iphone 15 pro üvegfólia

Készül az iPhone SE 4? Egy újabb jelentés szerint igen, itt van, mikor jöhet

Már minden az iPhone 15 széria (nálunk pedig az új kiegészítők, mint például az iPhone 15 Pro üvegfólia) körül forog, de nem ez az egyetlen iPhone sorozat, amire érdemes lehet várni. A következő generációs iPhone SE-ről szóló hírek már-már egy igazi hullámvasútra küldik a kis iPhone-ok rajongóit: a folyton változó jelentések és határidők ugyanis mindenkit kételyek között hagynak, hogy mikor érkezik az új SE, vagy hogy egyáltalán érkezik-e. Nézzük is, mit valószínűsít ez a legújabb jelentés, miközben már gőzerővel várjuk az új bemutatót és az iPhone 15 Pro üvegfólia kiegészítőnket is.
iphone 15 magsafe tok

Kiszivárgott fotók az iPhone 15 állítólagos USB-C portjáról – Mi már készülünk az iPhone 15 MagSafe tok és más kiegészítőkre, ezt tudjuk eddig

Már jó ideje rebesgetik, hogy az iPhone 15 széria - sokkal inkább a jogi szabályozások, mintsem az Apple saját döntése miatt - végre USB-C töltőporttal érkezik majd. Mi már gőzerővel dolgozunk az iPhone 15 MagSafe tok és más kiegészítőinken, így természetesen árgus szemekkel figyelünk minden ilyen és hasonló kiszivárgást. Most egy Twitter bejegyzés megerősíteni látszik ezt a hírt, amit már sokan vártak, és már-már sokan biztosra is vettek. Nézzük is, mi látott pontosan napvilágot és mennyire lehet mindez valós, miközben az iPhone 15 MagSafe tok megjelenésére készülünk!
iphone 15 tok

5 gyors tipp kezdő iPhone-osoknak

Már mindenki az új széria és az iPhone 15 tok kiegészítőink (legalábbis reméljük!) várja, és tudjuk, hogy szeptember környékén egyébként is sokan lesznek újdonsült iPhone-osok, akár a legújabb modellek miatt, akár a régiek árának csökkenése miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy megragadjuk az alkalmat, és miközben szorgosan dolgozunk az iPhone 15 tok termékünkön, hasznos tippeket adunk mindazoknak, akik például Androidról váltanak az iOS-ökoszisztémára, valamint azon fiataloknak és szülőknek-nagyszülőknek, akik most ismerkednek meg az iPhone-ozással.
iphone 15 üvegfólia

Jó hír a nagy elhagyóknak: jöhet az AirTags 2 3D-s precíziós kereséssel, új akksival és sok mással

Oké-oké, mostmár mindenkit az iPhone 15 széria (és az iGlass iPhone 15 üvegfólia, ugye?!) izgat, de azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem az iPhone az egyetlen termék az Apple tarsolyában. Amíg szorgosan dolgozunk az iPhone 15 üvegfólia termékünkön, mesélünk egy kicsit arról is, hogy a pletykák szerint az Apple AirTags folytatását már jövőre láthatjuk. S bár még nem tudni pontosan, hogy mit hozhat a második generációs AirTags, néhány találgatás már most is előkerült.
iphone 15 tok

Tanács: vedd meg idén az iPhone 14-et, vagy inkább várd meg az iPhone 15-öt? Ezt gondoljuk mi, miközben készül az iPhone 15 tok

Ha hisszük, ha nem, már 2023 felénél járunk, és ez azt jelenti, hogy közelebb vagyunk a régóta várt iPhone 15 (és persze az iGlass iPhone 15 tok) megjelenéséhez, mint valaha. A nagy felhajtás és a pletykák miatt azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy már most is van egy nagyszerű iPhone a piacon. Az iPhone 14 termékcsalád jelenleg is él és virul az Apple üzleteiben világszerte. Ha most szeretnél iPhone-t vásárolni, valószínűleg azon gondolkodsz, hogy mitévő is légy. Várj az iPhone 15-re, vagy inkább most azonnal vedd meg az iPhone 14-et? Eláruljuk, mit gondolunk mi, mint jövőbeli iPhone 15 tok gyártók.
iphone 15 pro üvegfólia

Még hatalmasabb tárhellyel jöhet az iPhone 15 Pro: 2 TB-os opciót jósolnak az elemzők – Ezt tudjuk, amíg készülünk az iPhone 15 Pro üvegfólia megjelenésére

Mi már nagyon készülünk az iPhone 15 Pro üvegfólia termékünkre, így természetesen minden, az új szériával kapcsolatos hírt izgatottan fogadunk. Ez a mostani pedig különösen jó hír lehet a teljesítmény orientáltak számára: az idei iPhone 15 Pro termékcsalád ugyanis végre elhozhatja a felhasználók sokasága által remélt ismételt tárhelynövekedést, mivel egy új jelentés szerint az Apple nem aprózza el a dolgokat, és egyenesen megduplázza a tárhelykapacitást az összes készülék esetében. Nézzük is, mit mond pontosan a jelentés, amíg az iPhone 15 Pro üvegfólia termékünkre készülünk!
iphone 15 üvegfólia

Tippek a testreszabottabb Siri-élményhez, amiket Neked is ki kell próbálnod

Hamarosan végre itt van az iPhone 15 széria, és ezzel együtt kiegészítőink is, mint például az iPhone 15 üvegfólia. Azonban addig is, amíg a megjelenésre várunk, hasznos tippeket osztunk meg, melyekkel újabb és újabb szintekre emelheted az élményt már meglévő iPhone-odon is - ilyen ez a mini Siri tippsorozat is azok számára, akik még használják a virtuális asszisztenst!
iphone 15 pro tok

A kiszivárgott iPhone 15 Pro tok fotók szerint tényleg akciógomb jön a némító-kapcsoló helyett

Már csak néhány hétre vagyunk az iPhone 15 széria megjelenésétől - ugye belegondolni is hihetetlen?! -, és minden várakozással arra számítunk, hogy a hagyományos némító kapcsolót egy testreszabható akció gomb váltja majd fel. Az új gomb hasonlóan fog működni, mint az Apple Watch Ultra Action gombja (még ha az Apple máshogy is hívja). Most egy új, az állítólagos iPhone 15 Pro tok mintájára készült kiszivárás is alátámasztotta mindezt. Nos, ez nekünk mint iPhone 15 Pro tok gyártók természetesen hihetetlenül izgalmas hír - nézzük is, mit árulnak el pontosan a képek, amíg az iGlass iPhone 15 Pro tok megjelenésére várunk.
iphone 15 pro tok

Szeptember 13. lehet az iPhone 15 bemutatójának napja – Erre számítunk mi, amíg az iPhone 15 Pro tok kiegészítőnk is nagyban készül

Majdnem egy év telt el azóta, hogy az Apple bejelentette az iPhone 14 termékcsaládot, és mostanában rengeteg pletykát hallunk az iPhone 15-ről, ami nem is meglepő tekintve, hogy közeleg a bemutató időpontja. Ez természetesen számunkra is hihetetlenül jelentős nap az iPhone 15 Pro tok és egyéb, az új szériához tartozó kiegészítőink megjelenése miatt. Egy dolog azonban egyelőre nem világos, hogy az Apple pontosan mikor is fogja bejelenteni az új telefonokat. A legújabb információk azonban arról árulkodnak, hogy az Apple szeptember harmadik hetében tervezi bejelenteni az új iPhone-okat. Nézzük is, miből gondoljuk ezt és mit tudunk még - mi már nagyon izgatottak vagyunk, és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is már tűkön ülve várjátok az új szériát, és persze az iPhone 15 Pro tok kiegészítőnket.
iphone 15 pro max tok

200 dollárral is nőhet az iPhone 15 Pro Max ára az elemzők szerint – Minden, amit tudunk, amíg az iPhone 15 Pro Max tok megjelenésére készülünk

Egyre közelebb és közelebb vagyunk az új iPhone széria megjelenéséhez, ami egyben azt is jelenti, hogy nagy erővel készülünk a kiegészítők, mint például az iPhone 15 Pro Max tok piacra dobására. Nekünk, mint iPhone 15 Pro Max tok gyártók különösen fontos, hogy a topon legyünk az új iPhone-okról szóló hírek kapcsán, és ezt természetesen Veletek is első kézből osztjuk meg. Most egy olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint az új iPhone-ok még drágábbak lesznek - pontosabban, ezt már hallottuk, de most az is kiderült, hogy ez akár egy 200 dolláros emelkedést is jelenthet a Pro Max modell esetében. Nézzük is, mit tudunk még és mire számítunk, miközben az iPhone 15 Pro Max tok kiegészítőnkön dolgozunk.
iphone 13 pro tok 2-iglass-iphone-uvegfolia

“Pay the Apple Way” kampánnyal buzdít az Apple az Apple Pay használatára

Az Apple új kampányt indított az Apple Pay népszerűsítésére az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, amelyben azt üzeni az iPhone-tulajdonosoknak, hogy "Pay the Apple Way", azaz Fizess az Apple módján. A kedden indított "Pay the Apple Way" című kampány célja, hogy minél több embert ösztönözzön arra, hogy az Apple Payt használja a mindennapi tranzakciók lebonyolítására. Ahelyett, hogy egy nagy pénztárcát kellene kezelni, vagy több kártyával való babrálás közben felfedni a kártyaszámokat, a kampány inkább azt sugallja az Apple-készülékek felhasználóinak, hogy az Apple Pay kevésbé bonyolult és kényelmesebb. Az ily módon történő fizetés ráadásul biztonságosabb és privátabb is, ugyanolyan szintű védelmet alkalmaz, mint amilyet a felhasználók már alapból kapnak az adataikra. Ezen alkalomból mesélünk egy kicsit az Apple Pay-ről és mutatunk egy iPhone 13 Pro tok kiegészítőt is, hogy kívülről is biztonságos legyen a telefonod érintgetése.
iphone 12 mini üvegfólia

Új, pink színt kaphat az Apple Watch Series 9

Egy új pletyka további részleteket árult el arról, hogy mit várhatunk az Apple Watch termékcsalád idei frissítéseitől. Az Apple Watch Series 9 esetében az Apple állítólag egy új rózsaszín színváltozatot tervez, míg az Apple Watch Ultra 2 állítólag egy új, fekete titánium színváltozatban lesz elérhető. Nos, nekünk bejönne - nézzük is, mit tudunk eddig és nézd meg iPhone 12 mini üvegfólia tippünket is, ha nemcsak az okosóra, hanem az iPhone-od jövője is fontos.