applewatch szíj

A leghasznosabb Apple egészségi funkciók, appok és kiegészítők, amiket érdemes használni (AppleWatch szíj és sok más)

Az egészség áprilisban kiemelten fontos téma világszerte: most mi is összegyűjtöttünk néhányat a legértékesebb egészségügyi funkciók közül, amelyeket érdemes használni (vagy újra megnézni) az Apple Watch-on, AppleWatch szíj és más kiegészítőkkel és az Apple Health-szel szinkronizálható alkalmazásokkal és még sok mással.
iphone 11 pro védőfólia

Megérkeztek a Térképek alkalmazás új frissítései Magyarországra is: ezek az újítások könnyítik meg a tájékozódást

Ahogy azt már korábban előrevetítettük, az Apple mostanra hat új országban, köztük Magyarországon is bevezette az új Apple Maps funkciókat (rajtunk kívül Ausztria, Horvátország, Csehország, Lengyelország és Szlovénia kapta meg őket). Az új élmény először az Egyesült Államok egyes részein indult el még 2018-ban, és a lefedettség azóta közel hússzorosára bővült. Nézzük is, milyen újdonságok javítják mostantól a navigálás-élményt és görgess lejjebb egy iPhone 11 Pro védőfólia tippért is, hogy aggodalom nélkül használhasd őket.
iphone 13 átlátszó tok

Exkluzív: új gombok, hatalmas kamera-kitüremkedés és új szín is jöhet az iPhone 15 Prón

A múlt hónapban megosztottuk a közelgő iPhone 15 Pro formatervét leegyszerűsített CAD-rajzokból kiindulva. Azóta azon dolgoztunk, hogy további exkluzív részleteket gyűjtsünk össze az MFi tartozékgyártóktól és más forrásokból. Mindezeket az információkat több forrás is megerősítette, így bátran ki merjük jelenteni, hogy ez a mostani az eddigi legközelebbi becslés az iPhone 15 Próról. Nézd meg, mire is számítunk és ne feledkezz el egy iPhone 13 átlátszó tok kiegészítőért sem lejjebb görgetni, ha Neked még nem aktuális az iPhone-csere.
iphone 12 pro max üvegfólia

Így válaszd ki a tökéletes iPhone 12 Pro Max üvegfólia kiegészítőt készüléked biztos és stílusos védelméhez

Üdvözlünk ismét minden iPhone-rajongót! Ma az egyik legnépszerűbb és legerősebb okostelefonról fogunk beszélni, amely még 2023-ban is uralja a piac egy részét - ez az iPhone 12 Pro Max. Ez a lenyűgöző készülék tele van lenyűgöző funkciókkal és specifikációkkal, amelyek még évekkel a kezdeti megjelenése után is a rajongók kedvencévé teszik. Minden okostelefon egyik legfontosabb eleme a képernyő, és magától értetődő, hogy a képernyő biztonságban tartása és védelme rendkívül fontos. Itt jön a képbe az iPhone 12 Pro Max üvegfólia, és ebben a cikkben a 3 legjobb iPhone 12 Pro Max üvegfólia kiegészítőt mutatjuk be, amelyek segítenek biztonságban tartani ezt a nagyszerű készüléket - ne aggódj, a választás szempontjaihoz is mutatjuk a támpontokat.
kameravédő

Tedd színesebbé az iPhone-élményed titkos trükkökkel – TikTok videók beállítása háttérnek, kameravédő használat és sok más hasznos tipp

Az iPhone-okkal sosem unatkozunk. Ha szereted kihozni belőle a maximumot, akkor itt a tökéletes hely, hogy újabb trükköket ismerj meg, hiszen sosem fogyunk ki belőlük. Nézzük, milyen hasznos ötletekkel dobhatod fel a készüléked használatát - például eláruljuk, hogyan lehet egy TikTok videóból mozgó iPhone háttér vagy éppen miért kulcsfontosságú kiegészítő a kameravédő az iPhone-odhoz.
iphone 14 plus szilikon tok

Az iOS 16 másodpercek alatt eltávolítja a fotók hátterét – Itt van, hogyan (+ iPhone 14 Plus szilikon tok tipp az aggodalmaktól mentes képszerkesztéshez)

Az iOS 16 tele van olyan szembetűnő újdonságokkal, mint a testreszabható zárolási képernyő, az Üzenetek alkalmazás frissítése, az értesítések frissített dizájnja vagy épp a korábban bemutatott csoportos fotószerkesztő funkció. Az iOS 16 kisebb változásokat is hozott - és néha ezek a kisebb változások még figyelemre méltóbbak és izgalmasabbak, mint a "nagy dolgok". Olvasd el, hogyan is működik az iPhone háttér eltávolító eszköze az iOS 16-ban és görgess lejjebb egy iPhone 14 Plus szilikon tok tippért is, hogy iOS 16-kompatibilis iPhone-od külső biztonságát is megteremthesd a fotózáshoz.
iphone 14 pro max szilikon tok

Szuper hasznos képszerkesztő iOS 16 trükk: így alkalmazd ugyanazokat a szerkesztési beállításokat egyszerre több fotón (+ iPhone 14 Pro Max szilikon tok tipp, hogy biztonságban fotózz)

Az Apple Fotók alkalmazása nagy hangsúlyt kapott az iOS 16 megjelenésekor, és az egyik értékes új funkció a fotók tömeges szerkesztésének lehetősége az új másolás és beillesztés szerkesztőgomboknak köszönhetően. Olvasd el, hogyan is működik az iPhone Fotók sorozat-szerkesztése az iOS 16-ban és görgess lejjebb egy iPhone 14 Pro Max szilikon tok tippért is, hogy iOS 16-kompatibilis iPhone-od külső biztonságát is megteremthesd a fotózáshoz.
iphone 13 pro szilikon tok

Az új Apple AR/VR headsetet harangozta be Tim Cook egy új nagyinterjúban – Ezt tanulta Steve Jobstól

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a GQ-nak adott terjedelmes interjújában úgy tűnik, hogy a vállalat hamarosan megjelenő vegyes valóságot használó headsetjét harangozta be. Cook a GQ Global Creativity Awards 2023-as számának címlapján szerepel. A GQ Zach Baronnal készített interjú "Tim Cook Thinks Different" címmel Cook karrierjének, miniszterelnökségének és magánéletének számos aspektusát járja körül. Cook azt magyarázta, hogy az Apple miért lehet - hipotetikusan - érdekelt az AR/VR hardverekben, valamint beismerte azt is, hogy az Apple tévedett a kiterjesztett valóság eszközökkel kapcsolatosan, és hogy erre Steve Jobs tapasztalatai ébresztették rá. Olvass tovább, hogy megtudd, mire is ébredt rá pontosan és görgess lejjebb egy iPhone 13 Pro szilikon tok tippért is, ha Steve Jobs ezen forradalmi újdonságát épp Te is a kezedben tartod!
fém applewatch szíj

Jelentős változásokat hozhat a watchOS 10 az AppleWatch felhasználói felületén

Power On hírlevelének legújabb kiadásában Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa arról számolt be, hogy a watchOS következő nagy verziója - várhatóan a watchOS 10 - jelentős változásokat tartalmaz majd, többek között a felhasználói felület jelentős frissítéseit. Nézzük is, mire számítunk mi, és görgess lejjebb egy fém AppleWatch szíj tippért is, ha kívülről is újítanál kicsit okosórádon.
airpods tok

Áprilisi tréfa vagy valós projekt?! Vezetékes AirPods-ot készített a világ első USB-C iPhone és AirPods tok megálmodója

Ken Pillonel mérnök volt az első, aki 2021-ben működő USB-C porttal ellátott iPhone-t készített, és ugyanezt a "varázslatot" tette az AirPods és az AirPods tok kiegészítők esetében is. Most Ken visszatért az általa "eddigi leginnovatívabbnak" titulált projektjével, ami nem más, mint az USB-C vezetékes AirPods-okkal. Természetesen a projekt csak egy áprilsi tréfának készült, de lentebb eláruljuk azt is, valójában mire szerette volna ezzel felhívni a figyelmet a mérnök.
betekintésgátló üvegfólia

Már tesztelik az iPhone 15 új akciógombjait és az új, szuper-energiatakarékos módot – Nézd meg, mire számítunk és ne feledkezz meg a betekintésgátló üvegfólia beszerzéséről sem

Úgy tűnik, hogy az Apple Watch Ultra egyik funkciója idén átkerülhet az iPhone Pro modellekbe. A mechanikus némító kapcsolót egy kapacitív gomb váltja fel, és egy megbízható forrás szerint ez a felhasználó által programozható iPhone 15 Action gombként is funkcionálhat. Elképzelhető, hogy az új hangerő-billentő kapcsoló lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy pontosan kiválasszák, hogyan működik... Nézd meg, hogy is néz ki mindez és görgess lejjebb egy betekintésgátló üvegfólia tippért is!
iphone 13 mini átlátszó tok

Megvan a 2023-mas WWDC pontos dátuma: ekkor mutatkozik be az iOS 17, a Reality Pro Headset és sok más

Az Apple hivatalosan is bejelentette a WWDC 2023-at. Az eseményre az Apple Parkban kerül sor, ahol többek között lesz keynote-beszéd, State of the Union és még sok más. A teljes konferencia online is elérhető lesz a fejlesztők számára, akik nem tudnak vagy úgy döntöttek, hogy személyesen nem vesznek részt a WWDC-n Kaliforniában. Nézzük is, mit várunk az idei várva-várt WWDC-től és görgess lejjebb egy iPhone 13 mini átlátszó tok tippért is, hogy biztonságban várhasd például a szoftverfrissítést.