iphone 12 szilikon tok

Ez az iOS 17 funkció segít majd a spórolásban – Ha nehezen követed, mire költesz, erre szükséged van

Az idei szoftverfrissítés, az iOS 17 nem biztos, hogy olyan világmegváltó funkciókat hoz majd, mint amiket az elmúlt években láttunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz izgalmas kiadás a maga módján. Több tucatnyi szuper hasznos kis fejlesztés jön, amelyek összeadódnak, és az iOS 17 összességében nagyobb frissítés lesz, mint gondolnánk - ilyen ez a következő, kiadásokat nyomonkövető Shortcut is, amit most bemutatunk egy iPhone 12 szilikon tok ajánlás mellett, hogy hátlap- és kijelzőcsere tutira ne legyen a költéseid között.
iphone 12 mini üvegfólia

Az iPhone “S”-ek múltja és jövője – Jöhet még S elnevezésű iPhone?

iPhone S. Azok a régi szép idők... 4S, 6S, XS, jusson eszedbe bármelyik, attól függően, mióta is vagy iPhone-os. Most, hogy hamarosan itt az iPhone 15 széria, talán nem csak mi kerültünk ismét nosztalgikus hangulatba. Talán benned is felmerült a kérdés, hogy vajon mi történt az S-modell iPhone-okkal, és láthatunk-e még ilyet? Bennünk igen, ezért most mesélünk egy kicsit ezek történetéről, ha pedig S helyett jelenleg minit használsz, egy iPhone 12 mini üvegfólia tippet is adunk Neked.
iphone 11 magsafe tok

Ez lehet a legnyomósabb okod arra, hogy iPhone 15 Próra válts

Az iPhone 15 Pro egyik legizgalmasabb újdonsága egy dedikált gomb lesz, amely a némító kapcsolót helyettesíti. Az előre-hátra kapcsoló helyett az iPhone 15 Pro várhatóan az Apple Watch Ultra-hoz hasonló akciógombbal fog rendelkezni. Nos, ez elég nyomós indoknak ígérkezik a váltásra - eláruljuk, miért, és mutatunk egy iPhone 11 MagSafe tok kiegészítő tippet is, ha épp egy 11-et készülsz most lecserélni.
iphone 13 mini tok

A ChatGPT-hez hasonló Apple AI chatboton dolgozik az Apple

Egy új jelentésből kiderült, hogy az Apple - a korábbi hírekkel ellentétben - saját "Apple GPT" mesterséges intelligencia projekten dolgozik, amely potenciálisan az OpenAI ChatGPT riválisa lehet. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a héten hozta nyilvánosságra a hírt, hozzátéve, hogy az Apple az elmúlt hónapokban prioritásként kezelte az AI-val kapcsolatos munkát, mivel a cupertinói cégnél a chatbot-szolgáltatások és az alkalmazásokban lévő AI-funkciók igen gyorsan bővültek. Ez arra ösztönözte az Apple-t, hogy a technológiával való kísérletezésre összpontosítson. Tényleg jöhet az Apple saját chatbotja? Nézd meg, mit tudunk eddig és görgess lejjebb iPhone 13 mini tok tippünkhöz is, ha egy mini iPhone-ról olvasod épp ezt a hírt.
iphone 11 pro üvegfólia

Újabb iPhone kamera-hírek: hibrid lencséket kaphat az iPhone 15, itt van, mit is jelent ez

Az "RGcloudS" névre keresztelt Twitter-felhasználó ma azt állította, hogy az idei iPhone 15-ös termékcsaládban egy ƒ/1,7-es rekeszértékkel rendelkező üveg-műanyag hibrid kamera lencse lesz. RGcloudS azt is elmondta, hogy az Apple a 2024-es iPhone 16-os termékcsaládban további fejlesztéseket hajt végre a lencsén. Oké, de mit is jelent ez? 15 vagy 16-os széria lesz majd a jobb vétel, ha fontos Neked a kamera? Eláruljuk, és mutatunk egy iPhone 11 Pro üvegfólia tippet is, ha még kihúznád az új megjelenésig.
iphone 13 pro max magsafe tok

Szuper telefotó kamerát kaphat az iPhone 16 Pro Max – Megéri még egy évet várni?

Még meg sem jelent hivatalosan az iPhone 15 széria, de máris itt egy friss és ropogós pletyka a jövő évi iPhone 16 családról, pontosabban a 16 Pro Max modellről. Nem túl korai, ugye? Ugye? Mindenesetre egy új, Ázsiából származó pletyka szerint a 2024-es iPhone 16 Pro Max lesz az első iPhone modell, amely szuper teleobjektíves periszkópos kamerával lesz felszerelve, ami drámaian megnövelt optikai zoom képességeket biztosít majd. Mit is jelent ez, és megéri erre várni? Eláruljuk, és mutatunk egy iPhone 13 Pro MagSafe tok tippet is azoknak, akik úgy döntöttek, hogy igen, még megtartják jelenlegi iPhone-jukat.
iphone 13 pro max tok

A 3 leggyakoribb iPhone akksi-baj és megoldásaik – Mit tehetsz, ha problémát észlelsz?

Nem számít, milyen nagy vagy nagy teljesítményű az iPhone-od papíron, ha ugyanis panaszra ad okot az akkumulátor-élettartama, akkor nagyjából azt érezheted, hogy egy téglát cipelsz magaddal a zsebedben. Sajnos márpedig sokak szerint az iPhone akkumulátora nem a legjobb a piacon. Igen, az Apple fantasztikus, de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz problémánk az iPhone akkumulátorával. A jó hír az, hogy ha Te is így érzed, nem vagy vele egyedül, és valószínű, hogy valaki más is tapasztalta ugyanazokat az akkumulátor-problémákat - eláruljuk, mi az a 3, amire a leggyakrabban panaszkodtok és mit lehet tenni ellenük. És egy iPhone 13 Pro Max tok kiegészítőt is ajánlunk, hiszen ha ennyire jó iPhone-od van, akkor lehet, hogy a védelem számodra fontosabb kérdés, mint az akksi.
iphone 13 pro magsafe tok

Ha csúcstelefon, akkor csúcskiegészítő: ezt az iPhone 13 Pro MagSafe tok opciót válaszd most iPhone-odhoz

Az iPhone 13 Pro kiemelkedő teljesítménnyel és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, és a MagSafe technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb kiegészítőket használjuk ki a mobil élményünk fokozására. Ebben a cikkben bemutatjuk az iPhone 13 Pro MagSafe tok legmegérősebb opcióját, amely biztosítja a készülék védelmét és funkcionális előnyöket nyújt, emellett még szuper stílusos is, mert egy ilyen készülék mellé bizony mindenből a legjobb jár!
iphone 12 magsafe tok

Új Apple funkció jön, hogy ne kapj több alattomos és idegesítő hirdetést

Az Apple ismét igyekszik megmutatni, mennyire elkötelezett az online biztonság mellett - most egy új adatvédelmi funkcióval, amelyet a vállalat az iOS 17-hez és a macOS Sonomához ad hozzá. Ez a legújabb biztonsági funkció a Link Tracking Protection nevet viseli, és eltávolítja a felhasználó által azonosítható nyomkövetési paramétereket az URL-ekből. Ez azt jelenti, hogy a jövőben anélkül vásárolhatsz új napszemüveget online, hogy utána minden weboldalon napszemüvegreklámok jelennének meg. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ez mindig jó dolog, de döntsd el Te - miközben az iPhone-odat is véded egy iPhone 12 MagSafe tok kiegészítővel.
iphone 11 üvegfólia

iPhone 11-ed van? Erre váltsd le, és ez az, amit inkább kerülj (és még iPhone 11 üvegfólia tippet is adunk, amíg gondolkozol)

Az iPhone 11 üvegfólia eladásaink és a visszajelzések is arról árulkodnak, hogy még mindig sokan használjátok és szeretitek az iPhone 11-et, ami még mindig remek telefon. Azonban nemsokára jön az iPhone 15, ezért lehet, hogy mostmár nálad is megérett a csere gondolata. Na de mire érdemes ezt tenni, és mi az, amivel nem jársz olyan jól? Segítünk elválasztani a marketingszlogeneket a valóságtól - mini iPhone-vásárlási útmutatónk segíthet a döntés meghozatalában.
iphone 12 magsafe tok

Így vedd át az irányítást afelett, hogy mennyit költesz alkalmazásokra és szolgáltatásokra az iPhone 12 készülékeden (és egy iPhone 12 MagSafe tok ajánlás, hogy ne csak a pénztárcádat védd)

Hogyan kezelhetők az előfizetések az iPhone 12 készüléken? Ha Neked is iPhone 12 vagy újabb iPhone-od van, akkor hasonló kétségek merülhetnek fel az előfizetések kezelésével kapcsolatban. Talán már tudod, hogy az iPhone-on tudjuk kezelni az előfizetéseket a natív szolgáltatások és akár a harmadik féltől származó alkalmazások tekintetében. És nagyon fontos, hogy ezt időnként megtedd, ha csak nem akarsz feleslegesen pénzt költeni. Fontos tudnod, mennyi a "digitális számlád", mert a sok kicsi sokra megy elv alapján bizony gyorsan felhalmozódnak ezek a költések. Ne aggódj - ebben a bejegyzésben eláruljuk, hogyan kezelheted az előfizetéseidet iPhone-on mindenféle gond nélkül. És egy iPhone 12 MagSafe tok kiegészítőt is mutatunk, ha már védelem.
iphone 13 pro max tok

A leghasznosabb és legszórakoztatóbb AI-appok az iPhone-odra, amiket érdemes letöltened

A mesterséges intelligencia nagyot fejlődött az elmúlt néhány évben. Most, az olyan platformok bevezetésével, mint a ChatGPT, a mesterséges intelligencia segítségével szinte bármilyen kérdést megválaszolhatunk akár a mindennapi életünkkel, akár a munkánkkal vagy bármi mással kapcsolatosan, ráadásul elég hozzá az iPhone-unk is: az App Store-ban már most is számos olyan alkalmazás és platform érhető el, amelyek segítségével kérdéseket tehetsz fel, tanulhatsz valami újat, vagy egyszerűen csak szórakozhatsz azzal, hogy egy géppel beszélgetsz, megnézed, hogyan fognak majd kinézni a gyerekeitek a pároddal vagy a celeb crush-oddal és sok más. Egy biztos: ezeknek az AI-alkalmazásoknak a használata egy kicsit megkönnyíti és feldobja az életedet. Mivel azonban szinte mindennap megjelenik valami új, könnyű belezavarodni, hol is kezdjük - most megmutatjuk Neked a jelenlegi (szerintünk) TOP AI iPhone-appokat, és egy iPhone 13 Pro Max tok tippet is adunk, ha Te is erről a csúcskészülékről olvasol minket.