iphone 12 pro szilikon tok

Exkluzív: idén a mélyvörös lehet az iPhone 15 Pro extra színváltozata (ha pedig már van egy különleges színű Pro modelled, akkor mutatunk egy iPhone 12 Pro szilikon tok tippet is)

Korábban már beszámoltunk az iPhone 15 Pro új dizájnjáról, amely várhatóan vékonyabb kereteket, lekerekített éleket és USB-C-t tartalmaz majd. Azóta még többet tudtunk meg az Apple iPhone 15 Pro-val kapcsolatos terveiről, amelyek között szerepel egy lenyűgöző új sötétvörös színváltozat is. Az extra szín önmagában nem nagy meglepetés, hisz Apple minden évben rendszeresen kínálja a"Pro" modelljeit különleges színekben. Az iPhone 12 Pro (melyhez a tökéletes iPhone 12 Pro szilikon tok itt beszerezhető) Pacific Blue (csendes-óceáni kék), az iPhone 13 Pro Sierra Blue, az iPhone 14 Pro pedig különleges Space Black (űrfekete) és mélylila színekben kapható. Na de vessünk is egy pillantást az idei újdonságra!
iphone 13 szilikon tok

A Z generáció ragaszkodik az Apple-höz, mert cikinek tartják a “zöld buborékot” – Magyarázat és iPhone 13 szilikon tok tipp a Gen Z egyik kedvenc iPhone-jához

Egy új jelentés szerint a Z generáció az egyik fő kulcsa az Apple dominanciájának - amely szerint a csoportos beszélgetésekben a "zöld buborékos srác" szerepétől való félelem az egyik fő motivációjuk. A jelentés azt is kiemeli, hogy az iPhone milyen fontos szerepet játszik abban, hogy az emberek bekapcsolódjanak az Apple ökoszisztémájába, amely az AirPods, az iPadek és az Apple Watch-ok eladásait is ösztönzi. Most megnézzük, hogyan is alakulhatott ez így és eláruljuk azt is, hogy miért az iPhone 14-13-12 a Gen Z kedvencei (és persze a tökéletes kiegészítő, például az iPhone 13 szilikon tok megtalálásában is segítünk).
iphone 14 pro tok

Mostantól könnyebb lesz az iPhone 14 Pro szelfikamera- és Face ID-problémák javítása – Ez az iPhone 14 Pro tok pedig meg is előzi őket

Nos, bármennyire is jók az iPhone-ok, a kamerájuk számos belső- vagy külső okból meghibásodhat (ezutóbbi ellen remek biztosíték egy minőségi üvegfólia és iPhone 14 Pro tok), a javítás eddig pedig meglehetősen körülményes volt. Az Apple azonban jelentős változtatást eszközöl az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülék javítási folyamatában. Ettől a héttől kezdve az Apple Store-ok és az Apple Authorized Service Providerek már a Face ID és a TrueDepth problémákat is javíthatják anélkül, hogy az egész iPhone-t ki kellene cserélni. Az Apple ezt a hírt egy belső feljegyzésben jelentette be, amelyet a 9to5Mac vett észre.
iphone védőfólia

Ez történt az Apple WWDC for AI mesterséges intelligenciával kapcsolatos eseményén

Mostanában szinte minden az AI, azaz a mesterséges intelligencia körül forog, ezalól pedig az Apple eseményei sem képeznek kivételt. Mint iPhone védőfólia felelősök, természetesen mi is kíváncsiak voltunk az Apple ezzel kapcsolatos terveire és eseményeire, melyből egyre épp a közelmúltban került sor. A hónap elején az Apple a Steve Jobs Színházban tartotta meg a kizárólag a munkatársaknak szóló mesterséges intelligencia csúcstalálkozóját, amely egy személyes esemény volt. A Bloomberg jelentése most néhány további részletet közölt arról, hogy mi történt (és mi nem) ezen az eseményen, miközben a mesterséges intelligencia verseny egyre jobban felpörög.
iphone 14 pro üvegfólia

Új kijelző-dizájnnal érkezhet az iPhone 15 Pro – Hogyan változik majd a kialakítás az előző szériához képest? Megnéztük, jó lesz-e még rá az iPhone 14 Pro Max üvegfólia

Bár még mindig van hat hónapunk a következő generációs iPhone hivatalos bejelentéséig, ahogy megszokhattuk, már most rengeteg iPhone 15 pletyka kering a világhálón. Ezúttal egy új jelentés támasztja alá a korábbi pletykákat, amelyek szerint az iPhone 15 Pro modellek új dizájnnal, vékonyabb keretekkel rendelkeznek. Vajon milyen is lesz ez az új dizájn, miben tér el az előző szériától és persze ami az iGlass-t érdekli: jó lesz-e majd az iPhone 14 Pro Max üvegfólia és az előző szériához való többi termék az új kijelzőkre is?
iphone kameralencsevedo

iPhone kameralencsevédő: van rá szükséged, hogy használd az iPhone-odon? Magyarázat

Mi a legdrágább dolog a zsebedben? Igen, valószínűleg, az okostelefonod. De jó eséllyel az iPhone-oddal a tényleges "telefonos dolgokra" fordított időd minimális ahhoz képest, amennyit kiváló minőségű fényképezőgépként használod. Ez azt jelenti, hogy miközben általában véve is különös gondot kell fordítanod telefonodra, főként a telefon kamerájának lencséit kell védened. S mi a legjobb módja ennek? Hát az iPhone kameralencsevédő fólia!
airpods 3 szilikon tok02-iglass-iphone-uvegfolia

Funkciók, amik miatt igazán megéri AirPods-ot használni (és ne feledkezzünk meg az AirPods 3 szilikon tok fontosságáról sem)

Az AirPods minden idők egyik legkelendőbb Apple-terméke (csak úgy, mint az iGlass-nél az AirPods 3 szilikon tok és az AirPods Case egyéb változatai), az iPhone után a második. 2021-ben 12,7 milliárd dollár értékben adtak el AirPodsokat, ami több, mint az olyan cégek bevétele, mint a Spotify, a Twitter és a Shopify. Majd 2022-ben 19,3 millió darabot adtak el; ne feledjük, ez csak egyetlen termék, nem egy egész vállalat. Ennyi AirPods-tulajdonos mellett azt gondolnánk, hogy az emberek jobban ismerik néhány funkcióját. Természetesen mindenki ismeri átlátszó módot és a zajszűrést, de az Airpods ennél sokkal többre képes!
iphone 11 szilikon tok

Ezért NE cseréld még le a régebbi iPhone-odat – Mutatunk néhány meglepő okot és iPhone 11 szilikon tok választékunkat is megnézheted régi, de megbízható készülékedhez

Nincs olyan szabály, amely szerint minden évben frissítened kell az iPhone készülékedet. Sőt, figyelembe véve a növekvő inflációt és az új iPhone 14 korlátozott új funkcióit, a takarékosság lehet az új divat. Az iGlass csapatában például sokan használunk iPhone 11, vagy akár régebbi iPhone-okat is, és úgy gondoljuk, hogy amíg tökéletesen működnek, nem kell feltétlenül rohanni váltani - ezt az iPhone 11 szilikon tok kiegészítőink népszerűsége is mutatja. 
iphone 12 mini üvegfólia

Mit várunk az Apple-től idén tavasszal? Új iPhone szín, új MacPro M2 Ultra Chippel és más (+ iPhone 12 mini üvegfólia ajánló, ha Neked már rabul ejtette a szíved a lila változat)

A február eddig viszonylag csendes hónap volt az Apple számára, túl azon, hogy az új HomePod megérkezett az ügyfelekhez, de hamarosan felpöröghetnek a dolgok. Az Apple a pletykák szerint legalább két új termékbejelentést tervez a márciustól júniusig tartó időszakra, köztük egy új Mac Pro-t és a régóta várt AR/VR headsetet. Az Apple tavasszal gyakran bemutat egy-két új iPhone-színt is, és ez a hagyomány idén is folytatódhat. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy a legfrissebb pletykák alapján mit várhatunk az Apple-től idén tavasszal. De persze mint mindig, az Apple tervei bármikor változhatnak. Olvass tovább, hogy megtudd, mi köze az iPhone 12 mini üvegfólia kiegészítőnek a friss hírekhez!
type c kábel

Az iPhone 15 USB-C csatlakozója a Lightninghoz hasonló csavarral érkezhet – Ez lehet a Type C kábel és az USB-C jövője az Apple tervei szerint

Az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro USB-C portja és a hozzá tartozó töltőkábelek egy Lightning-szerű hitelesítő chippel lesznek ellátva, ami potenciálisan korlátozza a funkcionalitásukat az Apple által nem jóváhagyott kiegészítőkkel - derül ki a Weibo-n megosztott pletykákból. Nos, hogy milyen jövőt tervez az Apple a Type C kábel és az USB-C csatlakozó számára? Eláruljuk, mire számíthatunk a pletykák szerint…
iphone 11 pro uvegfolia01-iglass-iphone-uvegfolia

A legjobb iPhone 11 Pro üvegfólia opciók 2023-ban

2023-ban az iPhone 11 Pro továbbra is az egyik legnépszerűbb okostelefon a piacon. Fejlett technológiájának és elegáns kialakításának köszönhetően nem csoda, hogy oly sokan választották korábban (vagy választják még most is) ezt a készüléket telefonjuknak. Sőt, nem vitatjuk azt sem, hogy még most is igencsak jó telefonnak számítanak az iPhone 11 széria tagjai – erről ebben a cikkünkben bővebben is írtunk. Az okostelefonok használatával járó mindennapos igénybevétel miatt azonban elengedhetetlen, hogy megvédd a készüléket, hogy az mindig vadonatújnak tűnjön, még most, a megjelenés után oly sok – iPhone évben mérve – idővel is. Itt jön a képbe a megfelelő iPhone 11 Pro üvegfólia, amely egyszerre nyújt védelmet és stílust. Ebben a cikkben megnézzük a 2023-ban elérhető legjobb iPhone 11 Pro üvegfólia lehetőségeket.
airpods pro szilikon tok

Vízbe ejtetted az AirPods-odat? Tanácsok a baj elhárítására és az AirPods Pro szilikon tok fontossága a mindennapokban

Hamarosan vége a télnek – jó hír. Nemsokára kisüt a Nap, és jól érezheted magad a vízben… amíg vízbe nem ejted szeretett AirPods-odat. Ha pánikba esel, és egy zacskó rizsbe teszed az AirPods-okat és a töltőtokot, akkor rosszul csinálod. Balesetek előfordulnak, és a vízkár katasztrofális lehet bármilyen elektronikus eszköz számára: ez alól az AirPods sem kivétel. Ebben az útmutatóban elmondjuk, mit kell tenned, ha vízbe ejted az AirPods-odat és eláruljuk azt is, miért extra fontos az AirPods vagy AirPods Pro szilikon tok beszerzése, ha félted a készüléked.