iphone 13 pro üvegfólia

Így változott az iPhone töltése az évek során, és így változik az iPhone 15-tel

Az Apple két hónap múlva bemutatja az iPhone 15 termékcsaládot, és vele várhatóan az iPhone 5 óta első töltőport-változást is. Sokak számára azonban semmi sem fog változni az iPhone töltésének módjával kapcsolatban. Most megnézzük, hogyan változott a töltés az évek során, mire számíthatunk idén és egy iPhone 13 Pro üvegfólia terméket is ajánlunk, ha idén még nem tervezed leváltani iPhone-odat.
iphone 13 pro üvegfólia

Zseni iPhone kamera-tipp: fotózz, videózz vagy készíts sorozatfelvételt egy gombnyomással

Több mint egy évtizede az iPhone sokak számára a go-to választás, ha fényképezőnek is használni kívánt telefont keresnek. Olyannyira, hogy a hobbifotósok, akik nagymértékben - vagy akár kizárólag az iPhone-jukra támaszkodnak - "iPhonegráfiának" nevezték el ezt a művészetet. Bár ma már számos gyártó kínál nagyszerű fényképezőgépeket, az iPhone még mindig az első helyen áll sokak szívében. Az Apple robusztus kameraalkalmazása és lenyűgöző hardvere az iPhone-fotósok számára óriási előny az amatőr fotósok számára. Ha Neked is az iPhone-od a fényképeződ, akkor most egy szuper gyors, mégis hasznos fotózási tippet adunk hozzá - és egy iPhone 13 Pro üvegfólia tippet is, ha egy ilyen csúcs kamerával rendelkező készüléket használsz és meg is óvnád.
iphone 11 tok

Így hűsítsd le a hangulatot, ha az iPhone-od majd felrobban a hőtől

A túlzott hő az iPhone károsodásának egyik biztos módja - ez a probléma most nem is lehetne aktuálisabb. Az iPhone-ok túlmelegedése nagyon gyakori. Gyakrabban fordul elő, mint gondolnád. Ha pedig azok közé tartozol, akik nagy memóriát foglaló játékra vagy más intenzív tevékenységre használják az iPhone-jukat, érdemes megfontolnod egy speciálisan erre a célra kifejlesztett telefonhűtő ventilátor vásárlását is. Na de nem kell egyből ehhez folyamodnod: nézzük, miket tehetsz annak érdekében, hogy lehűsd a hangulatot, ha az iPhone-od vészesen túlmelegszik. És egy iPhone 11 tok kiegészítőt is ajánlunk, amit ugyan ilyen esetekben érdemes levenni, de egyébként minden más helyzetben szintén elengedhetetlen része az iPhone védelemnek.
iphone 13 pro üvegfólia

Élet az iPhone 13 Próval 2023-ban: mennyire számít szuperkészüléknek? Eláruljuk, és iPhone 13 Pro üvegfólia tippet is adunk mellé

Az iPhone 13 Pro első pillantásra hasonlít elődjére az alumínium testével, a hármas hátsó kamerabeállítással és a kijelző bevágásával. Közelebbről megvizsgálva azonban a figyelemre méltó változások közé tartozik a kisebb bevágás, a nagyobb kameramodul és a friss színválaszték. Most megnéztük, milyen most, két évvel a megjelenés után használni ezt a készüléket és egy iPhone 13 Pro üvegfólia kiegészítőt is ajánlunk mellé, mert egyet már elöljáróban biztosra mondhatunk: költséges mulatság lenne összetörni.
iphone 14 plus tok

5 gyakori hiba, amit szinte minden iPhone-os elkövet – Te ne tedd

Az iPhone-t nem lehet nagyon rosszul használni. Kiveheted a dobozból, és nagyjából úgy használhatod, ahogy akarod. Ha azonban nem tudod, mit csinálsz, valószínűleg sok iPhone-oshoz hasonlóan elkövetsz néhány hibát, amiket jobb, ha elkerülsz. Ha a lehető legjobban szeretnéd használni az iPhone-odat, íme 5 hiba, amit mindenképpen el kell kerülnöd. És egy iPhone 14 Plus tok tipp is, mert az iPhone-od védelmének hiánya az egyik legnagyobb.
applewatch szíj

Ezek az izgalmas újítások jönnek okosórádra a watchOS 10-zel (És egy AppleWatch szíj tipp, hogy stílusosan használd ki őket)

Az idei WWDC során az Apple bemutatott egy csomó új funkciót, amelyek az Apple összes eszközére eljönnek szoftverfrissítéseken keresztül még ebben az évben, beleértve az Apple Watch-ot is. Bár az Apple Watch nem mindig kap annyi új funkciót, mint a többi Apple-eszköz, ez idén a watchOS 10-zel megváltozik. Amint a frissítés idén ősszel megérkezik a csuklódra, az Apple Watch új képességekkel gazdagodik, amelyek segítenek majd abban, hogy jól érezd magad a szabadban, hogy a mentális egészségedre figyelj, vagy egyszerűen csak egy szépen kinéző Apple Watch-ot kapj (ezutóbbihoz egy AppleWatch szíj tippet is adunk)!
iphone 14 pro tok

5 iPhone alkalmazás, ha valami újat tanulnál

Eltelt egy kis idő, mióta app-ajánlóval jelentkeztünk Nektek, de most végre itt a következő, méghozzá igencsak hasznos témában: tanulás. Az iPhone ugyanis tökéletes eszköz egy új készség elsajátításához. Az internet erejének köszönhetően szinte bármit megtanulhatunk anélkül, hogy be kellene iratkoznunk bármilyen iskolába, sőt, anélkül, hogy be kellene kapcsolnunk a számítógépet. Egy új nyelv elsajátításától kezdve a kódolás vagy a főzés megtanulásáig, az iPhone mindenben segíthet - feltéve, hogy ismered a megfelelő alkalmazásokat a feladathoz. Most összegyűjtöttünk néhány hasznos applikációt, amelyekkel új dolgokat tanulhatsz az iPhone-odon, függetlenül attól, hogy mit szeretnél megtanulni. A tanulásba való fejesugrás előtt pedig gondoskodj készüléked védelméről is, amihez lentebb egy iPhone 14 Pro tok kiegészítőt mutatunk.
iphone 14 plus tok

Nagy iPhone 15 Pro keresletre számít az Apple

Az Apple már szorgosan az iPhone 15 termékcsaládot készíti elő az őszi megjelenésre. A kijelző ellátási lánc elemzése alapján úgy tűnik, hogy az Apple idén különösen nagy sikerre készül. A DSCC által közzétett új kutatás szerint az iPhone 15 panelrendelések 2023 júniusában "várhatóan 100%-kal magasabbak lesznek", mint az iPhone 14 panelrendelések az előző év azonos időszakában. Ha más nem is, ez pozitív jel az idei kínálat szempontjából az egy évvel ezelőttihez képest. Nézd meg, mire számítunk és szerezd be iPhone 14 Plus tok kiegészítőnket is, ha Te pont sikeresen lecsaptál a tavalyi széria valamely tagjára.
iPhone 13 magsafe tok

A trükk, amit kerestél: így utasíts el hívást a zárolt képernyődről

Mindannyian átéltük már: jött egy hívás, amit nem igazán akartunk felvenni. Amikor azonban telefonhívásokat fogadsz az iPhone-odon, valószínűleg észrevetted, hogy valami hiányzik: az elutasítás gomb. Hacsak az iPhone nincs épp feloldva, nem látod a gombot, amellyel leteheted vagy elutasíthatod a bejövő hívást. Ez azt jelenti, hogy csak nézned kell, és várnod, amíg az iPhone-od abbahagyja a csörgést? Nem feltétlenül. Akár hiszed, akár nem, a telefonhívások visszautasítására vagy elhallgattatására többféle lehetőség is van. Mindkettő elég könnyen kivitelezhető - most megmutatjuk hogyan és mutatunk egy iPhone 13 MagSafe tok tippet is, mert a védelmet semmi esetre sem utasítjuk el!
iphone 13 tok

Apple termékek, amiket még 2023-ra várunk

Mint minden évben, az Apple az idei WWDC-n is számos újdonsággal rukkolt elő. Bár nem volt titok, hogy a vállalat dolgozik rajta, az Apple Vision Pro vegyes valóságot használó headset máris felforgatta a világot - még ha ez leginkább a 3500 dolláros árcédulájának köszönhető is. Azonban ez nem minden, amit az Apple erre az évre tartogatott. Ha a pletykák igazak, a vállalatnak még van néhány termék a tarsolyában, amit idén bemutathat. Persze, néhányat már szinte biztosra vehetünk, de biztosan lesz még néhány meglepetés is - nézzük is, mik ezek és ne feledkezz meg az olvasás közben iPhone-od védelméről sem például egy iPhone 13 tok kiegészítő beszerzésével.
iphone 13 üvegfólia

Holdállás, átlaghőmérséklet és más: új funkciókat kap az Időjárás app az iOS 17-ben

Amióta három évvel ezelőtt felvásárolta a Dark Sky-t, az Apple eltökélt célja, hogy javítsa a beépített Időjárás alkalmazást, és az elmúlt néhány nagyobb iOS-kiadás során folyamatosan frissítette azt, lassan megszüntetve a harmadik féltől származó alkalmazások szükségességét - na jó, kivéve a legkeményebb időjárás-rajongók számára. Nézd meg, az iOS 17-ben milyen újításokat kap az Időjárás app és görgess lejjebb iPhone 13 üvegfólia tippünkért is a mindig biztonságos csillagleshez!
iphone 14 plus tok

Menő iOS 17 funkciók, amiket az Apple be sem jelentett – Meztelenség szűrő, Automatikus SMS-takarítás és más

Az Apple a hónap elején tartott WWDC konferencián bejelentette az iOS 17-et, a következő nagy iPhone-szoftverkiadást, amely idén ősszel érkezik az iPhone-odra. Az iOS 17 számos menő új funkcióval érkezik, amelyek a következő szintre emelik az iPhone élményt. Ráadásul annyi újdonság érkezik az iOS 17-be, hogy az Apple-nek nem is volt ideje mindent bejelenteni a bemutató során. Szerencsére azonban már elég sokat tudunk az Apple közelgő frissítéséről, és íme néhány új "titkos" funkció, amit imádni fogsz (és egy iPhone 14 Plus tok ajánlás is, hogy biztonságban várd az újításokat).