iphone szilikon tok

5 dolog, amit nem tudtál az Apple ikonikus logójáról – És nézd meg iPhone szilikon tok választékunkat is, ha Te is értékeled a minőségi dizájnt

Az Apple logója a világ egyik legikonikusabb szimbóluma. Mint minden híres logóról, az eredetéről is sokféle anekdota kering, a mesterséges intelligencia úttörőjének, Allan Turingnak a romantikus történetétől kezdve, aki egy mérgezett almába harapva lett öngyilkos, egészen Ádám és Éva bibliai történetéig. Tehát mi is pontosan az Apple-logó története? Természetesen ez számunkra is kulcstéma, mint iPhone szilikon tok és más iPhone kiegészítők gyártói - most pedig Neked is elmeséljük!
iphone 14 pro szilikon tok

Újabb fejlemények az iPhone 15 Pro dizájnról: a hangerő és a némítás is egy-egy gomb lehetnek

Az új CAD-rajzok arra utalnak, hogy az iPhone 15 Pro hangerőszabályzója egyetlen gomb lesz, nem pedig két külön gomb a fel- és lefelé hangosításhoz. Emellett a mozgó némító kapcsolót egy gomb válthatja fel, mivel az Apple a mechanikus vezérlőről a szilárdtestekre válthat. Hogy honnan is indult mindez? Az iPhone 14 széria - melyhez egyik legkedveltebb termékünk az iPhone 14 Pro szilikon tok - folytatta az Apple szokásos elrendezését a hangerő és a némítás vezérlésére: külön gombok a hangerő fel-le hangosítására, és egy mechanikus csúszkakapcsoló a némításhoz.
iphone 14 pro magsafe tok

Így használd ki teljesen az iPhone 14 Pro 48MP-es kameráját – És ezért van szükséged egy iPhone 14 Pro MagSafe tok beszerzésére is

Az iPhone 14 Pro kamerarendszer egyik legnagyobb fejlesztése a fő objektív 48 MP-re történő növelése, amit az Apple "fejlett négypixeles érzékelőnek" nevez. A kamera azonban alapértelmezés szerint 12MP-es képeket készít. Olvass tovább arról, hogyan használhatod a 48 megapixeles iPhone 14 Pro kamerát, a cikk végén pedig megtalálod a magyarázatot arra is, miért elengedhetetlen kiegészítő az iPhone 14 Pro Magsafe tok, ha ilyen készüléked van.
applewatch védőfólia

A Siri titkos élete: Meglepő, vicces és hasznos válaszok iPhone-on és Apple Watch-on (+ a legstílusosabb AppleWatch védőfólia)

Siri, az Apple hangvezérelt személyi asszisztense már több mint egy évtizede része az életünknek. Akár útbaigazításra, gyors válaszra van szükségünk egy kérdésre, akár csak beszélgetni szeretnénk valakivel, Siri mindig a segítségünkre van. De elgondolkodtál már azon, hogy vajon mire képes még Siri? Ebben a cikkben közelebbről megnézzük Siri titkos életét, és felfedezünk néhányat legviccesebb és legmeglepőbb válaszokból, amit adott, sőt, hasznos funkciókat is találsz köztük. És tudtad, hogy a Sirit nemcsak az iPhone-odon, de az Apple Watchodon is használhatod. Ha pedig Neked is van okosórád, ne feledkezz meg az AppleWatch védőfólia beszerzéséről sem a tökéletes védelemhez!
iphone 14 pro max magsafe tok

63 ezer dollárért kelt el egy eredeti iPhone – És meg sem közelíti a valaha eladott legdrágább iPhone-okat

A valaha volt legdrágább iPhone egy iPhone 14 Pro Max volt - hamarosan eláruljuk, milyen különleges kiadásról volt szó, de azért ne felejtsük el, hogy ez a modell még alapjáraton sem kis befektetés, ezért fontos, hogy gondoskodj a védelméről például egy iPhone 14 Pro Max Magsafe tok beszerzésével! Az Apple több mint 2,24 milliárd iPhone-t adott ki azóta, hogy 2007-ben bemutatta az úttörő okostelefonját. Most az egyik ilyen eredeti iPhone - amely még mindig az eredeti dobozában van, gyárilag lezárt állapotban - a hírek szerint 63 356,40 dollárért kelt el egy online árverésen. Ez több mint százszorosa az eredeti 599 dolláros árnak.
iphone 14 magsafe tok

Így javítsd az iPhone 14 üzemidejét – Ezért merül gyorsan, ezt teheted ellene és ezért hasznos egy iPhone 14 MagSafe tok

Ha az iPhone 14 vagy 14 Pro készülékkel a vártnál gyorsabb akkumulátor lemerülést tapasztalsz, nem vagy egyedül. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy probléma van a telefonoddal. Íme néhány tipp és trükk az iPhone 14 akkumulátor üzemidejének javítására, valamint azt is eláruljuk, hogy miért tapasztalhatsz kiugró értékeket az akkumulátorhasználatban. Természetesen említést teszük az iPhone 14 MagSafe tok használatának előnyeiről is, úgyhogy érdemes tovább olvasnod, akár már iPhone 14 felhasználó vagy, akár csak épp ezen a készüléken gondolkozol!
iphone 14 pro max tok

Diétára mehet az iPhone 15 Pro Max kamera-szigete – Ezt árulják el a kiszivárgott fotók és így változik a méret az iPhone 14 Pro Max tok kialakításához képest

Ha iPhone-felhasználó vagy, valószínűleg ismered a készülék hátulján található kameraszigetet. Ez a dudor a nagy teljesítményű kameraérzékelők és -lencsék eredménye, amelyek az iPhone fényképezési képességeit olyan lenyűgözővé teszik. Azonban minden egyes új iPhone-kiadással a kamera dudora már-már egyre nagyobbnak és feltűnőbbnek tűnt. Ezért olyan izgalmas a hír, hogy az iPhone 15 Pro Max kamerasziget idén kisebb lehet. Ez a változás nem csak kényelmesebbé teszi a telefon tartását és használatát, de a telefon méreteihez illő védőtokot is könnyebb lesz találni, mint például akár az iPhone 14 Pro Max tok.
iphone 12 magsafe tok

A legpraktikusabb és legstílusosabb iPhone 12 MagSafe tok opció 2023-ban

Az iPhone 12 jelenleg az egyik legnépszerűbb okostelefon a piacon - és nem véletlenül nagy kedvencetek. Elegáns dizájnnal, fejlett kamerafunkciókkal és 5G képességekkel rendelkezik, ha pedig Te még gondolkozol a beszerzésén vagy épp a frissítésén, akkor IDE kattintva ebből a cikkünkből többet is megtudhatsz róla. De egy ilyen értékes készülék és befektetés esetében gondoskodni kell a védelméről is - itt jön a képbe az iGlass iPhone 12 MagSafe tok. Íme, miért ez a közönségkedvenc tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, ha Te is épp a tökéleteset keresed!
iphone 12 pro szilikon tok

Exkluzív: idén a mélyvörös lehet az iPhone 15 Pro extra színváltozata (ha pedig már van egy különleges színű Pro modelled, akkor mutatunk egy iPhone 12 Pro szilikon tok tippet is)

Korábban már beszámoltunk az iPhone 15 Pro új dizájnjáról, amely várhatóan vékonyabb kereteket, lekerekített éleket és USB-C-t tartalmaz majd. Azóta még többet tudtunk meg az Apple iPhone 15 Pro-val kapcsolatos terveiről, amelyek között szerepel egy lenyűgöző új sötétvörös színváltozat is. Az extra szín önmagában nem nagy meglepetés, hisz Apple minden évben rendszeresen kínálja a"Pro" modelljeit különleges színekben. Az iPhone 12 Pro (melyhez a tökéletes iPhone 12 Pro szilikon tok itt beszerezhető) Pacific Blue (csendes-óceáni kék), az iPhone 13 Pro Sierra Blue, az iPhone 14 Pro pedig különleges Space Black (űrfekete) és mélylila színekben kapható. Na de vessünk is egy pillantást az idei újdonságra!
iphone 13 szilikon tok

A Z generáció ragaszkodik az Apple-höz, mert cikinek tartják a “zöld buborékot” – Magyarázat és iPhone 13 szilikon tok tipp a Gen Z egyik kedvenc iPhone-jához

Egy új jelentés szerint a Z generáció az egyik fő kulcsa az Apple dominanciájának - amely szerint a csoportos beszélgetésekben a "zöld buborékos srác" szerepétől való félelem az egyik fő motivációjuk. A jelentés azt is kiemeli, hogy az iPhone milyen fontos szerepet játszik abban, hogy az emberek bekapcsolódjanak az Apple ökoszisztémájába, amely az AirPods, az iPadek és az Apple Watch-ok eladásait is ösztönzi. Most megnézzük, hogyan is alakulhatott ez így és eláruljuk azt is, hogy miért az iPhone 14-13-12 a Gen Z kedvencei (és persze a tökéletes kiegészítő, például az iPhone 13 szilikon tok megtalálásában is segítünk).
iphone 14 pro tok

Mostantól könnyebb lesz az iPhone 14 Pro szelfikamera- és Face ID-problémák javítása – Ez az iPhone 14 Pro tok pedig meg is előzi őket

Nos, bármennyire is jók az iPhone-ok, a kamerájuk számos belső- vagy külső okból meghibásodhat (ezutóbbi ellen remek biztosíték egy minőségi üvegfólia és iPhone 14 Pro tok), a javítás eddig pedig meglehetősen körülményes volt. Az Apple azonban jelentős változtatást eszközöl az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülék javítási folyamatában. Ettől a héttől kezdve az Apple Store-ok és az Apple Authorized Service Providerek már a Face ID és a TrueDepth problémákat is javíthatják anélkül, hogy az egész iPhone-t ki kellene cserélni. Az Apple ezt a hírt egy belső feljegyzésben jelentette be, amelyet a 9to5Mac vett észre.
iphone védőfólia

Ez történt az Apple WWDC for AI mesterséges intelligenciával kapcsolatos eseményén

Mostanában szinte minden az AI, azaz a mesterséges intelligencia körül forog, ezalól pedig az Apple eseményei sem képeznek kivételt. Mint iPhone védőfólia felelősök, természetesen mi is kíváncsiak voltunk az Apple ezzel kapcsolatos terveire és eseményeire, melyből egyre épp a közelmúltban került sor. A hónap elején az Apple a Steve Jobs Színházban tartotta meg a kizárólag a munkatársaknak szóló mesterséges intelligencia csúcstalálkozóját, amely egy személyes esemény volt. A Bloomberg jelentése most néhány további részletet közölt arról, hogy mi történt (és mi nem) ezen az eseményen, miközben a mesterséges intelligencia verseny egyre jobban felpörög.