iphone 12 üvegfólia

5 dolog, amire használnod kell(ene) az iPhone-odat, de valószínűleg még nem teszed

Az iPhone természetesen segít az olyan alapvető dolgok elvégzésében, mint a telefonálás, SMS-ezés vagy a netezés. Az iPhone azonban még sok mindenre képes, amit valószínűleg nem használsz ki. Arról már nem is beszélünk, hogy az App Store számtalan alkalmazásával képregényolvasóvá, fitneszkövetővé vagy bármi mássá alakíthatod az iPhone-odat. Ugyanis, mint látni fogod majd: az iPhone már most is rengeteg menő és különböző funkcióval rendelkezik, amelyeket egy pillanat alatt beállíthatsz és használhatsz. Használhatod arra, hogy önmagad jobb verziójává válj vagy épp kordában tartsd a pénzügyeidet - számos igazán hasznos funkció van, amit ki kell próbálnod, hogy az iPhone-odat a lehető legjobban kihasználd. Most lássunk ezek közül ötöt, és ne feledkezz meg az iPhone 12 üvegfólia vagy más kiegészítődről sem, ami szintén a jó iPhone-ozás elengedhetetlen része.
iphone 12 üvegfólia

Íme az új iOS 17 emojik: főnixmadár, gomba és lime is érkeznek

Ma van az Emoji világnapja! Igen, ma már szinte mindenre van egy nap, és most ünnepeljük az Emoji Világnapot, egy olyan napot, amikor "népszerűsítjük az emojik használatát és terjesztjük az örömöt, amit a körülöttünk élők számára nyújtanak". Ebből az alkalomból Keith Broni, az Emojipedia főszerkesztője megosztott egy kis ízelítőt az Emoji 15.1 specifikációban várhatóan megjelenő új emojikról, amelyek között szerepelnek a lime, a barna gomba és a főnixmadár karakterek, valamint nemsemleges családi emojik és irányváltás - szó szerint - hat jelenlegi személy emoji esetében. Az új emojik többnyire a már meglévők bővítései: a lime gyakorlatilag a jelenlegi citrom zöld változata, a barna gomba pedig a Nintendo-jellegű változat realisztikusabb alternatívája. Nézzük is, mi jöhet még és nézd meg iPhone 12 üvegfólia választékunkat is a törött képernyő-mentes emojizáshoz.
iphone 13 szilikon tok

Tudtad? Ez a 2 iPhone funkciót akkor is használhatod, ha az iPhone-od teljesen lemerült

Örök iPhone-os kérdés az akksi élettartama. Egyesek szerint egy nagyobb akkumulátor sokat segítene a problémán (már ha probléma), míg mások szerint az Apple annyira energiatakarékossá tette szoftverét és hardverét, hogy az iPhone teljesen jól működik a jelenlegi akkumulátorral. De egy biztos: a legtöbbünknek minden bizonnyal elég idegesítő, ha lemerül az iPhone-unk, és töltő vagy powerbank nélkül vagyunk valahol, főleg, ha még szükségünk is lenne rá... akkor itt a "világ vége"! De tudtad, hogy még ha az iPhone-od le is merül, mert nincs akkor is van néhány dolog, amit még megtehetsz vele? Mutatjuk is, mik ezek (és még a tökéletes kiegészítő, például az iPhone 13 szilikon tok megtalálásában is segítünk)!
iphone 13 szilikon tok

Miért ilyen népszerűek a randi-appok az okostelefonokon és vajon tényleg előnyöd van, ha iPhone-os vagy?

Úgy tűnik, a randiappok népszerűsége nincs leágazóban, sőt! A mobiltechnológia és az internet használatával ezek az alkalmazások már egy ideje megkönnyítik az emberek számára a kapcsolatteremtést és a potenciális partnerek megtalálását. Most eláruljuk, miért is van ez így, és megvitatunk egy nemrégiben készült tanulmányt is, amely szerint az iPhone-felhasználók nagyobb valószínűséggel találnak párt a társkereső alkalmazásokon, mint az Android-felhasználók (és persze a tökéletes kiegészítő, például az iPhone 13 szilikon tok megtalálásában is segítünk).
iphone 12 pro tok

Az iPhone 12 Pro 2023-ban: érdemes még használni/megvenni? Eláruljuk, és megmutatjuk, melyik a legjobb iPhone 12 Pro tok

2023 végére az Apple iPhone 12 Pro, a márka egyik legkelendőbb modellje (ez az iPhone 12 Pro tok eladásainkból is látszik), már a harmadik évét tölti majd be. A 12-es generáció a bevezetése óta a különböző változatokkal fantasztikus szolgáltatást nyújt minden felhasználónak. A kiváló specifikációkkal és az Apple újításaival a készülék méltón kiszolgálta a változatos igényeket, amelyek bármely mobilfelhasználó részéről csak felmerülhetnek. Az előző évek Apple-készülékeinek megvásárlása pedig kiváló lehetőség, ha olcsóbban szeretnél iPhone-t kapni. Az iPhone látványos specifikációinak és az évek óta garantált frissítéseknek köszönhetően ezek olyan készülékek, amelyek sokáig kitartanak. Az iPhone 12 Pro pedig tökéletes példa erre 2023-ban. De ajánlatos még az iPhone 12 Pro 2023-ban? Eláruljuk, de már most elmondjuk, hogy ez egy nagyon megfontolandó lehetőség. Egy olyan készülék, amely továbbra is jól teljesít és jó áron is van.
iphone 13 mini üvegfólia

Az útmutató, amire nem tudtad, hogy szükséged van: válj Te a legmenőbb GIF-játékossá ezekkel az iMessage tippekkel

Egy kép többet mond ezer szónál - szól a mondás, és milyen igaz! Minden iPhone-os tudja, hogy néha a legjobb módja a kommunikációnak az, hogy egy üzenetet ne egy szövegben, hanem egy GIF-ben fejezzünk ki. És azt is tudjuk, mennyire kemény munka lehet megtalálni a tökéletes GIF-et, ami pontosan úgy üt, ahogy kell - de mennyire jó érzés, amikor sikerül! Egy GIF elküldése általában plusz lépéseket igényel, de az iOS egyszerűsíti a folyamatot. Olvass tovább és ismerd meg a trükköket, melyeket Neked is tudnod kell, hogy Te legyél a baráti társaság és a család legprofibb GIF-játékosa. Lentebb pedig nézd meg iPhone 13 mini üvegfólia tippünket is, ha épp egy ilyen készülékről válnál azzá.
iphone 13 átlátszó tok

Neked feltűnt? Ez a 3 idegesítő hiba végre megszűnt a legutóbbi iOS frissítés óta

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy az iOS egy szuper praktikus és megbízható operációs rendszer, melyet a legtöbben már le sem tudnánk váltani (ha Te is iPhone-os vagy és egy 13-mas készülékre töltöd szorgalmasan az új frissítéseket, akkor csekkold először is iPhone 13 átlátszó tok tippünket fentebb!). De hiába fantasztikus operációs rendszer az iOS, messze nem tökéletes - és mivel az Apple folyamatosan frissíti, hogy újabb funkciókat hozzon el nekünk, időnként biztosan felbukkan néhány probléma. Természetesen ezalól az iOS 16.5 sem kivétel - ez a szoftverfrissítés nagyrészt remekül működik, és tele van menő funkciókkal, mégis van néhány bosszantó probléma, amit az emberek tapasztaltak. Szerencsére az Apple az iOS 16.5.1 szoftverfrissítés kiadásával már javította is ezeket a gyakran felmerülő a problémákat. Ha azon gondolkodsz, hogy frissítsd-e tovább az iOS 16-ot, vagy várd meg az iOS 17-et, akkor ezek a javítások biztosan segítenek majd a döntésben.
iphone 13 mini üvegfólia

Az iOS 17-ben végre sokkal kényelmesebbé válik majd a QR kód olvasás

Kétségtelen, hogy az iOS már most is sok szempontból az egyik legfelhasználóbarátabb mobil operációs rendszer, de ahogy szerencsénkre az Apple is gondolkozik: a jó is mindig lehet jobb. Az egyik sokakat bosszantó hiba például, amely már egy ideje fennáll, az a vállalat QR-kódok kezelése a kameraalkalmazásban. Ha valaha is próbáltál már QR-kódot beolvasni, tudod, mire is gondolunk... Egy QR-kód felett lebegő apró link kiválasztása igazi türelmet próbáló játék lehet. Szerencsére ez a már-már idegesítő jelenség az iOS 17-tel véget ér, hiszen az Apple hallgatott ránk, felhasználókra. Nézd meg, hogyan is fog változni a QR kód szkennelés és görgess lejjebb iPhone 13 mini üvegfólia tippünkért is, mert betört kijelzővel, egy mini iPhone-on aztán senkinek sem jó játék a beolvasás.
iPhone 13 mini üvegfólia

Jön az OLED iPhone SE, de legkorábban 2025-ben

Míg az Apple zászlóshajó iPhone-családjának évenkénti megjelenésére már-már ütemterv-szerűen számítunk, addig az Apple pénztárcabarát iPhone SE megjelenése egészen más kérdés. Mivel az elmúlt hét évben mindössze három generációt adtak ki, nehéz megjósolni, hogy mikor érkezik a következő - vagy hogy egyáltalán lesz-e valaha is újabb iPhone SE. Most azonban jó hír érkezett, ha Te is a kis iPhone-ok szerelmese vagy - nézd meg, mit jósolnak az elemzők, vagy görgess lejjebb iPhone 13 mini üvegfólia ajánlásunkért, ha most is épp egy ilyen kisméretű készülékhez keresel védelmet.
iPhone 13 átlátszó tok

Ha az App Store-ban fizetsz a Spotify-ért: már nem sokáig

Tovább élesedni látszik az Apple VS. Spotify kérdés. Pedig - talán furcsának tűnhet, tekintve mindazt, ami a Spotify és az Apple között az elmúlt években történt - volt idő, amikor a Spotify Premiumért még alkalmazáson belüli előfizetéssel lehetett fizetni. Ami még meglepőbb, hogy néhány régi előfizető talán még mindig így fizet a szolgáltatásért. Ennek azonban hamarosan itt a vége, mivel a Spotify elkezdi elvágni az akkori Premium előfizetőitől azokat, akik nem tértek el az Apple fizetési szolgáltatásain keresztül történő fizetéstől. Nézd meg, hogyan jutottak el idáig és görgess lejjebb iPhone 13 átlátszó tok tippünkért is a zenehallgatás mellé.
iphone 13 pro üvegfólia

Lehet-e még drágább az iPhone 15 Pro Max? Ezt mondják az elemzők

Ahogy az Apple már javában készül arra, hogy a jövő hónapban tömeggyártásba küldje iPhone 15-ös termékcsaládot, egy új jelentés szerint a legnagyobb zászlóshajó modellje ezúttal (még) drágább lehet. Jeff Pu, a Haitong International elemzője szerint az Apple a várható szeptemberi megjelenést követően mintegy 84 millió iPhone-t készül gyártani a teljes termékcsaládban, hogy a 2023-as év utolsó hónapjait lefedje. Ugyanebben a befektetőknek szóló jegyzetben Pu azt is megjósolja, hogy az iPhone 15 Pro Max az elődjénél magasabb áron fog elkelni az Apple által idén várhatóan belepakolt extra funkciók miatt. Nézd meg, mennyi is lehet az annyi és nézd meg iPhone 13 Pro üvegfólia tippünket is, ha elrettent az ár és inkább még jelenlegi készüléked biztosítanád be.
iphone 12 tok

5 tipp a biztonságos és profi iPhone töltéshez – Így tovább bírja majd a telefonod

Akár hiszed, akár nem, az iPhone megfelelő töltése az egyik legfontosabb dolog, amikor a helyes iPhone-ozásról van szó. Végül is, nagyszerű akkumulátor-üzemidő nélkül az iPhone már nem is annyival jobb, mint bármely más, apró akkumulátorral rendelkező kisebb telefon. Önmagában az iPhone akkumulátora jó néhány évig kitart, de ha azt szeretnéd, hogy még tovább bírja, fontos, hogy megtanuld, hogyan lehet a legjobban tölteni az iPhone-t - ne aggódj, ez meglehetősen egyszerű feladat. Csak ezeket a tippeket kell követned, és automatikusan sokkal egészségesebbé teszed iPhone-od akkumulátorát, mint volt. Sőt, biztos lehetsz benne, hogy nem okozol tüzet véletlenül. Olvass tovább az 5 tippért és egy iPhone 12 tok ajánlásért a külső biztonsághoz.