításhoz – Mutatjuk, hogyan csináld úgy, hogy ne essen baja a készülékednek (és ajánlunk egy iPhone 12 mini védőfólia kiegészítőt is, ha a tisztítást már tökélyre fejlesztetted)

Akár hiszel a pletykáknak, hogy okostelefonod koszosabb, mint egy WC, akár nem, jó esély van rá, hogy jól jönne neki egy tisztítás, különösen, ha nem használsz tokot. Szerencsére a telefon megfelelő tisztításához nem kell több néhány percnél és a szokásos háztartási tisztítószereknél. Most eláruljuk, hogyan csináld helyesen - modelltől függetlenül - úgy, hogy a készüléked se bánja, és egy iPhone 12 mini védőfólia kiegészítőt is ajánlunk, amely nemcsak a kijelző szennyeződései, de annak törése ellen is tutibiztos védelmet nyújt.
betekintésgátló védőfólia

Mire is lesz jó az Apple várva várt AR/VR headsetje? Játék, meditáció, sportnézet és sok más

Az Apple hosszas várakozás után talán - talán végre bemutatja régóta pletykált belépését az AR/VR térbe. Az Apple virtuális valóság headsetje várhatóan legalább néhány kiterjesztett valóság funkcióval is rendelkezni fog, így a még meg nem jelent termék egy vegyes valóságot használó eszközzé válik. Na de miért lenne szüksége bárkinek is ilyesmire - ráadásul épp az Apple-től? Az iGlass, pontosabban Mark Gurman a Bloomberg News-nál a legfrissebb hírekkel szolgál. Nézd meg, mire is számítunk és görgess lejjebb egy betekintésgátló védőfólia ajánlásért is, hogy ha AR/VR headset tulajdonos nem is leszel, az iPhone-odon biztos védelemben és nyugalomban böngészhess tovább.
iphone 13 pro max átlátszó tok

A legnagyobb hatással bíró Steve Jobs gondolatok (2. rész) – Így viszik tovább filozófiáját az iGlass termékek az iPhone 13 Pro Max átlátszó tok példáján át bemutatva

Steve Jobs neve az innovatív gondolkodással és másokat inspiráló tulajdonságokkal van összefüggésben, mint az Apple társalapítója és korábbi vezetője. Idézetei legendásak a tech iparban, és azóta is vezetők és innovátorok merítik belőlük az inspirációt. Az előző részt nagyon szerettétek, ezért most újabb igencsak hatásos Steve Jobs gondolatokat mutatunk Nektek. Emellett azt is megvizsgáljuk, hogy az iGlass prémium kiegészítők - mint például az iPhone 13 Pro Max átlátszó tok - hogyan tükrözik azt a filozófiát és azokat az elveket, amelyeket Steve Jobs képviselt. Ha iPhone-t használsz, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt a cikket.
betekintésgátló iphone üvegfólia

Nőtt az Apple piaci részesedése, de a Samsung visszavette a vezetést – Eláruljuk, hogyan és miért történhetett így és egy betekintésgátló iPhone üvegfólia kiegészítőt is ajánlunk

A legfrissebb piackutatási adatok szerint az iPhone világpiaci részesedése az év első negyedévében nőtt az előző év azonos időszakához képest - az Apple azonban elvesztette első számú pozícióját a Samsunggal szemben. Most eláruljuk, miért és hogyan történhetett mindez, lentebb pedig egy betekintésgátló iPhone üvegfólia tippet is adunk, feltételezve, hogy Te épp egy iPhone-on olvasod ezt a jelentést!
iphone 12 pro védőfólia

Újabb iPhone 15 pletykák: cián színváltozat és matt fagyos üveg hátlapi finish jöhet

Tegnap az iPhone 15 Próval, ma pedig a standard iPhone 15-tel kapcsolatosan érkeztek új fejlemények. Egy korábban megbízhatónak bizonyuló forrásból származó új pletyka tegnap azt állította, hogy az Apple idén új színválasztékot tervez az iPhone 15 és iPhone 15 Plus számára. Az új szín(ek) mellett a vállalat állítólag egy új frosted glass (fagyott/matt üveg) hátlapi dizájnt is tervez a készülékekhez, hasonlóan ahhoz, amit korábban a Pro modellek esetében használtak. Nézd meg, milyen színre is számítunk, valamint lentebb egy iPhone 12 Pro védőfólia tippet is adunk, ha úgy érzed, hogy az iPhone 15 széria nem fog meggyőzni ahhoz, hogy idén iPhone-t cserélj.
iphone 12 védőfólia

Káosz az iPhone 15 Pro akciógombja körül: mire számíthatunk valójában?

Egy, a Twitteren @analyst941 néven futó kiszivárogtató azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro Action gombja igenis készül, és képes lesz a Kamera alkalmazás vezérlésére. Az iPhone 14 Pro dinamikus szigetével kapcsolatban igazuk volt, de ez a legújabb állítás már kevésbé tűnik biztosnak... Most megnézzük, milyen lehetőségek jöhetnek szóba a kérdéses gomb végleges sorsa kapcsán, valamint egy iPhone 12 védőfólia tippet is adunk, ha úgy érzed, hogy az iPhone 15 széria nem fog meggyőzni ahhoz, hogy idén iPhone-t cserélj.
iphone 14 pro max átlátszó tok

A must-have kiegészítők a legjobb iPhone 14 & 14 Pro élményedért – Üvegfóliák, kábelek, MagSafe iPhone 14 Pro Max átlátszó tok és más

Az iPhone 14 termékcsalád már majdnem hat hónapja kapható. Ha már használod egy ideje, észreveheted, hogy a megfelelő tartozékok nagyban javíthatják a felhasználói élményt; a telefon védelmétől kezdve az akkumulátor élettartamának meghosszabbításáig a megfelelő kiegészítők sokat számítanak. Most - mivel az iPhone 14 Pro Max átlátszó tok és más kiegészítők a legkeresettebb termékeink közé tartoznak - szerettük volna megosztani néhány kedvenc iPhone 14 és 14 Pro tartozékunkat, amelyek számodra is must-have darabok!
iphone 13 pro kameravédő

Nemcsak a Pro, hanem az összes iPhone 15 modell a legújabb technológiás OLED-kijelzőket kapja majd

Egy új ellátási láncról szóló jelentés szerint mind a négy iPhone 15 OLED-képernyő a legújabb generációs anyagokat használja majd. Ez azért is fontos hír, mert az iPhone 14 esetében csak a Pro modellek kapták a Samsung legújabb generációs technológiáját, míg az alapmodellek az előző generációt használták. Fontos hangsúlyozni, hogy a jelentés az iPhone 15 OLED-panelek készítéséhez használt alapanyagokra vonatkozik, két funkciót várhatóan továbbra is az iPhone 15 Pro és Pro Max modellek számára tartanak fent - olvass tovább, hogy megtudd, mire is számítunk és ne feledkezz meg egy iPhone 13 Pro kameravédő funkcióval is kiegészített tok tippért sem lejjebb görgetni, ha Neked még nem aktuális az iPhone-csere.
iphone 11 pro max védőfólia

iOS 17: az eddigi legnagyobb Vezérlőközpont átalakulás, további várható újdonságok és támogatott készülékek (+ iPhone 11 Pro Max védőfólia tipp, hogy használhasd)

Akár hiszed, akár nem, az iOS 17 már csupán néhány hónapon belül érkezik. Ez jelenti az Apple legnagyobb szoftverfrissítését az iPhone-felhasználók számára, és általában tele van új funkciókkal és változásokkal. Olvasd el, mit mondanak jelenleg a pletykák az iOS 17 újdonságairól és görgess lejjebb egy iPhone 11 Pro Max védőfólia tippért is, hogy aggodalom nélkül használhasd majd még régebbi iPhone-odon is.
iphone 12 pro átlátszó tok

Az AI árnyoldalai: a gyakori jelszavak 51%-át kevesebb mint 1 perc alatt képes feltörni – jelentette egy új kutatás

Az új AI-szolgáltatások (mint például az egyre népszerűbb Chat GPT) pozitív aspektusai mellett - amiket nem lehet elvitatni - új kockázatok is felmerülnek. Az egyik ilyen a PassGAN nevű jelszavak feltörésének fejlett megközelítése. A legújabb mesterséges intelligenciát használva a jelszavak 51%-át egy perc alatt sikerült feltörni, a jelszavak 71%-át pedig kevesebb mint egy nap alatt. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen karakteres küszöbértékek nyújtanak biztonságot az AI jelszófeltöréssel szemben, hogyan működik a PassGAN, és egy iPhone 12 Pro átlátszó tok tippet is adunk, mert természetesen az iPhone külső védelme is ugyanolyan fontos.