iphone 12 pro üvegfólia

Mi az az Apple ProRAW és hogyan használd az iPhone-odon? – Az egyik kedvenc funkciónk az iPhone 12 Pro üvegfólia és a készülék megjelenése óta

Az iPhone 12 Pro és újabb iPhone-ok tulajdonosai mind egyetértenek abban, hogy készülékük kiváló kamerával rendelkezik (az iPhone 12 Pro üvegfólia pedig például most is az egyik legnépszerűbb termékünk, így tudjuk, mennyien használjátok és szeretitek). Sokan panaszkodnak arról azonban, hogy a 12/13 Pro készülékeikkel készült fotók furcsa színűek lesznek, túl fényesek vagy egyszerűen csak furcsák… na de miért lehet ez? Ha eddig Te sem tudtad, akkor valószínűleg nem alkalmaztad a ProRAW és a ProRES beállításokat. Ha Te is furcsának találtad a telefonoddal készült fotókat, akkor először is lépj be a Beállítások>Kamera>Formátumok menübe, és ellenőrizd, hogy mindkettő be van-e kapcsolva. Most pedig megvizsgáljuk, hogy mi is az a ProRAW és mire jó pontosan!
iphone 13 pro üvegfólia

Csak az iPhone 15 Ultra kaphat periszkópos kamerát, ezzel kiütve az iPhone 15 Prót – A 13-mas széria után érdemes lehet majd erre váltani (+ iPhone 13 Pro üvegfólia ajánlás)

Csak az úgynevezett iPhone 15 Ultra kaphat periszkópos kamerát az Apple zászlóshajó telefonjainak következő hullámának megjelenésekor, valószínűleg idén szeptemberben - Ezt állítja a viszonylag megbízható elemző és Apple orákulum Ming-Chi Kuo, aki azt tweetelte nemrég, hogy csak az iPhone 15 Ultra vagy az iPhone 15 Pro Max kap majd egy sokat javított teleobjektív kamerát. Továbbá Kuo úgy véli, hogy ez a tendencia 2024-ben is folytatódni fog, és csak a legmagasabb árkategóriájú iPhone 16 kap majd periszkópos kamerát. Ha például 13-mas szériát használsz, akkor érdemes várnod az iPhone 15-re, mivel az iPhone 13 Pro készülék (és persze az iGlass iPhone 13 Pro üvegfólia kiegészítők, de psszt...) több mint elég jó, és úgy gondoljuk, hogy az év második felében az iPhone 15-tel az Apple telefonok hardverében egy lépésváltást láthatunk majd.
iphone 14 tok

Az iPhone 14 teljesen új, könnyebben javítható kialakításáról nyilatkozott az Apple – Kell-e még az iPhone 14 tok?

Richard Dinh, az Apple iPhone-terméktervezésért felelős vezető igazgatója nemrég a The Sydney Morning Heraldnál dolgozó Tim Biggsnek beszélt a standard iPhone 14 és iPhone 14 Plus új kialakításáról, többek között a javítást egyszerűsítő belső változtatásokról. Na de mit is jelent mindez és hogy jön ide az iPhone 14 tok? Eláruljuk!
iphone 13 mini üvegfólia

iPhone 13 mini: A leggyakoribb problémák és megoldásaik (+ iPhone 13 mini üvegfólia tipp)

Az iPhone 13 mini – piaci bukása ellenére - egy nagy teljesítményű és kompakt okostelefon, amit az iPhone 13 mini üvegfólia és tok eladásainkból is látszik, hogy sokan szerettek - de mint minden más eszköznél, nála is találkozhatunk hibákkal és bugokkal. Ebben a cikkben az iPhone 13 mini felhasználók által tapasztalt leggyakoribb problémákat tárjuk fel, és hatékony megoldásokat kínálunk rájuk.
iphone 14 üvegfólia

Könnyebb, tartósabb lehetne a titán iPhone 15 Pro – Nézzük, mit árul el róla az AppleWatch és miért elengedhetetlen az iPhone 14 üvegfólia a jelenlegi modellekhez

A pletykák szerint az idei iPhone 15 Pro modellek többek között most először új, titán vázzal rendelkeznek majd. Ez többek között könnyebb kialakítást és nagyobb tartósságot eredményezhet. Valójában ez lehet az egyik legnagyobb dizájnváltás az iPhone-on az elmúlt évek óta, véget vetve a rozsdamentes acél korszaknak, amely az iPhone X-szel kezdődött 2017-ben. Nézzük is, milyen dizájnbeli különbségek jöhetnek még a 14-es szériához képest és milyen jövő elé nézünk mi az idei iPhone 14 üvegfólia kialakítása után.
iphone 12 üvegfólia

Az iPhone 12 jelene: előnyök és hátrányok, iPhone 12 üvegfólia ajánló

Azt már megvizsgáltuk, mekkora létjogosultsága van az iPhone 11-nek 2023-ban és megnéztük azt is, milyen készülékekre érdemes lecserélni. Mi a helyzet az iPhone 12-vel? Érdemes most leváltanod vagy esetleg meg is venned, ha új iPhone-t keresel? Most betekintünk egy kicsit az iPhone 12 jelenébe és iPhone 12 üvegfólia és más kiegészítőket is ajánlunk.
type c adapter

10+1 titkos gyorstipp, hogy úgy iPhone-ozz 2023-ban, mint egy profi – Belsős trükkök és a gyorstöltő Type C adapter fontossága

Te mióta vagy iPhone-os? 3 éve? 5 éve? Egészen a kezdetektől? Sok ős-rajongó vallja már magát teljesen profinak az iPhone-ozásban, de valójában az iPhone-nak még mindig sok rejtett funkciója van, amelyeket nem mindenki használ ki, mint például a "kattintás a gép hátulján", rejtett touchpad, másolt fotószerkesztés stb. Ha valóban tudni szeretnéd, hogyan kell profi módon kimaxolni az iPhone-t, meg kell tanulnod az alábbi 10+1 gyorstippet. Szó esik többek között arról is, miért jó a gyorstöltő Type C adapter, de a használathoz is számos trükköt mutatunk meg, melyek között lehet, hogy számodra is akad majd újdonság!
applewatch fólia

Közel 10%-kal nagyobb kijelzővel jöhet jövőre az új AppleWatch Ultra – Sosem túl korai egy AppleWatch fólia beszerzésére gondolni…

Újabb Apple Watch Ultra érkezik nagyobb, 2,1 hüvelykes kijelzővel – az újdonság 2024-ben jelenik meg a DigiTimes című tajvani kiadvány friss jelentése szerint, amely iparági forrásokra hivatkozik. Ez egybevág a múlt hónapban Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég technológiai elemzője által megosztott információkkal. Mint AppleWatch fólia gyártók, ez a változás számunkra is igen izgalmas – nézzük, mit is jelentene még. Ebben a cikkben megnézzük, mit tudunk eddig a következő generációs Apple Watch Ultráról, és miért nem lehet soha elég korán elkezdeni gondolkodni egy AppleWatch fólia beszerzésén.
iphone tok

Az Apple 12 parancsolata a helyes iPhone-ozáshoz – Te mennyit tartasz be belőle? iPhone tok használat, böngészési szabályok és sok más

Ha Te is iPhone-os vagy, biztosan Neked is a telefonod az egyik legféltettebb kincsed – de biztosan helyesen használod? Ha a külsejére már iPhone tok és iGlass üvegfólia kiegészítőkkel ügyelsz, az már fél siker – de mi a helyzet a belsejével? Az évek során számos tévhit és mítosz halmozódott fel arról, hogyan és hogyan ne használjuk az iPhone-unkat, ha azt szeretnénk, hogy az minél tovább és minél jobban működne: most eláruljuk, mik azok a szabályok, amiket lehet, hogy Te is nap mint nap megszegsz iPhone-osként, ezeket pedig egyenesen az Apple csapatától szereztük meg.
airpods 3 tok

AirPods 3: Megéri most megvenni? Így veszi fel a versenyt az olcsóbb változatokkal és ilyen AirPods 3 tok beszerzése ajánlott mellé

Segítünk, ha már csak az AirPods 3 tok hiányzik! A harmadik generációs AirPods jelenleg az Apple fő vezeték nélküli fülhallgatója, amely áramvonalas kialakítással, erőérzékelős vezérléssel, Adaptive EQ-val, dinamikus fejkövetéssel ellátott térbeli hangzással, MagSafe töltőtokkal és egyebekkel rendelkezik. A 2021 októberében megjelent harmadik generációs AirPods már több mint egy éve szerepel az Apple termékpalettáján, de a vállalat nem túl gyakran ad ki új AirPods modelleket.
iphone 11 magsafe tok

Váltás az iPhone 11-ről 2023-ban: Mire érdemes lecserélned, ha most készülsz új iPhone-t venni? – Áttekintés és iPhone 11 MagSafe tok ajánlás, ha még megtartanád egy kicsit

Az új év kezdetével sok iPhone 11-felhasználó kezdett el gondolkodni készülékének frissítésén. Még ha jól is szuperál régebbi iPhone-od, tagadhatatlan, hogy azóta már számos új iPhone-modell áll rendelkezésre, amelyek izgalmas új funkciókat kínálnak. A jelenlegi készülékről való váltás azonban nagy döntés lehet, és több tényező gondos mérlegelését igényli. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy mire kell figyelned, ha az iPhone 11-ről frissítenél, milyen készülékre érdemes ezt tenned - már ha érdemes. Mindezek mellett pedig hozunk egy szuper kiegészítő tippet is, ha még Te is egy kicsit kitartanál az iPhone 11-ed mellett - az iPhone 11 MagSafe tok biztosan fokozza majd az élményt.
iphone 11 üvegfólia

iOS 16 újítások, amiket még idénre várunk – Tartsd naprakészen kívül-belül a régebbi iPhone-odat is, frissíts és ne feledkezz el az iPhone 11 üvegfólia beszerzéséről sem

Bár az iOS 17 spekuláció már javában zajlik, még mindig van egy maroknyi olyan funkció, amelyet az Apple bejelentett, de még nem adott ki az iPhone és iPad felhasználók számára. Úton vannak az új Apple Pay és Apple Card funkciók, a Safari frissítései és még sok más. Az alábbiakban összegyűjtjük a már említett funkciókat, amelyek a terv szerint még idén érkeznek - bár egy részük sajnos csak az Egyesült Államokba. Ne feledd, hogy az iOS 16-ot akkor is bátran frissítheted, ha régebbi iPhone modellt, például iPhone 11-et használsz. Miközben az iOS 16 izgalmas új frissítéseire készülünk, fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy minél tovább kívül-belül megvédjük készülékünket a rá leselkedő veszélyektől. Egy iPhone 11 üvegfólia beszerzésével biztosíthatod, hogy készüléked készen álljon arra, hogy teljes mértékben élvezhesd az év folyamán érkező új funkciókat és ha egyébként még jól szuperál a régebbi iPhone-od, ne kelljen cserélned.